- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.270
-
- Konu Sahibi nanelilimonata
Al benden de o kadar stresli geciyo baya sabredemiyorum hicbiseyeaynı durum bende de var ben artık hiçbirşey demıyorum yaparsanız alırsanız 2.kez almak zorundasınız deyıp aldırıyorum 1 aldılar 2. aldılar kafasına gore ben tekrar aldırınca yada kendım ıstedımı yapıp alınca oturdular. Hazıranda nikah temmuzda düğünüm var ama acayıp bunalıyorum 1 haftadır ısten ızın alıp kımseyle gorusmeme konusmama kararı aldım
Yavas yavas bitirmeye calisiyorum ben canim ama kafamda birsürü sey :)) senin nasil gidiyoKızlar kimsenin sesi çıkmıyor herkes burayı terketmiş gibi nikahı olanlar kına gecesi olanlar düğününü yapanlar nasıldı o gün heyecan varmıydı neler yaşadınız :) ve hazırlanan gelin adayları nasıl gidiyor
Bi seninle ben varız sanırımYavas yavas bitirmeye calisiyorum ben canim ama kafamda birsürü sey :)) senin nasil gidiyo
Bizde davetiyeleri aldik yazmaya basladik,bayramda dağıtılmak üzere hazırliyoruz.ama ben dugundeki ilk dans muzigine takmis durumdayim bir turlu karar veremedik.tarkan in beni cok sev sarkisi ayri bi onem tasiyor ama arkadaslar cok banel baska birsey bulun diyorlar bilemedik
Selam kızlar, ben de bir sürü telaş içindeyim bir ay kaldısanki hiçbirşey yetişmeyecek gibi geliyor. Davetiyeleri sipariş verdik ama daha gelmedi dağıtıma haftaya falan başlayacağz, geç mi kaldık acaba diye tedirgin olmaya başladım haziran 15 düğün. Çok erken de dağıtılırsa unutulur dediler, oof ya , evin de daha eksikleri var, bir taraftan solaryuma gitmem gerek cilt bakımı şu bu bir sürü iş, balayı için alışveriş de yapmak istiyorum, nasıl yetişecek hiç fikrim yok resmen mideme kramplar giriyor : ((((
paran varsa evet halledilir ama yine de çok kısa bir süre.Kızlar 4 aydır nişanlıyım. Nişanlımın görevle ilgili sıkıntısı çıkmazsa bu yaz evlenmeyi istiyoruz. Ama daha gün bile almadık. İzne gelince her boş vaktini değerlendirip her şeyi bir anda yapıcaz inşallah. Ben düğün istemediğim için çok daha rahatım. Bence bu hazırlıklar 1 ayda halledilir. Kendinizi sıkmayın. Net olan bir tarih var ve yakında evleneceksiniz tadını çıkarın :)
Evet artık ne kadar hızlandırılmış olacak merak ediyorum :)paran varsa evet halledilir ama yine de çok kısa bir süre.
Kızlar 4 aydır nişanlıyım. Nişanlımın görevle ilgili sıkıntısı çıkmazsa bu yaz evlenmeyi istiyoruz. Ama daha gün bile almadık. İzne gelince her boş vaktini değerlendirip her şeyi bir anda yapıcaz inşallah. Ben düğün istemediğim için çok daha rahatım. Bence bu hazırlıklar 1 ayda halledilir. Kendinizi sıkmayın. Net olan bir tarih var ve yakında evleneceksiniz tadını çıkarın :)
Evet kesinlikle kısa süre ama bizim işinden dolayı pek fazla vaktimiz yok. O yüzden ev belli olunca bir kaç günde tüm ev eşyalarını alıcaz. Sonra gelinlik fotoğrafcı vs vs. Koşturmacalı günler :)Hayırlı olsun ilk önce :) 1 ay düğün olmasa bile az bi süre gibi geldi bana herşey bütçeye paraya bakıyor öyle olmasa bile çok fazla koşturmaca olur gibime geldi
Hayırlı olsun şimdiden :) Hiçbir şey kalmamışKızlar düğüne 4 ay kaldı
Evet kesinlikle kısa süre ama bizim işinden dolayı pek fazla vaktimiz yok. O yüzden ev belli olunca bir kaç günde tüm ev eşyalarını alıcaz. Sonra gelinlik fotoğrafcı vs vs. Koşturmacalı günler :)
Kızlar düğüne 4 ay kaldı
Selamm ben de aranıza katılabilir miyimm :)