2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Bu konuda benim bir sorum var. Bende sizin gibi düşünüyorum. Şuan nişanlıyım düğün tarihi net belli değil ama bu yaz ağustos gibi istiyoruz. Bu alışverişi ne zaman yapmalıyız? Yani böyle durduk yere bir gün nişanlımla bambaşa alışverişe çıksak erken olur mu? Bu alışveriş için ailelerle konuşmak gerekiyor mu? Aydınlatacak biri olursa sevinirim
Ben kendim aldim herseyimi internet üzerinden aileler kullanmicak sonuçta. Benim kv çıkar alırız demisti baktım ses yok isteyememde düğüne 1 ayim kaldı kendim kafama göre gördükçe aldim kendime de nişanlıma da fikriniz değişmezse erkenden çıkabilirsiniz ben çabuk fikir degistirdim için son anda alıyorum

Ben kendim aldim herseyimi internet üzerinden aileler kullanmicak sonuçta. Benim kv çıkar alırız demisti baktım ses yok isteyememde düğüne 1 ayim kaldı kendim kafama göre gördükçe aldim kendime de nişanlıma da fikriniz değişmezse erkenden çıkabilirsiniz ben çabuk fikir degistirdim için son anda alıyorum
Anladım canım belki daha tarih belli olmadığı için biz bunları hep birlikte hiç konuşmadık. Sadece nişanlımla birlikte çıkıp alalım demiştik. Ne bileyim dışarı çıkınca iki taraf konuşmadan almak tuhaf geliyor. Bir de iç çamaşırı vs alınca eve getirince nişanlımla aldık denir mi ki anneye? :)

O zaman bişey sorabilirmiyim 1 eylül 6 eylül arası nasıl fethiye sıcak oluyormu yoksa serinlik başlıyormu biz o tarihlerde gidicez de tanıdıkta yok soramadım şuan çok sevindim orda olmana :KK48:
Canim eylülde daha sıcak olur henüz sogumaz denize girebilirsiniz bence ama tabi istisna olmaz insallah :) buralar hep sicak cunku simdi bile giriyolar denize :))
Ya çok uygun fiyata almışsın hakkaten merak ettim özelden marka ve site bilgilerini yazarsan sevinirim.
Makyaj malzemeleri biraz fazla tuttu açıkçası ama içinde makyaj temizleme ürünleri ve parfümde dahil bir de cilt ürünleri iyi markalardan aldım, 1200 TL tuttu.
Tama canim sagol bende o zaman bakarim. Peki erkek tarafi karsiladi dimi bunu?

Kizlar bende bisey sorcam.. balayi icin iki otel buldum biri 1350 biri 2500 ama ben 2500 olana bayildiiimm baya mini havuz gibi jakuzisi var odasi cok ferah. Digeri de fena degil ama ne bilim basık.. sizce zaten gezcez odada kalmicaz fazla mantigiyla ucuz olanimi seciyim? Yol parasi aksam yemekleri de var ek masraf tabi.. bi yandan da ben yemesem kaynana yicek benim altinlari diye pahaliya gidesim var. Sizce?

Kizlar bende bisey sorcam.. balayi icin iki otel buldum biri 1350 biri 2500 ama ben 2500 olana bayildiiimm baya mini havuz gibi jakuzisi var odasi cok ferah. Digeri de fena degil ama ne bilim basık.. sizce zaten gezcez odada kalmicaz fazla mantigiyla ucuz olanimi seciyim? Yol parasi aksam yemekleri de var ek masraf tabi.. bi yandan da ben yemesem kaynana yicek benim altinlari diye pahaliya gidesim var. Sizce?

Baya uygunmuş aslında biz 3900e gidiyoruz ama bence içine sinen olsun bide kayınvalidem alcak altınları diyorsun sen harca istedğn gibi bi balayı olsun tamam her zaman tatile gidicez ama bir kere balayına gidicez öyle düşün 2500lük içine sindiyse ona git derim en azından çok uçuk bi fiyat değil ben böyle düşünüyorum en azından bilmiyorum :) Ama para sıkıntı diyorsun tabiki 1350 olanı seç zora düşmekte iyi olmaz sırf balayı diye

Pahalı olana git. KV yiyemesin.

Baya uygunmuş aslında biz 3900e gidiyoruz ama bence içine sinen olsun bide kayınvalidem alcak altınları diyorsun sen harca istedğn gibi bi balayı olsun tamam her zaman tatile gidicez ama bir kere balayına gidicez öyle düşün 2500lük içine sindiyse ona git derim en azından çok uçuk bi fiyat değil ben böyle düşünüyorum en azından bilmiyorum :) Ama para sıkıntı diyorsun tabiki 1350 olanı seç zora düşmekte iyi olmaz sırf balayı diye
Pahalı olana git. KV yiyemesin.
Haklisiniz bende onu seccem😍 kizlar bizim tanidik bu normalde 3600 müs fiyat da bize indirdi 2500 e tanidik oldugu icin uygun yani

Canim eylülde daha sıcak olur henüz sogumaz denize girebilirsiniz bence ama tabi istisna olmaz insallah :) buralar hep sicak cunku simdi bile giriyolar denize :))

Tama canim sagol bende o zaman bakarim. Peki erkek tarafi karsiladi dimi bunu?
Evet canım tabi ki, nişanlım ödedi ama ona aldığımız parfüm traş malzeme losyon krem falan da ben aldım

Bu konuda benim bir sorum var. Bende sizin gibi düşünüyorum. Şuan nişanlıyım düğün tarihi net belli değil ama bu yaz ağustos gibi istiyoruz. Bu alışverişi ne zaman yapmalıyız? Yani böyle durduk yere bir gün nişanlımla bambaşa alışverişe çıksak erken olur mu? Bu alışveriş için ailelerle konuşmak gerekiyor mu? Aydınlatacak biri olursa sevinirim

Selam cnm
Ailelerin olaya bakış açısı ile alakalı bence, bizimkiler siz gidin gönlünüze göre yapın mantığında oldukları için hiç zorlanmadık, alışverişi de ev yerleştirme yani çeyiz öncesi yaptık, gelenekleri bozmayalım malzemeleri düğünden sonra kullanalım her şeyi yeni yeni güzelce dursun evimizde gibi düşündük dün de çok şükür bütün işler tamamlandı yerleştirme yapıldı, malzemeler parfümler iç giyim vs. gayet de hoş oldu.

Merhaba herkese
Kk'da 11. Yılım bitti çoğu zaman yazan değil okuyan oldum burada. Bir gün bunları yazacağımı hiç düşünmezdim.
Allah nasip ederse 2019 Eylül gelini olacağım. Buraya giriş yapmak istedim. Herkese mutluluklar dilerim.
Merhaba ben de 2019 Eylül geliniyim Allah kısmet ederse. Nikâhım oldu düğünü bekliyorum. Herkese mutluluklar dilerim

Bayanlar temmuzda kınan var ama nasi bi elbise alacağımı bilmiyorum illa kabarık bisi mi olmasi gerek sade alinmaz mi altına düğündeki gibi spor giyeceğim için uzun olmalı karar veremiyorum istanbulda anadolu yakasindayim bakabilecegim biyer var mi

X