- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.270
-
- Konu Sahibi nanelilimonata
Bi seninle ben varız sanırımBenimde bitti sayılır bi halılarm perdelerim ve ev tadilatı kaldı o kadar. senin kafanda neler var
Bizde davetiyeleri aldik yazmaya basladik,bayramda dağıtılmak üzere hazırliyoruz.ama ben dugundeki ilk dans muzigine takmis durumdayim bir turlu karar veremedik.tarkan in beni cok sev sarkisi ayri bi onem tasiyor ama arkadaslar cok banel baska birsey bulun diyorlar bilemedik
Kizlar ben dans icin ilk harmandaliyla giris yapip sonra yalin onun yolu sarkisiyla dans planliyorum.. prova falan yapmak lazm calismak lazim ama zaman yaklastkca stres oldum valla hevesim de kaciyoevet doğru söylemişler benim fikrimce de çok banel kalıyor daha farklı bişeyler olsun istiyor insan biraz araştırsan sanki bulursun gibi ya farklı bi dans müziği :) bende giriş müziğine karar veremiyorum nasıl bişey olmalı slowmu hareketlimi bende orda karıştım baya
Off ben daha almadim sorunun biri de o topuklyla nasil dans etcem bilmiyorum artik dolgu topuk seccem.. balayi yeri belli gibi ama netlesse ona gore dis cekimi ayarlicaz onu da dugunden 1 ya da 2 gun sonra ypip balayina hersey bitmis dekilde gidelim dedik siz nasil yapcaksiniz? Bi ton ugras daha davetiye falan hic bakmadim kuafore karar vermeye calisiyorum guvrnemiyorum hicbirine..Merhabaaa grup hareketlenmiş biraz
Gelin ayakkabınızı nerden aldınız
İnci, hotiç, nine west gibi mağazalara baktım bulamadım, internetten almak riskli, istanbuldan alanlar ve Ankaradan alanlar nerelerden aldı acaba? Var mı bildiğiniz rahat gelin ayakkabısı satan bir yer
Katılabilirmiyim ne demek katıldın bileeebu yaz mı düğün ? :)
Kizlar ben dans icin ilk harmandaliyla giris yapip sonra yalin onun yolu sarkisiyla dans planliyorum.. prova falan yapmak lazm calismak lazim ama zaman yaklastkca stres oldum valla hevesim de kaciyo
Yaaa inşallah bizde bigün bekar gidip evli gelirizz aminn inşallahmerhabalaaarrrr :) bekar gidip evli geldim aranıza kızlarrrrdarısı bekleyenlere olsun inşallah
zaman çabuk geçiyor bi bakmışsın hoooppp bitmiş geçmiş evlisinYaaa inşallah bizde bigün bekar gidip evli gelirizz aminn inşallah
Düğün fotoğrafçısına karar veren var mı? Fiyatlar ne durumda kızlar?
Koşturmaca evi tuttuk sonunda bugün temizlik yaptırdık cumartesi eşyalar gelcek evin eksiği bitmediği için çok kasmiyorum kendimi evlenince de alirim diyeKızlar kimsenin sesi çıkmıyor herkes burayı terketmiş gibi nikahı olanlar kına gecesi olanlar düğününü yapanlar nasıldı o gün heyecan varmıydı neler yaşadınız :) ve hazırlanan gelin adayları nasıl gidiyor
Neler dahil oluyor içineEskişehir için konuşuyorum dış çekim düğün günü dışında bir gün tam gün şeklinde yanlş hatrlamıyorsam 2250 ye ayarladık
Selam ben de düğünüm için spor tarz ayakkabı bakıyorum hatta ben direkt spor ayakkabı bakıyorum. Converse düşündüm de orijinalleri çok ağır, hafif ayakkabı seviyorum ben. Sen hangisinden aldın ve ne renk seçtin?Koşturmaca evi tuttuk sonunda bugün temizlik yaptırdık cumartesi eşyalar gelcek evin eksiği bitmediği için çok kasmiyorum kendimi evlenince de alirim diyegelinlik provanın 2.sine geçildi giycegin ayakkabını al dediler bende gittim converse aldim topuklu ile yürüyemiyorum 5 6 saat ayakta canimi yakamam daha davetiye de bakmadik onuda bayram öncesi insallah halledicez
Adanada 1600 tlye ayarladım ben sabahtan başladı çekime, salona girene kadar. mersinde yeri normaldeDüğün fotoğrafçısına karar veren var mı? Fiyatlar ne durumda kızlar?
Bende converse ağır dedim spor haricinde giymedim hic ama aksine çok hafif geldi beyaz aldim ama kısa olanlarından aldimSelam ben de düğünüm için spor tarz ayakkabı bakıyorum hatta ben direkt spor ayakkabı bakıyorum. Converse düşündüm de orijinalleri çok ağır, hafif ayakkabı seviyorum ben. Sen hangisinden aldın ve ne renk seçtin?
O incili süslü yapılanlar daha ağır orjinallerinden ve kullanışsız dahasonra günlük hayatta da kullanım diye orjinal aldimSelam ben de düğünüm için spor tarz ayakkabı bakıyorum hatta ben direkt spor ayakkabı bakıyorum. Converse düşündüm de orijinalleri çok ağır, hafif ayakkabı seviyorum ben. Sen hangisinden aldın ve ne renk seçtin?
Süslü olanlarına zaten para veremem. Süs lazım olursa kendim yaparım çünkü.O incili süslü yapılanlar daha ağır orjinallerinden ve kullanışsız dahasonra günlük hayatta da kullanım diye orjinal aldim
Sadece düğün klibi mi yapıldı ya da yapılacakAdanada 1600 tlye ayarladım ben sabahtan başladı çekime, salona girene kadar. mersinde yeri normalde
Neler dahil oluyor içine
Koşturmaca evi tuttuk sonunda bugün temizlik yaptırdık cumartesi eşyalar gelcek evin eksiği bitmediği için çok kasmiyorum kendimi evlenince de alirim diyegelinlik provanın 2.sine geçildi giycegin ayakkabını al dediler bende gittim converse aldim topuklu ile yürüyemiyorum 5 6 saat ayakta canimi yakamam daha davetiye de bakmadik onuda bayram öncesi insallah halledicez
Süslü olanlarına zaten para veremem. Süs lazım olursa kendim yaparım çünkü.
Sen de güle oynaya giy canım. Ben reebok bakacak gibiyim.