-
- Konu Sahibi nanelilimonata
- #1.221
Hımm tamam öle ise bölesi daha iyi bir an önce olsun bitsin, aman sakın üzme kendini böle seyler için. Hersey hallolur, keyfini cıkarmaya calısMalesef uzaktan akrabalar gelecek herkesi 2 gece misafir edecek ortam yok
İhtar yoluna gidin. Yasal prosedür ne ise uygulanırsa kimsenin hakkı yenmez.Stres hepimizde var zaten nerede oturulacak ne zaman kurulacak falan ne yapacagımızı bilmediğimiz için.ayy gerçekten heyecan oluyormu son günlerde gönlüne göre olsun inşallah o gün herşey
benim heyecandan çok stres var oturcgmz evdeki kiracı çıkmadı çıkmıyorum sıkıyosa zorla gelin çıkarn dedi bide ev sahibi biziz ben nasıl yetişicem diye stresteym şuan :)
Bence stresli oluyor. Sanki her şey iptal olacak gibi ters gidecek gibi hissediyorum çok korkuyorum istediğim gibi olmaz diyeayy gerçekten heyecan oluyormu son günlerde gönlüne göre olsun inşallah o gün herşey
benim heyecandan çok stres var oturcgmz evdeki kiracı çıkmadı çıkmıyorum sıkıyosa zorla gelin çıkarn dedi bide ev sahibi biziz ben nasıl yetişicem diye stresteym şuan :)
İhtar yoluna gidin. Yasal prosedür ne ise uygulanırsa kimsenin hakkı yenmez.Stres hepimizde var zaten nerede oturulacak ne zaman kurulacak falan ne yapacagımızı bilmediğimiz için.
Bence stresli oluyor. Sanki her şey iptal olacak gibi ters gidecek gibi hissediyorum çok korkuyorum istediğim gibi olmaz diye
İnşallah her şey yolunda olur istediğimiz gibi seçer gideravukata sorduk ihtar yoluyla bile en az 3 ay sürer dedi ki benm 1 buçuk ayım var :)
kesinlikle bende de var o herşey ters gidicek korkusu ki ters gidiyor suanlık :)
Kıra sozlesmesi bitti ise çıkarabilirsiniz polis zoru ile ben 2ay önce tuttum hala uğraşıyorum evle bitmiyo gerçekten sizi anlıyorum allah hepimizin yardımcısı olsunayy gerçekten heyecan oluyormu son günlerde gönlüne göre olsun inşallah o gün herşey
Kıra sozlesmesi bitti ise çıkarabilirsiniz polis zoru ile ben 2ay önce tuttum hala uğraşıyorum evle bitmiyo gerçekten sizi anlıyorum allah hepimizin yardımcısı olsun
Gitmez insallah ya kötüyü cagırmayalımavukata sorduk ihtar yoluyla bile en az 3 ay sürer dedi ki benm 1 buçuk ayım var :)
Hadi ya Bi sıkıntı var olmaz insallah =( güzellikle ikna yoluna gidin. Olmadı düğünü falan yaparsınız evinize giremezsiniz. Hayatın sonu değil üzmeyin kendinizi.
kesinlikle bende de var o herşey ters gidicek korkusu ki ters gidiyor suanlık :)
Evet çok heyecanlıyımm sizce gelinliğin altına sadece güpürlü iç çamaşırı giymek hoş olur mu? İlla seksi jartiyer giymek gerekiyor mu a
Ben giymicem. Normal sütyen takimi olcak icimde. Gelinlikci istersen cok ince bi beyaz kisa gecelik giyebilirsin dedi ama giymicem yakar o sicaktaEvet çok heyecanlıyımm sizce gelinliğin altına sadece güpürlü iç çamaşırı giymek hoş olur mu? İlla seksi jartiyer giymek gerekiyor mu a
Benim düğünümde bana fikir sorulmadı malesef gerçekten şanslısınız kv düğün istedi oynanmadan evlenilmezmis bizde bütün gün bitse de gitsek modunda beklicez
Nasıl yani neden ki?kızlar benim bekarlığa vedam iptal oldu ağlamak istiyorum. kimse beni umursamıyormuş meğerse
Aaa sakin üzülmeyin başbaşa eşinizle gidin biz ole yapiyoruzkızlar benim bekarlığa vedam iptal oldu ağlamak istiyorum. kimse beni umursamıyormuş meğerse
Bende bugün kinam var hala heycan yok gayet sakinimMerhabaa :)
Bende 2020 haziran geliniyim Allah kısmet ederse :)
Çok var daha o yüzden saymıyorum.
Şuanda heyecanlı değilim son günlerde olur mu acaba ya :)
kızlar benim bekarlığa vedam iptal oldu ağlamak istiyorum. kimse beni umursamıyormuş meğerse
Herkesin işi çıkmışNasıl yani neden ki?
Ben olsam basbasa giderdim zatenHerkesin işi çıkmış