- 9 Aralık 2018
- 139
- 271
-
- Konu Sahibi nanelilimonata
Kızlar gelinliğinize uygun takı konusunu ne yaptınız? Erkek tarafının olası set takma ihtimaline karşılık gerdanlık, kolye falan takmamalı mı yoksa süslülüğü elden bırakmasa mı?
Küpe illa ki olsun ama nasıl olsun.. Kafamda deli sorular...
ben küpe taktım sadece düğünümde. damat set takacağı zaman sadece küpemi çıkardımKızlar gelinliğinize uygun takı konusunu ne yaptınız? Erkek tarafının olası set takma ihtimaline karşılık gerdanlık, kolye falan takmamalı mı yoksa süslülüğü elden bırakmasa mı?
Küpe illa ki olsun ama nasıl olsun.. Kafamda deli sorular...
Ben de öyle yapayım ya.. Küpe taksam yeter bence de.ben küpe taktım sadece düğünümde. damat set takacağı zaman sadece küpemi çıkardım
Kolye gerdanlık gibi bişey takmasam düğünde set met görmezsem ilk günden KV kini başlar. Bir de öyle bişey var yalnız..Set istiyorsan eğer onu tak tabiki gelinliğin üzerine gelin odasında taksa sorun olmaz bence benim kuzenlerim hep öyle yaptı ama eğer takıda takılcaksa set sanırım mecburen bişey takmıcaksın oda çok saçma olmazmı ya ben bile karıştım şuan
Bende geçen hafta gitmiştim pazarlık yapmanız lazım ben 80den 1 kuruş düşüremedim pesimden gelen kadın birsuru şey aldı toplamda 70tl gibi bi rakam verdi.Gelin buketi, tacı, yaka çiçeği setini kendim yapmak istiyorum. Bu tarz işler hem elimden gelir hem de inanılmaz keyif alırım. İnternette de uzun zamandır bakıyorum ne yapsam nasıl olsa diye. Bugün Eminönü'ne gideyim, çiçekçilere bir bakayım dedim. Oraları da çok bilmem, karmakarışık geliyor bana zaten, pijamaların arasına düştüm. Nereye baksam pijama.. Nereye baksam pijama takımını üstüne tutup gerdiren insan.. Kabus gibiydi.Neyse sonrasında çiçekçilerin olduğu sokağı buldum. Çiçekler genelde tezgah üzerinde, açık, paketsiz.. Teyzeler buğday ayıklar gibi çiçeğe bakıyorlar. Aklım şaştı, görmeniz lazım. Çiçeği öyle bir elliyor ki kadın, resmen iğfal ediyor. Teyze napıyorsun! En fazla sağından tutup bakarsın.. Çiçekle sorunun nedir.. Vallahi de alamam o çiçekcağızları. Bir dükkanda temiz ellenmemiş buketler buldum, ham haline 80₺ dedi satıcı. Daha bunun kurdelesi, cipsosu, aradalı, süsü püsü var. Hazır buketleri de 350₺'den başlıyordu. Tam kayınvalide ile gitmelik yer. Beğeneceksin, alacak; mis..
Öyle tanıdık çiçekçi falan yoksa el değmemiş güzel çiçeklerden bulmak zor gibi geldi bana. İnternet sitesinden sipariş vereceğim artık. Çiçeğimi yapınca paylaşırım.. Bekleyin beni.
Oraların esnaf dili ve edebiyatı diye akademik bir kürsüsü var.Bende geçen hafta gitmiştim pazarlık yapmanız lazım ben 80den 1 kuruş düşüremedim pesimden gelen kadın birsuru şey aldı toplamda 70tl gibi bi rakam verdi.
Gerçekten varmış gordumOraların esnaf dili ve edebiyatı diye akademik bir kürsüsü var.Çok zor bence benim gibiler için.
Biz Fethiyeye gidicez gitmediğimiz biyer olsun dedik orayı tercih ettik
biz antalyaya gittik 6 mayısla 11 mayıs arası. ama çok serindi. belekte granada otel. çok memnun kaldık. alanyadada müthiş oteller vardı geçerken gördük
neden 3 gün ve neden porselen makyaj? bu porselen makyaj yüzde kalıp gibi durmuyor mu? sade bir makyajı daha uygun fiyata yaparlar belki. tek gün için olsa tamam da 3 gün makyaj toplamda 900 çok bence.
kapadokya gezmelik yer bence balayı için uygun değil gibi
Sen nasil bi balayi hayal ediyosun o önemli.. karadeniz de olabilir ha ben deniz kum gunes istiyorum dersen antalya taraflari..
Ama benim gibi sahil kasabasinda yasayip denizden biktiysan kapadokya :)
Buralar kasımda birazcik yagmurlu olabiliyo canimAntalya yada Fethiye de karar kılıcaz.kasımda hava güzel olur inşaallah
Kızlar çok boş bırakmışsınız buraları. Neredesiniz allasen?
Bugün düğüne dair bir işi daha hallettim. Kuaför meselesini çözdüm. Düğün mekanının anlaşmalı olduğu bir kuaför vardı, onu öğrendim önce, sonra fiyat araştırması ve belirleme yaptım. Tabi kuaförün işlerine de baktım. Gayet de ünlü biriymiş o çevrede. Neyse sonuç olarak toplamda 650₺'ye hem benim saçım ve makyajımı hem de yanımda olacak üç kişiyi dahil edeceğiz.
Önceki kuaförün verdiği 1000₺ fiyattan sonra epey mutlu oldum. Mis..
Buralar kasımda birazcik yagmurlu olabiliyo canim
Fethiye canim ama farketmez coook yakiniz zaten :))Sen Fethiye tarafında mısın canım yoksa antalya tarafında mı ?
Ben aldim canim sütyrn takimi sabahlik gecelik bide tek gecelik toplam 300 lira tuttu. İnternetten aldim ama site ismi vermek yasak. Bu arada makyaj malzemesi bende alcam da toplmda kac tuttu canim senin makyaj ksmi? Bende bi girsem cikamam sınır getirmeliyim :)Selamlar arkadaşlar, şu klasik çeyiz alışverişleri olayı var ya hani eskiden cümbür cemaat gidilir don sütyene kadar beraber alınırmış : ))) Ben o olayın makyaj malzemeleri, parfüm, iç giyim kısmını seçip nişanlımla birlikte kafamıza uygun şekilde yapmak istedim. Yani gelenekleri yaşatmak lazım ( İşime geldiği için :) )))
Velhasıl makyaj malzemeleri ve parfümleri aldım gönlümce, sephorada çok da şık kutular çantalarla falan keyifli bir halde tamamlandı. Ancak iç giyim konusunda kararsızım hatta o kısmı nişanlımı bile dahil etmeyeceğm kendim seçim gönlüme göre alacağım, sabahlık gecelik pijama vs takımlardan alayım istiyorum, var mı alanlar öneriler, markalar ? Ne diyorsunuz canlar
Fethiye canim ama farketmez coook yakiniz zaten :))
Ben aldim canim sütyrn takimi sabahlik gecelik bide tek gecelik toplam 300 lira tuttu. İnternetten aldim ama site ismi vermek yasak. Bu arada makyaj malzemesi bende alcam da toplmda kac tuttu canim senin makyaj ksmi? Bende bi girsem cikamam sınır getirmeliyim :)
Bu konuda benim bir sorum var. Bende sizin gibi düşünüyorum. Şuan nişanlıyım düğün tarihi net belli değil ama bu yaz ağustos gibi istiyoruz. Bu alışverişi ne zaman yapmalıyız? Yani böyle durduk yere bir gün nişanlımla bambaşa alışverişe çıksak erken olur mu? Bu alışveriş için ailelerle konuşmak gerekiyor mu? Aydınlatacak biri olursa sevinirimSelamlar arkadaşlar, şu klasik çeyiz alışverişleri olayı var ya hani eskiden cümbür cemaat gidilir don sütyene kadar beraber alınırmış : ))) Ben o olayın makyaj malzemeleri, parfüm, iç giyim kısmını seçip nişanlımla birlikte kafamıza uygun şekilde yapmak istedim. Yani gelenekleri yaşatmak lazım ( İşime geldiği için :) )))
Velhasıl makyaj malzemeleri ve parfümleri aldım gönlümce, sephorada çok da şık kutular çantalarla falan keyifli bir halde tamamlandı. Ancak iç giyim konusunda kararsızım hatta o kısmı nişanlımı bile dahil etmeyeceğm kendim seçim gönlüme göre alacağım, sabahlık gecelik pijama vs takımlardan alayım istiyorum, var mı alanlar öneriler, markalar ? Ne diyorsunuz canlar