- 7 Haziran 2015
- 1.184
- 2.168
- 39
- Konu Sahibi nanelilimonata
Sizler eşya alışverişine başladınız mı? Neler aldınız sırada ne var?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esya alısverişine daha baslamadık zaman oldugu için şimdilik ufak tefek ceyiz alısverişi yapıyorumSizler eşya alışverişine başladınız mı? Neler aldınız sırada ne var?
Biz 2 sene önce başladık canım taksite bağlayıp ileri teslim olarak anlaştık mutfak eşyaları ve yatak odası eşyaları olarak. onların taksiti bitti şimdi de çamaşır ve bulaşık makinesi aldık. Sırada da bayramı atlatalım tv ve buzdolabi ile ufak tefek mutfak eşyalarına başlayacağız allah'ın izniyle :)Sizler eşya alışverişine başladınız mı? Neler aldınız sırada ne var?
Çok güzel allah en beğendiklerini en içine sinenleri nasip etsin. Sanırım benim ufak tefek çoğu şey tamam veya belki de tamam değil ne var ne yok cok hatirlamiyorum. Bir çıkarıp bakmak iyi olacak.Esya alısverişine daha baslamadık zaman oldugu için şimdilik ufak tefek ceyiz alısverişi yapıyorum
Keyifle alin keyifle kullanin. Bizim de geçen ay TV bu ay bulasik makinesi alındı. Buzdolabi, camaşır makinesi, fırın almayacagiz. O yuzden sanirim buyuk parçalardan sadece mobilyalar kaldı.Biz 2 sene önce başladık canım taksite bağlayıp ileri teslim olarak anlaştık mutfak eşyaları ve yatak odası eşyaları olarak. onların taksiti bitti şimdi de çamaşır ve bulaşık makinesi aldık. Sırada da bayramı atlatalım tv ve buzdolabi ile ufak tefek mutfak eşyalarına başlayacağız allah'ın izniyle :)
Hepimizin de allah içine sindirsin canım :) mobilyalar perdeler halılar vs oturulacak ev belli olmadan alınmıyor ki.. Biz kiraya çıkacağız, e kiralık evi de evlenmeden 1 ay önce tutsak bazı şeyleri son 1 ayda almak zorundayız. Mesela fırın + ocak mı fırınlı ocak mı olacağını mutfağa göre secmemiz gerekecekKeyifle alin keyifle kullanin. Bizim de geçen ay TV bu ay bulasik makinesi alındı. Buzdolabi, camaşır makinesi, fırın almayacagiz. O yuzden sanirim buyuk parçalardan sadece mobilyalar kaldı.
Tesekkür ederim allah sana da gönlünden geceni nasip eder inşallahÇok güzel allah en beğendiklerini en içine sinenleri nasip etsin. Sanırım benim ufak tefek çoğu şey tamam veya belki de tamam değil ne var ne yok cok hatirlamiyorum. Bir çıkarıp bakmak iyi olacak.
Yemek takimi, catal bicak takımı, kahvaltı seti, çelik tencere seti var. Havlu, nevresim de var da bir bakmak modasi geçenleri kullanmak istemediklerimi ayiklamak lazim
Büyük eşyalar olmayacak canım bizim hazır bir ev var. Eski olan tv ve bulaşık makinesini aldık. Buzdolabı çamaşır makinesi vs alınmayacakTesekkür ederim allah sana da gönlünden geceni nasip eder inşallah
Çoğu seyi halletmişsin endişelenme büyük eşyaları da evinizi tuttuktan sonra halledersiniz
Ne güzel en büyük alısverişte bitmiş coğu seyleriniz hazır geri kalan zamanda diğer hazırlıklar da biter rahatçaBüyük eşyalar olmayacak canım bizim hazır bir ev var. Eski olan tv ve bulaşık makinesini aldık. Buzdolabı çamaşır makinesi vs alınmayacak
Ne güzel canım asıl büyük bölüm tamamlanmış kalan kısmı kolay hallolur herşeyi alırsınız evinize göre allah için de huzurlu oturmayı nasıl etsinBüyük eşyalar olmayacak canım bizim hazır bir ev var. Eski olan tv ve bulaşık makinesini aldık. Buzdolabı çamaşır makinesi vs alınmayacak
Cok tesekkur ederim. Siz de huzurla oturun inşallah.Ne güzel canım asıl büyük bölüm tamamlanmış kalan kısmı kolay hallolur herşeyi alırsınız evinize göre allah için de huzurlu oturmayı nasıl etsin
Amin canımCok tesekkur ederim. Siz de huzurla oturun inşallah.
Burdayız canım bir yere gitmedik. HoşgeldinGüzel bir konuymuş niye dağıldınız ki
Ben de Nisan 2019 gelini olucam inşallah
Hoşgeldin canım sen neler yaptınGüzel bir konuymuş niye dağıldınız ki
Ben de Nisan 2019 gelini olucam inşallah
Burdayız canım bir yere gitmedik. Hoşgeldin
Hoşbuldukk. Açıkcası daha hiçbir şey yapmadık biz bir alyansımız var.Hoşgeldin canım sen neler yaptın
Hoşgeldin canım sana öyle geliyor zaman su gibi akıp gidiyorMerhabalar..
Ben de Mart gelini olacağım inşallah. Çok uzun zaman varmış gibi geliyor önümde :)