2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Al benden de o kadar stresli geciyo baya sabredemiyorum hicbiseye

Kızlar kimsenin sesi çıkmıyor herkes burayı terketmiş gibi nikahı olanlar kına gecesi olanlar düğününü yapanlar nasıldı o gün heyecan varmıydı neler yaşadınız :) ve hazırlanan gelin adayları nasıl gidiyor

Yavas yavas bitirmeye calisiyorum ben canim ama kafamda birsürü sey :)) senin nasil gidiyo

Bizde davetiyeleri aldik yazmaya basladik,bayramda dağıtılmak üzere hazırliyoruz.ama ben dugundeki ilk dans muzigine takmis durumdayim bir turlu karar veremedik.tarkan in beni cok sev sarkisi ayri bi onem tasiyor ama arkadaslar cok banel baska birsey bulun diyorlar bilemedik

Selam kızlar, ben de bir sürü telaş içindeyim bir ay kaldı sanki hiçbirşey yetişmeyecek gibi geliyor. Davetiyeleri sipariş verdik ama daha gelmedi dağıtıma haftaya falan başlayacağz, geç mi kaldık acaba diye tedirgin olmaya başladım haziran 15 düğün. Çok erken de dağıtılırsa unutulur dediler, oof ya , evin de daha eksikleri var, bir taraftan solaryuma gitmem gerek cilt bakımı şu bu bir sürü iş, balayı için alışveriş de yapmak istiyorum, nasıl yetişecek hiç fikrim yok resmen mideme kramplar giriyor : ((((

evet doğru söylemişler benim fikrimce de çok banel kalıyor daha farklı bişeyler olsun istiyor insan biraz araştırsan sanki bulursun gibi ya farklı bi dans müziği :) bende giriş müziğine karar veremiyorum nasıl bişey olmalı slowmu hareketlimi bende orda karıştım baya

Evet düğünden 15 gün önce dağıtın diyolar daha mayısın bitmesine var kendini hiç telaşlandırma bayrama yetişir davetiyeleriniz :) Evin ne gibi eksikleri var ufak tefek şeylerse kendini sıkma bi türlü halledilir onu dert edinme bir de kendine.. ama şu cilt bakım solaryum işine ağırlık ver sen ilk önce alışverişide kendine ayırdıgın bir gün eminim halledersin.. Sen telaşlanmaya başlarsan herşey ayağına dolanır biraz sakin kalmaya çalış canım

Kızlar 4 aydır nişanlıyım. Nişanlımın görevle ilgili sıkıntısı çıkmazsa bu yaz evlenmeyi istiyoruz. Ama daha gün bile almadık. İzne gelince her boş vaktini değerlendirip her şeyi bir anda yapıcaz inşallah. Ben düğün istemediğim için çok daha rahatım. Bence bu hazırlıklar 1 ayda halledilir. Kendinizi sıkmayın. Net olan bir tarih var ve yakında evleneceksiniz tadını çıkarın :)

paran varsa evet halledilir ama yine de çok kısa bir süre.

Hayırlı olsun ilk önce :) 1 ay düğün olmasa bile az bi süre gibi geldi bana herşey bütçeye paraya bakıyor öyle olmasa bile çok fazla koşturmaca olur gibime geldi

Hayırlı olsun ilk önce :) 1 ay düğün olmasa bile az bi süre gibi geldi bana herşey bütçeye paraya bakıyor öyle olmasa bile çok fazla koşturmaca olur gibime geldi
Evet kesinlikle kısa süre ama bizim işinden dolayı pek fazla vaktimiz yok. O yüzden ev belli olunca bir kaç günde tüm ev eşyalarını alıcaz. Sonra gelinlik fotoğrafcı vs vs. Koşturmacalı günler :)

Merhabaaa grup hareketlenmiş biraz

Gelin ayakkabınızı nerden aldınız
İnci, hotiç, nine west gibi mağazalara baktım bulamadım, internetten almak riskli, istanbuldan alanlar ve Ankaradan alanlar nerelerden aldı acaba? Var mı bildiğiniz rahat gelin ayakkabısı satan bir yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…