2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Acabalarım bitti herkes gelin olcan ne o ole diyodu tek değilmişim ayakkabı konusunda. Birde boy sıkıntım yok damattan uzun olmak istemedim topukluylabenimde aynı gelinlik şuan hicbisiye benzemiyor üst kalıbımı aldılar 2. De alti alcaklar. Spor kaba durur dedi bana ayakkabıcı bez ayakkabi daha iyi olur dedi o yüzden converse tercih ettim

Slm kizlar 3.gelinlik provama gittim.bu sefer bayagi sekillendi artik.mobilya beyaz esya davetiyeler,fotografci balayi işleri tamam.oturacagimiz evde kiraci var mayista sozlesmesi doldu ev bulamadim diyor o yuzden haziran 10 a kadar musade istedi umarim istedigi gibi bi yer bulup cikar.dugun dansi icin bi dans okuluyla anlastik bayramdan sonra bide ona gitcez,halk dansi yada modeen dans istemedik sececegimiz bir sarkiya kareografi hazirlanacak.Hepinize Allah kolaylik versin.esim tek cocuk bnmde erkek kardesim var ama ailem fln hepsi yurtdisindalar yardimci olabilecek kimsemiz yok o yuzden herseye esimle ikimiz kosuyoruz ve bazen gercekten cok zorlaniyoruz artik insallah hayirlisiyla guzel olur hersey...

Kolay gelsin sırf ikiniz koşturdugunuz için zorlanmanız normal inşallah herşeyinizi gönlünüzün istediği gibi halletmiş olursunuz :)

Bizimde oturcağımız evde kiracı var ve malesef çok anlayışsız ev nişanlımın ailesinin en yakın zamanda bulup çıkarım demek yerine biz geçen sene girerken söleseydin oğlunun evlenceğini demiş bilsek söylemezmiyiz zaten sonrada bulursam çıkarım demiş bakalım bayram sonrasna kadar beklicez bizde ama sanırım zorluk çıkarıp çıkacak bize bu yüzden biraz endişeliyim

Evet bende topuklu giyersem uzun olucam bende bunu istemiyorum fikir için teşekkür ederim ayrıca kaba durur dedilerse eğer bende converse alıyım en iyisi

Sadece düğün klibi mi yapıldı ya da yapılacak
hayır canım düğün klibi istemedim onun ek ücreti vardı. ben sabah evden davulla durnayla çıktım o çıkış anımı çekti bol bol, kuaföre geldi benimle kuaförde çekti. sonra 4 mekan gezdik oralarda foto çekimi yaptı. bi büyük albüm, iki aile albümü ve bide tablo yapacak verecek ek olarak

Ben bir kaç soru sorabilirmiyim o gün heyecanlı olmayacakmışımgibi geliyor ama heyecan oluyormu çok merak ediyorum oluyorsa biz nasıl sakin kalmayı başarıcaz acaba, bide dedikleri gibi gerçekten düğünün hiç bi anını hatırlamıyormusun öyle diyolarlar çünkü :) ayrıcaa bana dedilerki ben takı merasiminiöyle ayakta dikilerek yapmcam artık çoğu sandıklı şekilde yapıyor öyle istiyorum tabiki ama çok yorulcaksn ağlıcak haddeye geliceksin takı merasimi yap orda biraz dinlenirsin gelin odasına bile asla çıkamıcaksın falan dediler onlara ayrı bi sinir oldum bütün modumu düşürdüler tabi ama gerçekten o kadar yorucu geçiyormu o düğün süreci

inan çok fazla heyecan yapmadım ben. bi tek salona girerken biraz kalbim çarptı o kadar her anı da hatırlıyorum dün gibi valla. sadece çabuk geçiyor gibi hissettim. eve geldiğimizde aaaa bitti mi şimdi nişan nikah düğün falan dedik eşimle biraz şurda oyniyim, birazda şunların yanına gideyim oynayayim falan derken bi bakmışsın takı merasimine geçilmiş bile. takıyı ben ayakta dikilerek yaptım ki normalde sıkılırım herkesin düğününde. ama öyle çok zengin bi çevremiz yok öyle ahım şahım bi zaman sürmedi yani ayaklarıma kara sular inecek kadar. takıları çıkardığım gibi keseye koyup aileme verdim oynamama devam ettim zaten takıdan sonra yarım saat anca sürüyor düğün. çiçeğimi attım bekarlara çıktım evet gelin odasına gidecek zaman olmadı hiç..bazen geçip yerime oturdum dinlendim herkes oynarken sadece canım

Teşekkür ederim cevaplar için :) demek ki abarttıkları kadar bi yorgunluk yokmuş gözümü korkutmuşlar Sen böyle anlatınca heyecanlandım bi an önce gelsin düğün günü

Ben de böyle posta posta sorar gibi oldum da neyse..
Kuaför için bir yere sordum, 1000₺ diyor. Sadece porselen makyaj yapacak, ve saçlarım kısa küt, omuza bile değmiyor, dağınık topuz yapacak. Bu ikisi için 1000₺ normal mi sizce? Bana biraz pahalı gibi geldi çünkü.

Düğün fotoğrafçısına karar veren var mı? Fiyatlar ne durumda kızlar?
Ben ismail özyurt ile çalışacağım hem save the date hem de düğün günü dış mekan çekimi için :) instagramdan takip et zaten birsürü fiyat seçeneği var, istediğin konsept ya da bütçene göre seçersin.
Fiyatları da uçuk değil.

Pahalı değil benim de saçlarım küt, kulak hizamda. Ne kadar mahalle arası kuaför varsa 750den başlıyor dediler.
Ankarada mustafa revan make up studio işe anlaştım, makyaj ve saçı 1000 tlye yapıyorlar, kullandıklrı ürünler de dior marka yanılmıyorsam.

Makyaj ve saç önemli, ömür boyu bakacağımız fotoğraflarda kötü çıkmak istemeyiz değil mi :)

İnslalh calisip oynariz canm heyecndan batrmam insallah
Aa iyi hatrlattin bak onu da bi dusuneyim simdi öyle elinde keseyle dolasiyolarmis dimi taki icin?
Canim takiyi kendi annene mi verdin kaynana mi?benim kaynna simdiden ceyreklerle takiln paralara göz koydu da ondan kacrmam lazimhic guvenmiyorum.
Bana sadece makyaj 300 dedi tek gün 3 gun 900 oluyo. Basi hazir alcam tesetturlym.
Peki sizde kina dugun ve dis cekim olmak uzrrr 3 kezmi gitceksiniz makyaja? Aslnda provaya gidesim var da ona da 4. Kez gitmis olcam

Benim porselen makyaj bide minik bi topuz ensede olucak muhtemelen olabildiğince sade yani 700 tl Eskişehir de Aşkın bahar hair garage diye bi kuaför benim yıllardır kuaförümdü zaten şaşmadm ama sanki kısa saç için biraz fazla sölemiş gibi ama aklınıda karıştırmak istemem

hadi beni de alın aranıza

Hayırlı olsun hoşgeeldinnn

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizim buralarda da 1000 tl civarı gelin saç ve makyajı. ben pazarlıkla 750 ye indirdim. normal bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…