2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Al benden de o kadar yakında dolaba kilit falan vurucam spor zaten hiiiç yanımdan bile geçmiyor söz de bide zayıf gelin olcaktım :KK70: hayır bide gelinlik transparan oldugu için korsede olmayacak hayırlısı artık :)
Zaten gelinlik provasina bi gittim bir sıktılar belimi incecik oldum tek avantajim vucudum orantili bi taraf sis bi taraf zayıf değil insallah veririz ya her geline gelinlik yakışır bence😊

spor ayakkabı giyceğim için öneride bulunamadm ama 250 çokmuş sanki ama rahatsa değer sonuçta tüm gün ayakta olcaksın ve topuklu bide kayınvalide kıstıkça insanın alası geliyor :KK70:
Converse aldim ben kayınvalide almadi kendim aldim. Gerçi aldırmadıkça da nasıl olsa aliyo diye hiç umursamiyolar🤭 250 normal ama herzaman giyebilecek bisi almanız daha iyi bence

Zaten gelinlik provasina bi gittim bir sıktılar belimi incecik oldum tek avantajim vucudum orantili bi taraf sis bi taraf zayıf değil insallah veririz ya her geline gelinlik yakışır bence😊

ne güzel düzenli dağılım bi kilo benim sorunum şu asla yukarıdan kilo almıyorum hiç göbeğim yok asla olmadı kilo alınca ben kalçadan da değil bacaklardan alıyorum ne kadar saçma demi :KK70: evet her geline yakışır öyle yada böyle güzel olcaz :)

Bi anda nasıl aldın o kadar kiloyu geri ama boyunda uzunmuş yani benimde 1.72 boyum şöyle bi 58 olsam dünyalar benim olcak ama nerdee millet düğün stresinden yemez bende ne bulursam yiyorum bende ters tepti :KK70:

Seni ayakta alkışlıyorum 36 bedene doğru ilerliyor musun mükemmel o azimden birazda bana lazım :dua: evet daraltabiliyorlarmış gelinliği ben sanki çok kilo verebilcekmiş gibi sordum :KK70:zayıflasanız da ayarlıyoruz biz sen sorun etme dediler
spor ayakkabı giyceğim için öneride bulunamadm ama 250 çokmuş sanki ama rahatsa değer sonuçta tüm gün ayakta olcaksın ve topuklu bide kayınvalide kıstıkça insanın alası geliyor :KK70:
Converse aldim ben kayınvalide almadi kendim aldim. Gerçi aldırmadıkça da nasıl olsa aliyo diye hiç umursamiyolar🤭 250 normal ama herzaman giyebilecek bisi almanız daha iyi bence
Kizlar aynen damtelli falan degil günlük de giyibilcegim bi düz dolgu topuklu beyaz yoksa bi kere giycegm seye bende o kadar vermezdim..
Kilo konusunda da evet sporsuz olmuyo bide irade tabi.. sizin yine boy varmis bende boy da yok top gibi yuvarlaniyorum kilo alinca hic yakismiyo :KK70: iyi gelinlik daraltiliyosa sorun yok bende sordum da yapariz hallederiz dediler cok olumsuz yorum okudum burdan o yüzden guvenemedim insallah bi sorun cikmaz cok güzel bi gelin oluruz hepimiz❤

Merhaba kızlar 🤗 benimde yakında düğünüm var ve gelinliğim hakkında hiç bi fikrim yok 😑
Hiç dusunmeyin derim gelinlikciye girdinizde zaten fikriniz degisiyo begendiniz aklınızdaki model yakismayip begenmeyip bambaşka model çok güzel olabiliyor. Gelinlikçiler zaten size gidicek modeli oneriyolar😊

Merhaba kızlar ben 95 kiloyum düğün vs işine girmeden önce 85dim. Stres ve kullandığım ilaçlar sağolsun. Bipolar ve Borderline hastasiyim ben o yüzden ilaç kullanıyorum. Neyse ki antalyada yaşıyorum yaz da geldi inşallah sıcaktan kilo veririm.
canım ben de antalyadayım ne zaman düğün :)

Kına için hazırladığım bileklikler.. Nasıl olmuş sizce.. 😊

Eklentiler

• DSC_0316-01.jpeg
    DSC_0316-01.jpeg
    201,2 KB · Görüntüleme: 135
Kızlar birşey sormak istiyorum bu düğün dansı olayını ayarlayan varmı aranızda veya nasıl birşey düşünüyorsunuz ben zeybek istiyordum ben biliyorum ama nişanlım öğrensin istiyorum 600 tl dediler ders için ücrete sizde ayarlayanlar varmı fiyatlar nasıl ?

Herkese mi? Nasıl yani?
Ben 12 tane yaptım. Yakınımda ne kadar genç kız varsa artık hepsi evli çocuklu kadınlar oldular. Bu yüzden 12 yeterli gibi geldi bana. 😊
Düşündüm smdi biri der bana neden yok o an sinirlerim zıplar dedim o yüzden 150 adet kadar yaptım abarttim ama kv ve ailesi bana yokmu diye soracak biliyorum ve surat asabilir trip çekemem aynı şekilde benim akraba da 🤣 herkese yapım benim neden yok demesinler dedim 🤭🙈

Teşekkür ederimm. :))
Hayırlı olsun :) bayramda zor olmcakmı gelen olurmu ? bizimkilerde hemen gelse bi an önce atlatsak :dua:

Aslında uzaktaki akrabalarımız gelebilsin diye bayramda yaptık. Bizim ailecek burada kimsemiz yok. Anne tarafımız İstanbul'da baba tarafımız Almanya' da. Nişanlimin ailesi de komple burada olduğu için köye gitme durumları vardı sadece 2 gün geç gidecekler. :)

X