2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Bi seninle ben varız sanırım :-) Benimde bitti sayılır bi halılarm perdelerim ve ev tadilatı kaldı o kadar. senin kafanda neler var
Bizde davetiyeleri aldik yazmaya basladik,bayramda dağıtılmak üzere hazırliyoruz.ama ben dugundeki ilk dans muzigine takmis durumdayim bir turlu karar veremedik.tarkan in beni cok sev sarkisi ayri bi onem tasiyor ama arkadaslar cok banel baska birsey bulun diyorlar bilemedik😞
evet doğru söylemişler benim fikrimce de çok banel kalıyor daha farklı bişeyler olsun istiyor insan biraz araştırsan sanki bulursun gibi ya farklı bi dans müziği :) bende giriş müziğine karar veremiyorum nasıl bişey olmalı slowmu hareketlimi bende orda karıştım baya
Kizlar ben dans icin ilk harmandaliyla giris yapip sonra yalin onun yolu sarkisiyla dans planliyorum.. prova falan yapmak lazm calismak lazim ama zaman yaklastkca stres oldum valla hevesim de kaciyo

Merhabaaa grup hareketlenmiş biraz 😅

Gelin ayakkabınızı nerden aldınız 🙄
İnci, hotiç, nine west gibi mağazalara baktım bulamadım, internetten almak riskli, istanbuldan alanlar ve Ankaradan alanlar nerelerden aldı acaba? Var mı bildiğiniz rahat gelin ayakkabısı satan bir yer
Off ben daha almadim sorunun biri de o topuklyla nasil dans etcem bilmiyorum artik dolgu topuk seccem.. balayi yeri belli gibi ama netlesse ona gore dis cekimi ayarlicaz onu da dugunden 1 ya da 2 gun sonra ypip balayina hersey bitmis dekilde gidelim dedik siz nasil yapcaksiniz? Bi ton ugras daha davetiye falan hic bakmadim kuafore karar vermeye calisiyorum guvrnemiyorum hicbirine..
Ozel bi free calisan bukdum porselen makyaja 300 dedi iyimi sizce

biraz sürecimden bahsedeyim size. çarşamba günü kınam oldu,cumartesi düğünüm.sabah evden davulla zurnayla geldi aldı eşimle ailesi. fotoğrafçı her anı fotoğrafladı, ailemin ağlamasını, babamın kuşak takmasını vs... dış çekimi düğünle aynı gün yaptık sonrasında. 3-4 mekan gezdirdi veee harika fotoğraflar çıkmış ortaya bakmaya doyamıyoruz. öyle çok yorulduk sayılmaz açıkçası. makyajım ve saçım güzel oldu adanada mübeyra sağlam var gelin makyajı yapan,oraya yaptırdım. akşam gün batımından sonra fotoğraf çekimi bitti ve düğün salonuna geçtik direk. pazartesi günü de balayına gittik antalyaya. belekde çok süper bi oteldi, reklama girmiyorsa granada luxury belek otel, bi bakın derim. biraz rüzgarlıydı hava sadece o sıkıntı oldu. kapalı havuzu,saunayı,hamamı falan kullandık genelde biz hasta olmayalım diye. 5 gün kaldık. bugün de iş başı yaptım kürkçü dükkanıma döndüm geri ağlaya ağlaya :-) sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışabilirim

Kizlar ben dans icin ilk harmandaliyla giris yapip sonra yalin onun yolu sarkisiyla dans planliyorum.. prova falan yapmak lazm calismak lazim ama zaman yaklastkca stres oldum valla hevesim de kaciyo

Onu bende istiyorum biz İzmirliyiz erkek tarafı değil ama girişte bi harmandalı istiyorum açıkcası ben biliyorum ama nişanlım bilmiyor onun öğrenmesini istiyorum dediğin gibi prova şart ama zaman mı var benmde hevesim kaçmaya başlıyor :KK43: bizde sen benim şarkılarımsın da dans etmeyi istiyoruz ilk orjinal kayıdını bulup düğün salonuna vericez bakalım :)

Kızlar kimsenin sesi çıkmıyor herkes burayı terketmiş gibi nikahı olanlar kına gecesi olanlar düğününü yapanlar nasıldı o gün heyecan varmıydı neler yaşadınız :) ve hazırlanan gelin adayları nasıl gidiyor
Koşturmaca evi tuttuk sonunda bugün temizlik yaptırdık cumartesi eşyalar gelcek evin eksiği bitmediği için çok kasmiyorum kendimi evlenince de alirim diye🙈 gelinlik provanın 2.sine geçildi giycegin ayakkabını al dediler bende gittim converse aldim topuklu ile yürüyemiyorum 5 6 saat ayakta canimi yakamam🤭 daha davetiye de bakmadik onuda bayram öncesi insallah halledicez 😁

Koşturmaca evi tuttuk sonunda bugün temizlik yaptırdık cumartesi eşyalar gelcek evin eksiği bitmediği için çok kasmiyorum kendimi evlenince de alirim diye🙈 gelinlik provanın 2.sine geçildi giycegin ayakkabını al dediler bende gittim converse aldim topuklu ile yürüyemiyorum 5 6 saat ayakta canimi yakamam🤭 daha davetiye de bakmadik onuda bayram öncesi insallah halledicez 😁
Selam ben de düğünüm için spor tarz ayakkabı bakıyorum hatta ben direkt spor ayakkabı bakıyorum. Converse düşündüm de orijinalleri çok ağır, hafif ayakkabı seviyorum ben. Sen hangisinden aldın ve ne renk seçtin?

Selam ben de düğünüm için spor tarz ayakkabı bakıyorum hatta ben direkt spor ayakkabı bakıyorum. Converse düşündüm de orijinalleri çok ağır, hafif ayakkabı seviyorum ben. Sen hangisinden aldın ve ne renk seçtin?
Bende converse ağır dedim spor haricinde giymedim hic ama aksine çok hafif geldi beyaz aldim ama kısa olanlarından aldim

O incili süslü yapılanlar daha ağır orjinallerinden ve kullanışsız dahasonra günlük hayatta da kullanım diye orjinal aldim

Süslü olanlarına zaten para veremem. Süs lazım olursa kendim yaparım çünkü. 😎
Sen de güle oynaya giy canım. Ben reebok bakacak gibiyim.

Yaa sonunda spor ayakkabı giyen gelinler var burda :21: bende beyaz converse yada düz beyaz bi spor ayakkabı alıcam en iyisi bu zaten yeterince yorulucaz dahasına ne gerek var :-)

Gelinlik provasına gelince bende daha 1. gittim 2.ci haftaya bu gelinlik böyle hiç bişeye benzemiyor sonunda güzel olur inşallah :-):-)

X