- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.270
-
- Konu Sahibi nanelilimonata
Canim bizde harmandali oynucaz da kendi capimizda ögrencez kursa gitmicez.. bide yalin onun yolu sarkisinda vals yapcaz eger benimkini ikna edebilirsem. Bi yandan da hevesim kalmadi ne bilim rezil olursak diye.. erkekler ck cekingen oluyo bu konularda kendimi yalniz hissediyroumKızlar birşey sormak istiyorum bu düğün dansı olayını ayarlayan varmı aranızda veya nasıl birşey düşünüyorsunuz ben zeybek istiyordum ben biliyorum ama nişanlım öğrensin istiyorum 600 tl dediler ders için ücrete sizde ayarlayanlar varmı fiyatlar nasıl ?
Bunlari nerden aldin canim ben daha hicbisey almadimGelin tacı, gelin buketi ve damat yaka çiçeğini de bitirdim. Şimdi henüz kıyafeti bile hazır olmayan damat düşünsün.
Kendim yaptım canım ben.Bunlari nerden aldin canim ben daha hicbisey almadim
Gelinlikciler vermiyomu benim kına ve düğün için verceklermis ole söledilerBunlari nerden aldin canim ben daha hicbisey almadim
Degisiyo canim gelinlik dikilsin almaya gidince sorcam unuttum sormayi onlarıGelinlikciler vermiyomu benim kına ve düğün için verceklermis ole sölediler
Canim bizde harmandali oynucaz da kendi capimizda ögrencez kursa gitmicez.. bide yalin onun yolu sarkisinda vals yapcaz eger benimkini ikna edebilirsem. Bi yandan da hevesim kalmadi ne bilim rezil olursak diye.. erkekler ck cekingen oluyo bu konularda kendimi yalniz hissediyroum
Gelin cicegini verecekmiş gelinlikci alırken ole demisti benimkini ama ben Yine de aldim bende hatıra kalsın diye bir de nikahim önce olcak nikahta da kullanmak istedim.Kızlar gelin cicegini siz ayri mi aldiniz yoksa gelinlikci ücretsiz mi verdi ? Benimki ayri satiyomus da
Kızlar gelin cicegini siz ayri mi aldiniz yoksa gelinlikci ücretsiz mi verdi ? Benimki ayri satiyomus da
Gelin cicegini verecekmiş gelinlikci alırken ole demisti benimkini ama ben Yine de aldim bende hatıra kalsın diye bir de nikahim önce olcak nikahta da kullanmak istedim.
Allah Allah herkes saklıyo bende mi iki tane alip saklasam birini kızBenimki de gelin çiçeği verecek fiyatın içinde ama ben kendime bitane daha yaptrıcam gelinlikcinin verdiğini atıcam kime gelirse onda kalsın kendi yaptırdıgımı saklıcam
Allah Allah herkes saklıyo bende mi iki tane alip saklasam birini kız
Bide ankarada dugun salonunun yönlendirdiği kuaförden gelin sac makyaj ve provası icin 600tl fiyat aldim. Kına yok içinde onu sormamışım ayrı oluyomuş galiba fiyat nasil sizce?
Kına dahil mi, onun icin ayrica anlaştın mi kına saç makyajı ne kadar tutuyo acabaNormal sanırım bende 700 tlye anlaştım
Kına dahil mi, onun icin ayrica anlaştın mi kına saç makyajı ne kadar tutuyo acaba
Nikâh şahidi akraba olabiliyor mu bilginiz var mı kuzenimi nikah sahidim yapmak istiyorum