- 11 Eylül 2018
- 239
- 398
- 30
- Konu Sahibi nanelilimonata
Kendini sitrese sokma.Eğer 2.bir çekimin saç makyajı için maddi imkanın varsa sonra yaptırman daha iyi olur çünki bir şeylere yetişme telaşı yok rahat rahat 2,3 mekanda çekim yaparsın enfes bir albümün olur.Ama hem imkanın kısıtlı hemde "amaan uğraşamam 2. Defa hazırlanmayla albümümde olmayıversin" deyipde vaz geçeceksen düğün günü yaptır gitsin.Kızlar ben bi çıkmaza girdim şu düğün fotoğrafı için gün konusunda baya kararsızım biraz yardım pleaseee ..
Düğün günü çektiricektim çok sıkışırız diye ve eskişehir merkezde güzel yerler yok diye fotografcı tavsiye etmiyor düğünden sonraya kalırsa herkes kesin gidip çekilmezsiniz öyle oluyor amaan zaten düğün oldu deniliyor sallanıyor diyolar ve düğün sonrasına kalırsa sonbahar olucak yağmurlar başlıyor dış çekim yağmura denk gelirse nasıl olur bilemiyorum düğünden bi iki hafta önce çektirin dediler onda da benim sorunum var ben gelinlikle ilk defa düğün günü görsün istiyorum önce olursa olayın bütün büyüsü kaçıcak diyorum sıkıştım bi üçgendeeee
Bende düğün günü yaptırıcam.