2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Canim bizde harmandali oynucaz da kendi capimizda ögrencez kursa gitmicez.. bide yalin onun yolu sarkisinda vals yapcaz eger benimkini ikna edebilirsem. Bi yandan da hevesim kalmadi ne bilim rezil olursak diye.. erkekler ck cekingen oluyo bu konularda kendimi yalniz hissediyroum

Bende evde öğrenelim falan dedim ben biliyorum sanada videodan falan öğretirim dedim ama işte dediğin gibi o kadar insanın içine rezil olmak var.. malesef erkekler çok çekingen

Kızlar gelin cicegini siz ayri mi aldiniz yoksa gelinlikci ücretsiz mi verdi ? Benimki ayri satiyomus da
Gelin cicegini verecekmiş gelinlikci alırken ole demisti benimkini ama ben Yine de aldim bende hatıra kalsın diye bir de nikahim önce olcak nikahta da kullanmak istedim.

Gelin cicegini verecekmiş gelinlikci alırken ole demisti benimkini ama ben Yine de aldim bende hatıra kalsın diye bir de nikahim önce olcak nikahta da kullanmak istedim.
Benimki de gelin çiçeği verecek fiyatın içinde ama ben kendime bitane daha yaptrıcam gelinlikcinin verdiğini atıcam kime gelirse onda kalsın kendi yaptırdıgımı saklıcam
Allah Allah herkes saklıyo bende mi iki tane alip saklasam birini kız

Ankarada olan arkadaşlar kına mekanı icin önerilere ihtiyacım var, cankaya yada İncek? Sanki heryer kalabalık organizasyonlar icin gibi, kucuk yerler var mi hiç? Kapalı mekan olur açık alan olur farketmez

Bide ankarada dugun salonunun yönlendirdiği kuaförden gelin sac makyaj ve provası icin 600tl fiyat aldim. Kına yok içinde onu sormamışım ayrı oluyomuş galiba fiyat nasil sizce?

Kızlar hepinize kolay gelsin, 22 haziranda istanbul bakırköyde düğünüm var. Gelin ayakkabısı çok seceneğim yoktu ayaklarım 34 numara. Bakırköy tınaztepe çarşısından aldım 180- 200 arası ayakkabılar fena değil. Ancak bütceniz varsa studiorain var instagramda ayakkabıları harika çok rahat benim ayağıma göre yoktu maelesef bakabilirsiniz. Gelinlikçi çok gezmedim hemen sıkıldığım için. Hatta zamanım olsa modacruzdan ikinci el alıcaktım. Kadıköy Madame Amour dan indirimli gelinliklerden aldım 2.400 e sezon gelinlikleri de 4. 000 den başlıyor. Oleg cassininin gelinlikleri uygun fiyat. Akay'ın gelinlikleri çok güzel ama pahalı geldi bana
kınayı evde yapıcaz elbise alamadım daha ve nikahtan sonra eğlenmeye çıkıcaz parti elbisesi de alamadım,fikirleriniz varsa alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…