2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

İhtar yoluna gidin. Yasal prosedür ne ise uygulanırsa kimsenin hakkı yenmez.Stres hepimizde var zaten nerede oturulacak ne zaman kurulacak falan ne yapacagımızı bilmediğimiz için.

Bence stresli oluyor. Sanki her şey iptal olacak gibi ters gidecek gibi hissediyorum çok korkuyorum istediğim gibi olmaz diye

İhtar yoluna gidin. Yasal prosedür ne ise uygulanırsa kimsenin hakkı yenmez.Stres hepimizde var zaten nerede oturulacak ne zaman kurulacak falan ne yapacagımızı bilmediğimiz için.

avukata sorduk ihtar yoluyla bile en az 3 ay sürer dedi ki benm 1 buçuk ayım var :)

Bence stresli oluyor. Sanki her şey iptal olacak gibi ters gidecek gibi hissediyorum çok korkuyorum istediğim gibi olmaz diye

kesinlikle bende de var o herşey ters gidicek korkusu ki ters gidiyor suanlık :)

Kıra sozlesmesi bitti ise çıkarabilirsiniz polis zoru ile ben 2ay önce tuttum hala uğraşıyorum evle bitmiyo gerçekten sizi anlıyorum allah hepimizin yardımcısı olsun

Gitmez insallah ya kötüyü cagırmayalım

Kızlar ankarada gelinlik için uygun fiyatlı yer tavsiyeniz var mı? Kızılaya bakıcam büyük çarşıya öneri varsa çok makbule geçer

Evet çok heyecanlıyımm sizce gelinliğin altına sadece güpürlü iç çamaşırı giymek hoş olur mu? İlla seksi jartiyer giymek gerekiyor mu a

Asla öyle bir kural yok. Şahsen benim için rahatlık sonsuz önemli. Cici zarif bir külot giyerim o kadar :) bir de benim gece after party var ona. beyaz mini elbise giyeceğim. O yüzden jarti falan olamaz bana

Evet çok heyecanlıyımm sizce gelinliğin altına sadece güpürlü iç çamaşırı giymek hoş olur mu? İlla seksi jartiyer giymek gerekiyor mu a
Ben giymicem. Normal sütyen takimi olcak icimde. Gelinlikci istersen cok ince bi beyaz kisa gecelik giyebilirsin dedi ama giymicem yakar o sicakta
Benim düğünümde bana fikir sorulmadı malesef gerçekten şanslısınız kv düğün istedi oynanmadan evlenilmezmis bizde bütün gün bitse de gitsek modunda beklicez

Ayni durumdayiz.. herseyde durup durup ona sinirleniyorum bende..

Merhabaa :)
Bende 2020 haziran geliniyim Allah kısmet ederse :)
Çok var daha o yüzden saymıyorum.
Şuanda heyecanlı değilim son günlerde olur mu acaba ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…