2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Yok canim söylücem zaten ben almak istiyorum diye. Bu kadar da kacilmazki her masraftan ya 20 liralk sepet.
Ay kusura bakma ama ben boğarım bu kaynanayı benimkinin sinirinide seninkinden çıkarıcam artık

Ah kızlar ah.. Benimki ne kınaya karışıyor ne bişeye.. Önceki geline kına yapmamışlar, sözü açılınca onu anlatıyor.. Ben napiyim, katil mi olayım..

Annem kına için birşeyler yapıyor, KV de en azından sorsun, ilgilensin istiyor, onun da umurunda değil..
Güzel değil tabi. Yabancı yabancı duruyor. Hiç ilgilenmiyor.
Bilmiyorum ki belki tavrı öyledir genel olarak. Karıstı demesinler Die. Hemen kötü düşünmeyelim.Gerci sen hissedersin bunu.İleride sana birsey deme lüksü de olmaz en azından öle düşün.

Bilmiyorum ki belki tavrı öyledir genel olarak. Karıstı demesinler Die. Hemen kötü düşünmeyelim.Gerci sen hissedersin bunu.İleride sana birsey deme lüksü de olmaz en azından öle düşün.
Yani ne yapsa yaranamayacak bana. Orası kesin de.. Gerçi onun için de durum aynı. Düğün bitse de herkes işine baksa..

Yani ne yapsa yaranamayacak bana. Orası kesin de.. Gerçi onun için de durum aynı. Düğün bitse de herkes işine baksa..
Evet bu sürede geriliyor bence ilişkiler. Normalde görmezden geleceğin seyleri su an göremiyorsun maalesef. Güzel güzel olsun istediğin gbi sorunsuz gerisi bos

Kızlar yardıma ihtiyacım var bir fikir sorucam
Benim nikahım salonda olucak davetiyeye nikah saatini yazmama gerek varmı yoksa yazmasam mı sizce nasıl olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…