- Konu Sahibi nanelilimonata
- #1.241
üzülmeee yaaaHerkesin işi çıkmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üzülmeee yaaaHerkesin işi çıkmış
Kına gecesi yapiyo musun? Amaaaan fazla tantana olmaz daha iyi ben belki kına bile yapmiycamHerkesin işi çıkmış
Bende bugün kinam var hala heycan yok gayet sakinim
Bi arkadaşım üzülme baş başa takılalım dedi üzülmüyorum şimdiüzülmeee yaaa
Üzülme zaten kuzum amaan malesef benim de hatri sayilir arkadasim var cok az. Onlar da uzakta uzulmiyorum napalim. Herkes arkadas olamiyoBi arkadaşım üzülme baş başa takılalım dedi üzülmüyorum şimdi
Ben kendim aldim ziller tefler falan sizde bi 10 tane falan alin yakın arkadaşlara falanKizlar demin bi tanidigin kina gecesine gittim tahtlar tefler nedimeler havads ucusuyodu. Benimki öyle sade olcak dugun icin organizasyn tuttuk da kinayi dahil etmedik acaba cok mu sonuk kaldikki ya millet begenmezmiki onu gorunce baya kotu oldum. Eski kina gecelerinde kalmis benim aklim hep.
Bian dusundum benim kınammiydi diyeKizlar demin bi tanidigin kina gecesine gittim tahtlar tefler nedimeler havads ucusuyodu. Benimki öyle sade olcak dugun icin organizasyn tuttuk da kinayi dahil etmedik acaba cok mu sonuk kaldikki ya millet begenmezmiki onu gorunce baya kotu oldum. Eski kina gecelerinde kalmis benim aklim hep.
Belkide kina da da bana sordular zorla mi evlendirdiler diyeTek ben değilmişim
Nişanımda da heyecanlı değildim pek annem sen seviyorsun dimi eminsin demişti. Yapı gereği heralde ya
Canim neler aldin ya bana anlatr misin bende almam lazim ama tef alcam baska? Nasil renklendirebilirim. Taht falan olmucak kina icin anlasmadik organizasyn sirketyle.. taht varmiydi sendeBen kendim aldim ziller tefler falan sizde bi 10 tane falan alin yakın arkadaşlara falan
Yemekli olcaksa menüyü iyice gözden geçirin servis konusunun nasil olcagini garson sayısını gözden gecirebilirsinizKızlar bana fikir verin lütfen.
Düğünüm şehir dışında olacak bu yüzden düğün mekanımıza önceden gitme şansım yok. Müstakbel eşim şehir dışında ve düğün mekanımıza gidip son ayarlamaları yapacak.
Şimdi benden son uyarılar için fikirler bekliyor.
Daha önce hiç evlenmedim, ne bileyim ben..
-Giriş müziği, dans müziği ve pasta müziği söylemek lazım.
-Oturma alanlarına hakim renk ve desen seçildi.
Gerisi gelmiyor. Tecrübeli olanlarınız bakıverin lütfen..
Nasıl gecti kınan, güzel oldu muBelkide kina da da bana sordular zorla mi evlendirdiler diye
Kına sepeti al bence. Kına yakılırken serilen örtüden al. Adı bişi idi ama onun unuttum. Hediyelik olsun gönlüne göre bişiler. Aklıma geldikce yazarım =)Canim neler aldin ya bana anlatr misin bende almam lazim ama tef alcam baska? Nasil renklendirebilirim. Taht falan olmucak kina icin anlasmadik organizasyn sirketyle.. taht varmiydi sende
Sepeti kaynanam benden once sülalede biri evlencekmis onun sepetini kullaniveririz para vermeye gerek yok dedi sagolsun .Kına sepeti al bence. Kına yakılırken serilen örtüden al. Adı bişi idi ama onun unuttum. Hediyelik olsun gönlüne göre bişiler. Aklıma geldikce yazarım =)
Sepeti kaynanam benden once sülalede biri evlencekmis onun sepetini kullaniveririz para vermeye gerek yok dedi sagolsun .
Yok canim söylücem zaten ben almak istiyorum diye. Bu kadar da kacilmazki her masraftan ya 20 liralk sepet.Ay kusura bakma ama ben boğarım bu kaynanayı benimkinin sinirinide seninkinden çıkarıcam artık
Benim arkadaşım organizasyonsuz yapmıştı canım bi tek tahtı kiralamıştı. Teftir mendildir zildir falan onları da Eminönü den halletmişti yanlış hatırlamıyorsam. Onun bol kız kuzeni vardı. Kuzenleri baya ayarlamıştı şunu şöyle yapalım bunu böyle yapalım diye organizasyon gibi olmuştuCanim neler aldin ya bana anlatr misin bende almam lazim ama tef alcam baska? Nasil renklendirebilirim. Taht falan olmucak kina icin anlasmadik organizasyn sirketyle.. taht varmiydi sende
Yok canim söylücem zaten ben almak istiyorum diye. Bu kadar da kacilmazki her masraftan ya 20 liralk sepet.
Sepet güzelse kullanabilirsin aslında ama saklamak istiyorsan tercih meselesi tabi.Sepeti kaynanam benden once sülalede biri evlencekmis onun sepetini kullaniveririz para vermeye gerek yok dedi sagolsun .