- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.270
-
- Konu Sahibi nanelilimonata
Kızlar benim kayın validem benim paraları alçak örf ya ben istemiyorum vermek
Yok yok hepsi aynı demekki benimkide alcakmış bende vermek istemiyorum
Keşke konu masraf çıkarmak olsa vermemenin bi yolu yokmu
Ya ne kadar ayip koca koca kadinlar yeni gelinin parasina göz dikiyo.. bende vermicem asla. O kafasinda plan kurmus ama görcez dugun gunu hemen ablama vercem keseyi.Oyle bir hakki yok kanunen bile senin dugunde takilanlar.hatta eşine vermis olsan bile Allah yaxmadin ayrilik gbi durumlarda mahkemeye verip alabiliyorsun.verme sakın.neyin orf adetiymis. T.C.kanunlari da boyle diyor de sende ona.
Kınada daha rahat bi'şeyler giy bence, kabarık olmasın yani. Ben olsam bindallı giyerdim ama uzun kırmızı bir elbise de hoş olabilir. Kadıköy'de abiyeciler var opera çarşısında. Genelde standart beden çalışıyorlar, 36-38 isen rahatça bulabilirsin.Bayanlar temmuzda kınan var ama nasi bi elbise alacağımı bilmiyorum illa kabarık bisi mi olmasi gerek sade alinmaz mi altına düğündeki gibi spor giyeceğim için uzun olmalı karar veremiyorum istanbulda anadolu yakasindayim bakabilecegim biyer var mi
Bindallı zaten giycem de 40 42 beden olmusum malesef herkes stresten verir ben alıyorum. Hafta sonu bakım yine deKınada daha rahat bi'şeyler giy bence, kabarık olmasın yani. Ben olsam bindallı giyerdim ama uzun kırmızı bir elbise de hoş olabilir. Kadıköy'de abiyeciler var opera çarşısında. Genelde standart beden çalışıyorlar, 36-38 isen rahatça bulabilirsin.
Ya ben de alıyorum. Annem alay ediyordu, bu gidişle sana battal beden gelinlik bakcaz diye..Bindallı zaten giycem de 40 42 beden olmusum malesef herkes stresten verir ben alıyorum. Hafta sonu bakım yine de
Tek degilmisimYa ben de alıyorum. Annem alay ediyordu, bu gidişle sana battal beden gelinlik bakcaz diye..
ben de kilo veriyorumTek degilmisim
Hep yasitlarimdan uzun ve kilolu oldum hiç zayıf olmadım geçen sene bi 59 kiloya kadar düştüm diyetisyenle ama bırakınca tekrar kilo aldimben de kilo veriyorum
50 kiloyum benimki daha kötüHep yasitlarimdan uzun ve kilolu oldum hiç zayıf olmadım geçen sene bi 59 kiloya kadar düştüm diyetisyenle ama bırakınca tekrar kilo aldim
Hep yasitlarimdan uzun ve kilolu oldum hiç zayıf olmadım geçen sene bi 59 kiloya kadar düştüm diyetisyenle ama bırakınca tekrar kilo aldim
50 kiloyum benimki daha kötü
Şuan 78im ama 177 boyum50 kiloyum benimki daha kötü
Yok hayir diyetisyen E gidince 59 olmuştum şuan 78im lütfen rekoru kimseye vermeyi düşünmüyorum59 kilo 50 kilomu allahm siz ne kadar zayıfsınızzzz buranın en kilolu kızı olarak kendimi şuraya tarihe yazıyorummm 64 kiloyla bende sanırım bu rekor
boyuna göre iyi dicem ama biraz kilo versen daha güzel olur sanki :) bana verebilirsin :)Şuan 78im ama 177 boyum
Yok hayir diyetisyen E gidince 59 olmuştum şuan 78im lütfen rekoru kimseye vermeyi düşünmüyorum
Üzulme canim bende ikinci sirsdayim59 kilo 50 kilomu allahm siz ne kadar zayıfsınızzzz buranın en kilolu kızı olarak kendimi şuraya tarihe yazıyorummm 64 kiloyla bende sanırım bu rekor
Şuan 78im ama 177 boyum
Yok hayir diyetisyen E gidince 59 olmuştum şuan 78im lütfen rekoru kimseye vermeyi düşünmüyorum
Bencede verebilirsin canim ben 1 bucuk ayda 7 kilo verdim vermeye de devam ediyorum :) burdaki zayiflama takimlari cok güzel takimimiza buyur gel :)boyuna göre iyi dicem ama biraz kilo versen daha güzel olur sanki :) bana verebilirsin :)
Ne güzel ama gelinlikte zayiflik cok yakisiyo belin falan incecik ortaya cikiyo :) bu arada zayiflayinca gelinligi daraltabiliyolarmi ya? Ben ölcümü simdi vermiyim dedim zorla verdirdiler simdi dhgune kadar 50 civari olcam bol gelcek bana o gelinlik50 kiloyum benimki daha kötü
canım ben zaten zayıftım 1.5 kilo verdim sadece çok fark etmedi ama bol gelir zayıflarsanNe güzel ama gelinlikte zayiflik cok yakisiyo belin falan incecik ortaya cikiyo :) bu arada zayiflayinca gelinligi daraltabiliyolarmi ya? Ben ölcümü simdi vermiyim dedim zorla verdirdiler simdi dhgune kadar 50 civari olcam bol gelcek bana o gelinlik
Şuan 78im ama 177 boyum
Üzulme canim bende ikinci sirsdayimama diyetteyim 36 bedene girme yolunda ilerliyorum
Ne güzel ama gelinlikte zayiflik cok yakisiyo belin falan incecik ortaya cikiyo :) bu arada zayiflayinca gelinligi daraltabiliyolarmi ya? Ben ölcümü simdi vermiyim dedim zorla verdirdiler simdi dhgune kadar 50 civari olcam bol gelcek bana o gelinlik
1 senede tekrar aldim stres yapınca gece yarısı bile kalkip yutabiliyorum spor yapmayi bıraktım aldim bunyem müsait kilo almaya malesefBi anda nasıl aldın o kadar kiloyu geri ama boyunda uzunmuş yani benimde 1.72 boyum şöyle bi 58 olsam dünyalar benim olcak ama nerdee millet düğün stresinden yemez bende ne bulursam yiyorum bende ters tepti
Seni ayakta alkışlıyorum 36 bedene doğru ilerliyor musun mükemmel o azimden birazda bana lazımevet daraltabiliyorlarmış gelinliği ben sanki çok kilo verebilcekmiş gibi sordum zayıflasanız da ayarlıyoruz biz sen sorun etme dediler
Kızlar gelin ayakkabisini ne yaptiniz ya instagramda biseyler bukdum baya herkes memnun kalmis ama 250 lira dedi sizce verilir mi? Rahat etmek istiyorum ama boy da yok mecbur dolgu topuklu alcam.. siz aldiysaniz model atsanizya fiyatini da söyleyin bakim.
Gerci kaynana sinsilk yaptkca benim paradan kısmak.icimden gelmiyo da
1 senede tekrar aldim stres yapınca gece yarısı bile kalkip yutabiliyorum spor yapmayi bıraktım aldim bunyem müsait kilo almaya malesef