2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

için rahatlasın bende o durumdayım belirli bi gelinlik bütçesi belirlemiş en son oturup ağladım emin olabilirsin sanırım bu stresten oluyor bende çok stresliyim

Kızlar bir şey sormak istiyorum size aranızda fotoğrafçıyla anlaşan varmı fiyatlar ne durumda ben 2 yere sordumda 2300 dediler sadece dış çekim için geçerli bu sizin şehirlerde ne durumda

Ben Eskisehir icin konusabilirim bizim anlastigimiz 2700 daha cekim icin yer belli degil ama buyuk olsilikla Bursa ya gitcez,bu arada fotografci esimin tanidigi indirimli haliyle böyle...

Kızlar bir şey sormak istiyorum size aranızda fotoğrafçıyla anlaşan varmı fiyatlar ne durumda ben 2 yere sordumda 2300 dediler sadece dış çekim için geçerli bu sizin şehirlerde ne durumda
Biz de anlastik dügün sonrasi mekan gezdircek fethiyede 1400 dedi ama tanidik belki daha indirim yapar

için rahatlasın bende o durumdayım belirli bi gelinlik bütçesi belirlemiş en son oturup ağladım emin olabilirsin sanırım bu stresten oluyor bende çok stresliyim
Evet ya bindalli bile bedava olsun istiyo ama 500den basliyo ben napim benim ne sucum var o zaman hic dügüne girmicekti

Sana hangi şehirde dediler bu fiyati canim?

Evet ya bindalli bile bedava olsun istiyo ama 500den basliyo ben napim benim ne sucum var o zaman hic dügüne girmicekti

Eveeet bu konuda kesinlikle haklısın o zaman hiç düğün işine girilmicekti bende aynı şeyi düşünüyorm çünkü malesef dışarıdaki gelinlik fiyatları bizim elimizde değilki biz ne yapabiliriz

Aynen öyle diktircek misin direkt alcakmsiin gelinligini canim? Ben diktirip kiralicam ama hayirlisi cok korkuyorum gelinlikcinin yapamamasindan

Aynen öyle diktircek misin direkt alcakmsiin gelinligini canim? Ben diktirip kiralicam ama hayirlisi cok korkuyorum gelinlikcinin yapamamasindan

Bende diktiricem canım ve hatta iş çıkışı gelinlikçiyle görüşmeye gidicem aynı korku bende de var kesin gelinlik begendiğim gibi olmazsa benim düğün günüm berbat geçer ve tüm gün oturup ağlayabilirim korkuyorum fazlasıyla

İnsallah güzel olur :) bide geceligi falan hallettin mi sen simdi gelin geceligi diyince 6li takimmi alcaz sabahligi falan icinde? Kayananm sen sec al parasini vereyim ben sonra dedi ama

İnsallah güzel olur :) bide geceligi falan hallettin mi sen simdi gelin geceligi diyince 6li takimmi alcaz sabahligi falan icinde? Kayananm sen sec al parasini vereyim ben sonra dedi ama

Yok halletmedim çünkü benim iç çamaşır ve gecelik takıntım var bir sürü almıştım zaten özelliklede gelin geceliği diye bakmadım açıkcası o nasıl bişey bilgim yok

Adana da 1600 tl ye anlaştım canım ben. buarada yarın kınam var kızlar gelin oynayalım

Adana mı orda biyerde bi gelinlik beğendim onu diktirmeye çalışıyorum şansa bak yarın kınan var ve buralaramı yazıyorsun sen hemen gelelim biraz düğün hazırlıgı stresimizi atarız

Kızlar ben bi çıkmaza girdim şu düğün fotoğrafı için gün konusunda baya kararsızım biraz yardım pleaseee ..
Düğün günü çektiricektim çok sıkışırız diye ve eskişehir merkezde güzel yerler yok diye fotografcı tavsiye etmiyor düğünden sonraya kalırsa herkes kesin gidip çekilmezsiniz öyle oluyor amaan zaten düğün oldu deniliyor sallanıyor diyolar ve düğün sonrasına kalırsa sonbahar olucak yağmurlar başlıyor dış çekim yağmura denk gelirse nasıl olur bilemiyorum düğünden bi iki hafta önce çektirin dediler onda da benim sorunum var ben gelinlikle ilk defa düğün günü görsün istiyorum önce olursa olayın bütün büyüsü kaçıcak diyorum sıkıştım bi üçgendeeee

Ben de bu konu hakkında çok düşündüm, düğün günü makyajım ve saçım çok güzel bir yerdr yapılacağı için fotoğrafın düğün günü çekilmesini istedim, düğün sonrası hevesim kalmazdı biliyorum, düğünden birkaç gün önce istanbulda çekilelim istedim ama gelinlik kirlenicek sonra kuaföre makyaja yeniden para vereceksin vs vs. En iyisi düğün günü olsun istedim

Bir de ben gelinliğimi kimseye göstermiyorum, düğün günü damada da sürpriz olsun dimi ama.

Save the date çekimini imkanlar doğtultusunda istanbulda yaptırmayı düşünüyoruz, düz beyaz bir elbise, makyajı kendim yapsam da olur. Youtube da vardı galiba melis&oussama nın save the date çekimini izleyin, onun gibi bir çekim yaptıracağız İstanbulda. Fotoğrafçımız düğün günü çekimimizi yapacak olan İsmail özyurt olacak. Save the date i de o çekecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…