- 2 Ekim 2018
- 1.112
- 737
- 35
-
- Konu Sahibi nanelilimonata
Acabalarım bitti herkes gelin olcan ne o ole diyodu tek değilmişim ayakkabı konusunda. Birde boy sıkıntım yok damattan uzun olmak istemedim topukluylaYaa sonunda spor ayakkabı giyen gelinler var burdabende beyaz converse yada düz beyaz bi spor ayakkabı alıcam en iyisi bu zaten yeterince yorulucaz dahasına ne gerek var
Gelinlik provasına gelince bende daha 1. gittim 2.ci haftaya bu gelinlik böyle hiç bişeye benzemiyor sonunda güzel olur inşallah
Teşekkür ederim canimSüslü olanlarına zaten para veremem. Süs lazım olursa kendim yaparım çünkü.
Sen de güle oynaya giy canım. Ben reebok bakacak gibiyim.
Slm kizlar 3.gelinlik provama gittim.bu sefer bayagi sekillendi artik.mobilya beyaz esya davetiyeler,fotografci balayi işleri tamam.oturacagimiz evde kiraci var mayista sozlesmesi doldu ev bulamadim diyor o yuzden haziran 10 a kadar musade istedi umarim istedigi gibi bi yer bulup cikar.dugun dansi icin bi dans okuluyla anlastik bayramdan sonra bide ona gitcez,halk dansi yada modeen dans istemedik sececegimiz bir sarkiya kareografi hazirlanacak.Hepinize Allah kolaylik versin.esim tek cocuk bnmde erkek kardesim var ama ailem fln hepsi yurtdisindalar yardimci olabilecek kimsemiz yok o yuzden herseye esimle ikimiz kosuyoruz ve bazen gercekten cok zorlaniyoruz artik insallah hayirlisiyla guzel olur hersey...
Acabalarım bitti herkes gelin olcan ne o ole diyodu tek değilmişim ayakkabı konusunda. Birde boy sıkıntım yok damattan uzun olmak istemedim topukluylabenimde aynı gelinlik şuan hicbisiye benzemiyor üst kalıbımı aldılar 2. De alti alcaklar. Spor kaba durur dedi bana ayakkabıcı bez ayakkabi daha iyi olur dedi o yüzden converse tercih ettim
hayır canım düğün klibi istemedim onun ek ücreti vardı. ben sabah evden davulla durnayla çıktım o çıkış anımı çekti bol bol, kuaföre geldi benimle kuaförde çekti. sonra 4 mekan gezdik oralarda foto çekimi yaptı. bi büyük albüm, iki aile albümü ve bide tablo yapacak verecek ek olarakSadece düğün klibi mi yapıldı ya da yapılacak
biraz sürecimden bahsedeyim size. çarşamba günü kınam oldu,cumartesi düğünüm.sabah evden davulla zurnayla geldi aldı eşimle ailesi. fotoğrafçı her anı fotoğrafladı, ailemin ağlamasını, babamın kuşak takmasını vs... dış çekimi düğünle aynı gün yaptık sonrasında. 3-4 mekan gezdirdi veee harika fotoğraflar çıkmış ortaya bakmaya doyamıyoruz. öyle çok yorulduk sayılmaz açıkçası. makyajım ve saçım güzel oldu adanada mübeyra sağlam var gelin makyajı yapan,oraya yaptırdım. akşam gün batımından sonra fotoğraf çekimi bitti ve düğün salonuna geçtik direk. pazartesi günü de balayına gittik antalyaya. belekde çok süper bi oteldi, reklama girmiyorsa granada luxury belek otel, bi bakın derim. biraz rüzgarlıydı hava sadece o sıkıntı oldu. kapalı havuzu,saunayı,hamamı falan kullandık genelde biz hasta olmayalım diye. 5 gün kaldık. bugün de iş başı yaptım kürkçü dükkanıma döndüm geri ağlaya ağlayasorularınız varsa yardımcı olmaya çalışabilirim
inan çok fazla heyecan yapmadım ben. bi tek salona girerken biraz kalbim çarptı o kadarBen bir kaç soru sorabilirmiyimo gün heyecanlı olmayacakmışımgibi geliyor ama heyecan oluyormu çok merak ediyorum oluyorsa biz nasıl sakin kalmayı başarıcaz acaba, bide dedikleri gibi gerçekten düğünün hiç bi anını hatırlamıyormusun öyle diyolarlar çünkü :) ayrıcaa bana dedilerki ben takı merasiminiöyle ayakta dikilerek yapmcam artık çoğu sandıklı şekilde yapıyor öyle istiyorum tabiki ama çok yorulcaksn ağlıcak haddeye geliceksin takı merasimi yap orda biraz dinlenirsin gelin odasına bile asla çıkamıcaksın falan dediler onlara ayrı bi sinir oldum bütün modumu düşürdüler tabi ama gerçekten o kadar yorucu geçiyormu o düğün süreci
inan çok fazla heyecan yapmadım ben. bi tek salona girerken biraz kalbim çarptı o kadarher anı da hatırlıyorum dün gibi valla. sadece çabuk geçiyor gibi hissettim. eve geldiğimizde aaaa bitti mi şimdi nişan nikah düğün falan dedik eşimle biraz şurda oyniyim, birazda şunların yanına gideyim oynayayim falan derken bi bakmışsın takı merasimine geçilmiş bile. takıyı ben ayakta dikilerek yaptım ki normalde sıkılırım herkesin düğününde. ama öyle çok zengin bi çevremiz yok öyle ahım şahım bi zaman sürmedi yani ayaklarıma kara sular inecek kadar. takıları çıkardığım gibi keseye koyup aileme verdim oynamama devam ettim zaten takıdan sonra yarım saat anca sürüyor düğün. çiçeğimi attım bekarlara çıktım evet gelin odasına gidecek zaman olmadı hiç..bazen geçip yerime oturdum dinlendim herkes oynarken sadece canım
Ben ismail özyurt ile çalışacağım hem save the date hem de düğün günü dış mekan çekimi için :) instagramdan takip et zaten birsürü fiyat seçeneği var, istediğin konsept ya da bütçene göre seçersin.Düğün fotoğrafçısına karar veren var mı? Fiyatlar ne durumda kızlar?
Hoş geldin :) hayırlı olsun, benimki de senden 1 ay sonra :)hadi beni de alın aranıza
Pahalı değil benim de saçlarım küt, kulak hizamda. Ne kadar mahalle arası kuaför varsa 750den başlıyor dediler.Ben de böyle posta posta sorar gibi oldum da neyse..
Kuaför için bir yere sordum, 1000₺ diyor. Sadece porselen makyaj yapacak, ve saçlarım kısa küt, omuza bile değmiyor, dağınık topuz yapacak. Bu ikisi için 1000₺ normal mi sizce? Bana biraz pahalı gibi geldi çünkü.
hoşbuldumHoş geldin :) hayırlı olsun, benimki de senden 1 ay sonra :)
Hazırlıklarında ne durumdasın? Anlatmaya başla bakalım :)
İnslalh calisip oynariz canm heyecndan batrmam insallahOnu bende istiyorum biz İzmirliyiz erkek tarafı değil ama girişte bi harmandalı istiyorum açıkcası ben biliyorum ama nişanlım bilmiyor onun öğrenmesini istiyorum dediğin gibi prova şart ama zaman mı var benmde hevesim kaçmaya başlıyorbizde sen benim şarkılarımsın da dans etmeyi istiyoruz ilk orjinal kayıdını bulup düğün salonuna vericez bakalım :)
Aa iyi hatrlattin bak onu da bi dusuneyim simdi öyle elinde keseyle dolasiyolarmis dimi taki icin?Ben bir kaç soru sorabilirmiyimo gün heyecanlı olmayacakmışımgibi geliyor ama heyecan oluyormu çok merak ediyorum oluyorsa biz nasıl sakin kalmayı başarıcaz acaba, bide dedikleri gibi gerçekten düğünün hiç bi anını hatırlamıyormusun öyle diyolarlar çünkü :) ayrıcaa bana dedilerki ben takı merasiminiöyle ayakta dikilerek yapmcam artık çoğu sandıklı şekilde yapıyor öyle istiyorum tabiki ama çok yorulcaksn ağlıcak haddeye geliceksin takı merasimi yap orda biraz dinlenirsin gelin odasına bile asla çıkamıcaksın falan dediler onlara ayrı bi sinir oldum bütün modumu düşürdüler tabi ama gerçekten o kadar yorucu geçiyormu o düğün süreci
Canim takiyi kendi annene mi verdin kaynana mi?benim kaynna simdiden ceyreklerle takiln paralara göz koydu da ondan kacrmam lazimhic guvenmiyorum.inan çok fazla heyecan yapmadım ben. bi tek salona girerken biraz kalbim çarptı o kadarher anı da hatırlıyorum dün gibi valla. sadece çabuk geçiyor gibi hissettim. eve geldiğimizde aaaa bitti mi şimdi nişan nikah düğün falan dedik eşimle biraz şurda oyniyim, birazda şunların yanına gideyim oynayayim falan derken bi bakmışsın takı merasimine geçilmiş bile. takıyı ben ayakta dikilerek yaptım ki normalde sıkılırım herkesin düğününde. ama öyle çok zengin bi çevremiz yok öyle ahım şahım bi zaman sürmedi yani ayaklarıma kara sular inecek kadar. takıları çıkardığım gibi keseye koyup aileme verdim oynamama devam ettim zaten takıdan sonra yarım saat anca sürüyor düğün. çiçeğimi attım bekarlara çıktım evet gelin odasına gidecek zaman olmadı hiç..bazen geçip yerime oturdum dinlendim herkes oynarken sadece canım
Bana sadece makyaj 300 dedi tek gün 3 gun 900 oluyo. Basi hazir alcam tesetturlym.Ben de böyle posta posta sorar gibi oldum da neyse..
Kuaför için bir yere sordum, 1000₺ diyor. Sadece porselen makyaj yapacak, ve saçlarım kısa küt, omuza bile değmiyor, dağınık topuz yapacak. Bu ikisi için 1000₺ normal mi sizce? Bana biraz pahalı gibi geldi çünkü.
Ben de böyle posta posta sorar gibi oldum da neyse..
hadi beni de alın aranıza
İnslalh calisip oynariz canm heyecndan batrmam insallah
İnşallah 800-900 kişiye rezil olmak istemiyorum
Aa iyi hatrlattin bak onu da bi dusuneyim simdi öyle elinde keseyle dolasiyolarmis dimi taki icin?
Canim takiyi kendi annene mi verdin kaynana mi?benim kaynna simdiden ceyreklerle takiln paralara göz koydu da ondan kacrmam lazimhic guvenmiyorum.
Keseyle dolaşanda varmış evet ben sandık koydurucam masalara zarff ve kalem dağıtılıyor herkes o sandıga düğün süresinde istediği zaman gdip atıyor düğünde bölünmüyor insanlarda sırada yorulmuyor
ama evet benm kayınvalidemde göz koydu paralara falan benimde kaçırmam lazım iyi bi fikir bulursan banada söyle lütfen biraz cadı gelinlik olcak ama vermek istemiyorummmmm
Bizim buralarda da 1000 tl civarı gelin saç ve makyajı. ben pazarlıkla 750 ye indirdim. normal benceBen de böyle posta posta sorar gibi oldum da neyse..