- 2 Ekim 2018
- 1.112
- 737
- 35
-
- Konu Sahibi nanelilimonata
Zaten gelinlik provasina bi gittim bir sıktılar belimi incecik oldum tek avantajim vucudum orantili bi taraf sis bi taraf zayıf değil insallah veririz ya her geline gelinlik yakışır benceAl benden de o kadar yakında dolaba kilit falan vurucam spor zaten hiiiç yanımdan bile geçmiyor söz de bide zayıf gelin olcaktımhayır bide gelinlik transparan oldugu için korsede olmayacak hayırlısı artık :)
Converse aldim ben kayınvalide almadi kendim aldim. Gerçi aldırmadıkça da nasıl olsa aliyo diye hiç umursamiyolarspor ayakkabı giyceğim için öneride bulunamadm ama 250 çokmuş sanki ama rahatsa değer sonuçta tüm gün ayakta olcaksın ve topuklu bide kayınvalide kıstıkça insanın alası geliyor
Zaten gelinlik provasina bi gittim bir sıktılar belimi incecik oldum tek avantajim vucudum orantili bi taraf sis bi taraf zayıf değil insallah veririz ya her geline gelinlik yakışır bence
Bi anda nasıl aldın o kadar kiloyu geri ama boyunda uzunmuş yani benimde 1.72 boyum şöyle bi 58 olsam dünyalar benim olcak ama nerdee millet düğün stresinden yemez bende ne bulursam yiyorum bende ters tepti
Seni ayakta alkışlıyorum 36 bedene doğru ilerliyor musun mükemmel o azimden birazda bana lazımevet daraltabiliyorlarmış gelinliği ben sanki çok kilo verebilcekmiş gibi sordum zayıflasanız da ayarlıyoruz biz sen sorun etme dediler
spor ayakkabı giyceğim için öneride bulunamadm ama 250 çokmuş sanki ama rahatsa değer sonuçta tüm gün ayakta olcaksın ve topuklu bide kayınvalide kıstıkça insanın alası geliyor
Kizlar aynen damtelli falan degil günlük de giyibilcegim bi düz dolgu topuklu beyaz yoksa bi kere giycegm seye bende o kadar vermezdim..Converse aldim ben kayınvalide almadi kendim aldim. Gerçi aldırmadıkça da nasıl olsa aliyo diye hiç umursamiyolar250 normal ama herzaman giyebilecek bisi almanız daha iyi bence
Hiç dusunmeyin derim gelinlikciye girdinizde zaten fikriniz degisiyo begendiniz aklınızdaki model yakismayip begenmeyip bambaşka model çok güzel olabiliyor. Gelinlikçiler zaten size gidicek modeli oneriyolarMerhaba kızlarbenimde yakında düğünüm var ve gelinliğim hakkında hiç bi fikrim yok
canım ben de antalyadayım ne zaman düğün :)Merhaba kızlar ben 95 kiloyum düğün vs işine girmeden önce 85dim. Stres ve kullandığım ilaçlar sağolsun. Bipolar ve Borderline hastasiyim ben o yüzden ilaç kullanıyorum. Neyse ki antalyada yaşıyorum yaz da geldi inşallah sıcaktan kilo veririm.
zaten kafandaki fikirle alakasız bir gelinlik alıyorsun :)))))Merhaba kızlarbenimde yakında düğünüm var ve gelinliğim hakkında hiç bi fikrim yok
14 eylülde istanbulda büyükçekmecede olacak canım antalyada değil istanbulda erkek tarafıcanım ben de antalyadayım ne zaman düğün :)
Süper olmuş eline sağlık bende yaptım kına için ama hızımı alamadım herkese yaptimKına için hazırladığım bileklikler.. Nasıl olmuş sizce..
Herkese mi? Nasıl yani?Süper olmuş eline sağlık bende yaptım kına için ama hızımı alamadım herkese yaptim
Düşündüm smdi biri der bana neden yok o an sinirlerim zıplar dedim o yüzden 150 adet kadar yaptım abarttim ama kv ve ailesi bana yokmu diye soracak biliyorum ve surat asabilir trip çekemem aynı şekilde benim akraba daHerkese mi? Nasıl yani?
Ben 12 tane yaptım. Yakınımda ne kadar genç kız varsa artık hepsi evli çocuklu kadınlar oldular. Bu yüzden 12 yeterli gibi geldi bana.
Kına için hazırladığım bileklikler.. Nasıl olmuş sizce..
İSTANBULA mı gelin gidiyorsun :)14 eylülde istanbulda büyükçekmecede olacak canım antalyada değil istanbulda erkek tarafı
Hayırlı olsun :) bayramda zor olmcakmı gelen olurmu ? bizimkilerde hemen gelse bi an önce atlatsak
Düğün sadece istanbulda olacak nişanlımın ailesi orada diye orada olacak. Yoksa antalyada yaşayacağız.İSTANBULA mı gelin gidiyorsun :)