2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Kızlar ben bi çıkmaza girdim :KK43: şu düğün fotoğrafı için gün konusunda baya kararsızım biraz yardım pleaseee ..
Düğün günü çektiricektim çok sıkışırız diye ve eskişehir merkezde güzel yerler yok diye fotografcı tavsiye etmiyor düğünden sonraya kalırsa herkes kesin gidip çekilmezsiniz öyle oluyor amaan zaten düğün oldu deniliyor sallanıyor diyolar ve düğün sonrasına kalırsa sonbahar olucak yağmurlar başlıyor dış çekim yağmura denk gelirse nasıl olur bilemiyorum düğünden bi iki hafta önce çektirin dediler onda da benim sorunum var ben gelinlikle ilk defa düğün günü görsün istiyorum önce olursa olayın bütün büyüsü kaçıcak diyorum sıkıştım bi üçgendeeee
:mad::mad:
Kendini sitrese sokma.Eğer 2.bir çekimin saç makyajı için maddi imkanın varsa sonra yaptırman daha iyi olur çünki bir şeylere yetişme telaşı yok rahat rahat 2,3 mekanda çekim yaparsın enfes bir albümün olur.Ama hem imkanın kısıtlı hemde "amaan uğraşamam 2. Defa hazırlanmayla albümümde olmayıversin" deyipde vaz geçeceksen düğün günü yaptır gitsin.
Bende düğün günü yaptırıcam.

Ben de bu konu hakkında çok düşündüm, düğün günü makyajım ve saçım çok güzel bir yerdr yapılacağı için fotoğrafın düğün günü çekilmesini istedim, düğün sonrası hevesim kalmazdı biliyorum, düğünden birkaç gün önce istanbulda çekilelim istedim ama gelinlik kirlenicek sonra kuaföre makyaja yeniden para vereceksin vs vs. En iyisi düğün günü olsun istedim

Bir de ben gelinliğimi kimseye göstermiyorum, düğün günü damada da sürpriz olsun dimi ama.

Save the date çekimini imkanlar doğtultusunda istanbulda yaptırmayı düşünüyoruz, düz beyaz bir elbise, makyajı kendim yapsam da olur. Youtube da vardı galiba melis&oussama nın save the date çekimini izleyin, onun gibi bir çekim yaptıracağız İstanbulda. Fotoğrafçımız düğün günü çekimimizi yapacak olan İsmail özyurt olacak. Save the date i de o çekecek.

save the date çekimi yapılıcaksa sonrasından kesinllkle düğün günü mantıklı fotoğraf çekimi için o fotoğrafcınında sayfasına denk gelmiştim güzel gerçekten

Kendini sitrese sokma.Eğer 2.bir çekimin saç makyajı için maddi imkanın varsa sonra yaptırman daha iyi olur çünki bir şeylere yetişme telaşı yok rahat rahat 2,3 mekanda çekim yaparsın enfes bir albümün olur.Ama hem imkanın kısıtlı hemde "amaan uğraşamam 2. Defa hazırlanmayla albümümde olmayıversin" deyipde vaz geçeceksen düğün günü yaptır gitsin.
Bende düğün günü yaptırıcam.

Teşekkür ederim ilk önce fikir için güzel bi albümüm olsun istiyorum sanırım sonrasında yaptırıcam hem düğün stresi bitmiş olur hem gelinliğe bişey olcak endişem olmaz hem dediğin gibi 2,3 mekan seçeneğim olur dedim bende bide sonbahara denk gelcek çekim güzel şeyler çıkar diye düşündüm bakalım :KK76:

kızlar ben kafayı yemek üzereyim :110: herşeye patlıyorum herşey gözüme batmaya başladı sinirlerime hakim olamıyorum artık insanların herşeyime karışıp düşüncesizce benden habersiz planlar yapması beni çileden çıkarıyor:kızgın: ve herkese bağırmaya başladım ve bunu durduramıyorum biri bi akıl versin napıcağımı bilemiyorum :KK34:
aynı durum bende de var ben artık hiçbirşey demıyorum yaparsanız alırsanız 2.kez almak zorundasınız deyıp aldırıyorum 1 aldılar 2. aldılar kafasına gore ben tekrar aldırınca yada kendım ıstedımı yapıp alınca oturdular. Hazıranda nikah temmuzda düğünüm var ama acayıp bunalıyorum 1 haftadır ısten ızın alıp kımseyle gorusmeme konusmama kararı aldım:KK43:

aynı durum bende de var ben artık hiçbirşey demıyorum yaparsanız alırsanız 2.kez almak zorundasınız deyıp aldırıyorum 1 aldılar 2. aldılar kafasına gore ben tekrar aldırınca yada kendım ıstedımı yapıp alınca oturdular. Hazıranda nikah temmuzda düğünüm var ama acayıp bunalıyorum 1 haftadır ısten ızın alıp kımseyle gorusmeme konusmama kararı aldım:KK43:

Evet çözümü bende öyle buldum 2.kez yapmak zorunda kaldıklarında vazgeçtiler. hep diyolardı bu düğün süreci stresli diye gerçekten de öyleymiş. eğer izin alma gibi bi şansın varsa mutlaka yap biraz kafanı dinlersin iyi gelir

Ciddimisin sen ama bu durumda bile sakinliğine bayıldım :-)
Stres yapınca bişi olmuyor yine ben üzüldüğümle kalıyorum. Ama fazla sabırlıyım:halay:Moda evi bana yurt dışından gelenler 1 haftada 10 günde alıp gidiyor acele etme dedi bende sakin sakin bekliyorum ne zman cağırcaklar diye. Ev bile tutmadım haftaya başlıcam bakmaya(ben değilde başkası evlencek gibi oldum:KK70:)

Stres yapınca bişi olmuyor yine ben üzüldüğümle kalıyorum. Ama fazla sabırlıyım:halay:Moda evi bana yurt dışından gelenler 1 haftada 10 günde alıp gidiyor acele etme dedi bende sakin sakin bekliyorum ne zman cağırcaklar diye. Ev bile tutmadım haftaya başlıcam bakmaya(ben değilde başkası evlencek gibi oldum:KK70:)

evet bende duymuştum 10 günde bile dikiyolarmş gerçekten :) ama ev işi biraz sıkışcak gibimi eşyan varsa sorun değilde ama cidden sen değilde başkası evlencek gibi olmuş :KK70: ben şu moda girmeye başladım artık '' amaaan nasıl olsa öyle yada böyle halledilcek '' işin içinden böyle çıkıyorum çünkü bizim oturcağımız evde de kiracı var ve çıkmamakta ısrar ediyor :KK70:

evet bende duymuştum 10 günde bile dikiyolarmş gerçekten :) ama ev işi biraz sıkışcak gibimi eşyan varsa sorun değilde ama cidden sen değilde başkası evlencek gibi olmuş :KK70: ben şu moda girmeye başladım artık '' amaaan nasıl olsa öyle yada böyle halledilcek '' işin içinden böyle çıkıyorum çünkü bizim oturcağımız evde de kiracı var ve çıkmamakta ısrar ediyor :KK70:
aynen bende ole yada bole olucak ha son gün yapmısım ha ilk gün yapmısım odamı ardiye yaptım çeyizlerle mobilyalarım ve beyaz esyalarda aldımız yerde hazır bızı beklıyor. :)

Kızlar herşeyimi hemen hemen hazır edince size yazıcam demiştim 😅
Hemen yazayım

Eskişehir düğün mekanı: Çınaraltı kır düğün salonu 15.000 TL

Eskişehir saç/makyaj : Aşkın Bahar Hair Garage/ 700 TL
Yıllardır gittiğim kuafördü tabi ki düğünde de şaşmadım tamda kampanyasında yakalamışım çok güzel fiyat denk geldi
Mutluyum :21:

Gelinlik: Mimosa/ 3000-3500 TL
Bi gelinlik modeli beğendim internetten onu diktiriyorum :KK28:

Gelin çiçeği: Ayarlamadım henüz ama Beyaz Şakayık çiçeğinden bi buket olucak ne kadara yaparlar bilmiyorum

Saç aksesuarı: Sadece nasıl birşey olacağına karar verdim ufak çiçekler olucağı için ayarlarım biyerlerden rahatlığı var :-)

Fotoğrafçı: Royal Ajans 2250TL - Düğün günü dışında tüm gün dış çekim şeklinde ayarladık

Gelin arabası kiralanacak ona ben pek karışmıyorum nişanlım araba hastası ona bıraktım o yüzden fiyat almadık henüz.

Benim bu şekilde umarım bigün birilerinin işine yarar :KK200:

save the date çekimi yapılıcaksa sonrasından kesinllkle düğün günü mantıklı fotoğraf çekimi için o fotoğrafcınında sayfasına denk gelmiştim güzel gerçekten

Evet ben de çok seviyorum fotoğraflarını, videolarını.

Save the date kesin değil ama bakalım yurt dışı durumları vs, Türkiyede olursak yapıcaz mutlaka.
Save the date için elbiseyi de deepateilerden halledicem, geriye de bir şey kalmadı.
Bir tek nikah günü alınacak 😅

Evet ben de çok seviyorum fotoğraflarını, videolarını.

Save the date kesin değil ama bakalım yurt dışı durumları vs, Türkiyede olursak yapıcaz mutlaka.
Save the date için elbiseyi de deepateilerden halledicem, geriye de bir şey kalmadı.
Bir tek nikah günü alınacak 😅

Bir şey kalmadı derken en önemli şey kalmış nikah günü:KK48:

Kızlar ben bi çıkmaza girdim :KK43: şu düğün fotoğrafı için gün konusunda baya kararsızım biraz yardım pleaseee ..
Düğün günü çektiricektim çok sıkışırız diye ve eskişehir merkezde güzel yerler yok diye fotografcı tavsiye etmiyor düğünden sonraya kalırsa herkes kesin gidip çekilmezsiniz öyle oluyor amaan zaten düğün oldu deniliyor sallanıyor diyolar ve düğün sonrasına kalırsa sonbahar olucak yağmurlar başlıyor dış çekim yağmura denk gelirse nasıl olur bilemiyorum düğünden bi iki hafta önce çektirin dediler onda da benim sorunum var ben gelinlikle ilk defa düğün günü görsün istiyorum önce olursa olayın bütün büyüsü kaçıcak diyorum sıkıştım bi üçgendeeee
:mad::mad:
Dugun sonrasini sectim bende cunku sonrasinda nehrin ustunde salincak var gelinlikle orda sallanirken falan cekiyolar kumsala goturuyolar hayatimda bi kere olcak neden oralarda cekinmiyimki dedim :) dugun gunu olmasi evet daha cazip ama unutma bi kere olcak icine sinsin

X