-
- Konu Sahibi nanelilimonata
Sizinde kaynana tarafi ucuza kaciyomu ya. Gelinlikci nasil duvak verck bilmiyorum ama ben dabtelli istiyorum simdi kaynanam gelinlikci veriyo düz duvak almamiza gerek yok dicek cekilcek kenara cok stresliyimbi ben mi bu durumdayim merak ettim sizde nasil durumlar?
Hangi fotografçı öğrenebilirmiyim acaba sorun olmazsa sizin içinBen Eskisehir icin konusabilirim bizim anlastigimiz 2700 daha cekim icin yer belli degil ama buyuk olsilikla Bursa ya gitcez,bu arada fotografci esimin tanidigi indirimli haliyle böyle...
Biz de anlastik dügün sonrasi mekan gezdircek fethiyede 1400 dedi ama tanidik belki daha indirim yaparKızlar bir şey sormak istiyorum size aranızda fotoğrafçıyla anlaşan varmı fiyatlar ne durumda ben 2 yere sordumda 2300 dediler sadece dış çekim için geçerli bu sizin şehirlerde ne durumda
Evet ya bindalli bile bedava olsun istiyo ama 500den basliyo ben napim benim ne sucum var o zaman hic dügüne girmicektiiçin rahatlasın bende o durumdayım belirli bi gelinlik bütçesi belirlemiş en son oturup ağladım emin olabilirsin sanırım bu stresten oluyor bende çok stresliyim
Sana hangi şehirde dediler bu fiyati canim?Kızlar bir şey sormak istiyorum size aranızda fotoğrafçıyla anlaşan varmı fiyatlar ne durumda ben 2 yere sordumda 2300 dediler sadece dış çekim için geçerli bu sizin şehirlerde ne durumda
Eskişehir de sanırım buralarda fiyatlar biraz uçuk :)Sana hangi şehirde dediler bu fiyati canim?
Evet ya bindalli bile bedava olsun istiyo ama 500den basliyo ben napim benim ne sucum var o zaman hic dügüne girmicekti
Aynen öyle diktircek misin direkt alcakmsiin gelinligini canim? Ben diktirip kiralicam ama hayirlisi cok korkuyorum gelinlikcinin yapamamasindanEveeet bu konuda kesinlikle haklısın o zaman hiç düğün işine girilmicekti bende aynı şeyi düşünüyorm çünkü malesef dışarıdaki gelinlik fiyatları bizim elimizde değilki biz ne yapabiliriz
Aynen öyle diktircek misin direkt alcakmsiin gelinligini canim? Ben diktirip kiralicam ama hayirlisi cok korkuyorum gelinlikcinin yapamamasindan
İnsallah güzel olur :) bide geceligi falan hallettin mi sen simdi gelin geceligi diyince 6li takimmi alcaz sabahligi falan icinde? Kayananm sen sec al parasini vereyim ben sonra dedi amaBende diktiricem canım ve hatta iş çıkışı gelinlikçiyle görüşmeye gidicem aynı korku bende de var kesin gelinlik begendiğim gibi olmazsa benim düğün günüm berbat geçer ve tüm gün oturup ağlayabilirim korkuyorum fazlasıyla
İnsallah güzel olur :) bide geceligi falan hallettin mi sen simdi gelin geceligi diyince 6li takimmi alcaz sabahligi falan icinde? Kayananm sen sec al parasini vereyim ben sonra dedi ama
Rabbimimin izniye 2019 kasım :) 6 aySelam kızlar
Baktım ki böyle bir konu yok bende acayım sohbet edelim dedim
Kısmetse 2020 Haziran geliniyimgelin sohbet edelimmm
Adana da 1600 tl ye anlaştım canım ben. buarada yarın kınam var kızlar gelin oynayalımKızlar bir şey sormak istiyorum size aranızda fotoğrafçıyla anlaşan varmı fiyatlar ne durumda ben 2 yere sordumda 2300 dediler sadece dış çekim için geçerli bu sizin şehirlerde ne durumda
Adana da 1600 tl ye anlaştım canım ben. buarada yarın kınam var kızlar gelin oynayalım
HahahaAdana mı orda biyerde bi gelinlik beğendim onu diktirmeye çalışıyorum şansa bakyarın kınan var ve buralaramı yazıyorsun sen hemen gelelim biraz düğün hazırlıgı stresimizi atarız
Hahahasen ne diyosun, ben yarın işe gelicem bide öğlen izin alıp kuaföre gidip kınama gidicem.
Hahahasen ne diyosun, ben yarın işe gelicem bide öğlen izin alıp kuaföre gidip kınama gidicem.
Kızlar ben bi çıkmaza girdimşu düğün fotoğrafı için gün konusunda baya kararsızım biraz yardım pleaseee ..
Düğün günü çektiricektim çok sıkışırız diye ve eskişehir merkezde güzel yerler yok diye fotografcı tavsiye etmiyor düğünden sonraya kalırsa herkes kesin gidip çekilmezsiniz öyle oluyor amaan zaten düğün oldu deniliyor sallanıyor diyolar ve düğün sonrasına kalırsa sonbahar olucak yağmurlar başlıyor dış çekim yağmura denk gelirse nasıl olur bilemiyorum düğünden bi iki hafta önce çektirin dediler onda da benim sorunum var ben gelinlikle ilk defa düğün günü görsün istiyorum önce olursa olayın bütün büyüsü kaçıcak diyorum sıkıştım bi üçgendeeee