- 11 Mayıs 2015
- 809
- 1.575
-
- Konu Sahibi nanelilimonata
bana şuan 2 hafta kaldı. dün dağıtmaya başladım. dedikleri gibi akıllarında kalmaz erken dağıtırsanız. 15-20 gün yeterli benceÇok teşekkür ederim öncelikle :)
Bana kalırsa bir iki hafta kala çok geç, bir de düğünüm yemekli LCV yapılması gerekiyor, sonrasında da masa düzeni. Kim kimle oturacak vs uzun iş yani, ama en azından mayıs başı mı dağıtsak daha mı doğru olur, zaman kalır mı sonrası için bilemedim ?
Çok teşekkür ederim öncelikle :)
Bana kalırsa bir iki hafta kala çok geç, bir de düğünüm yemekli LCV yapılması gerekiyor, sonrasında da masa düzeni. Kim kimle oturacak vs uzun iş yani, ama en azından mayıs başı mı dağıtsak daha mı doğru olur, zaman kalır mı sonrası için bilemedim ?
Ben nişanda 20 gün kala başlamıştım dağıtmaya. Yemekli olduğundan 1 hafta kala da teyit etmiştim herkesi. Ben erken dağıtmaktan yanayım insanlar da ona göre program yapsınlar.Selamlar gelin kızlar : )
Ben şimdi burada da pek konuşmadığımız daha dün aklıma gelip bir an paniklediğim bir konuyu danışıcağm size. Davetiyelerrrr : )
Düğün 15 haziranda, sizce davetiyeler ne zaman dağıtılmalı resmen 6-7 hafta kalmış düğüne..
Merhaba arkadaşlar ben Eylül 2019 gelini olacağım, sizce gelinlik için ne zaman harekete geçmeliyim? Kimisi erken kimisi geç diyor da...
Merhaba arkadaşlar ben Eylül 2019 gelini olacağım, sizce gelinlik için ne zaman harekete geçmeliyim? Kimisi erken kimisi geç diyor da...
esasen pek zor beğenmek gibi huyum yoktu ama iş düğünle ilgili şeyler olunca aşırı detaycı oldum. Hepimize hayırlı olsun inşallah :)))Merhaba ; hayırlı olsun öncelikle.
Ben haziran düğünüm için şubatta başladım bakmaya, eğer benim gibi zor beğenen kararsız biriysen mayıs itibariyle bakmaya başlamalısın, zira ben iki buçuk ayda ancak seçebildim : )))
Rica ederim cnm ben cok arastirdim hatta bi ara yurtdisindan gidip alayim (ailem yurtdisinda)diye düşündüm sonra bikac kisiden ayni moda evi ni duyunca bi gidip goreyim dedim gercekten cok modern,özenli ve güzel gelinlikler diktigini gördüm.Bende bugun provaya gitcem bu 3.provam olacak inşallah hepimizki çok güzel olur kızlargerçekten mi çook teşekkür ederim
hahahahaBizim düğün 27 temmuz nasipse,bizde dün basım icin verdik davetiyeleri 2 güne hazir olur ama dagitmak icin cok erken dedi davetiyecide.biz ramazan bayraminda ziyaretler esnasinda dagitmayi planladik.bnm esim cok acileci ona kalsa ocakta dağıtacaktı
Benim düğünüm de Ekimde olacak, gelinlik modeline ve dikecek moda evine karar verdim ve hemen onlarla iletişime geçtim, gelinliğin fotoğrafını attım ve gelinlikçim bu danteli ilerleyen zamanda bulmak zorlaşır tercih edilir ve hemen biter çok güzel çünkü dediği için danteller kumaşlar önceden alınacak,Merhaba arkadaşlar ben Eylül 2019 gelini olacağım, sizce gelinlik için ne zaman harekete geçmeliyim? Kimisi erken kimisi geç diyor da...
Ne güzel ya ne kadar şanslısın. Benim beğendiğim, karar verdiğim bir model de yok gelinlikçi de.Benim düğünüm de Ekimde olacak, gelinlik modeline ve dikecek moda evine karar verdim ve hemen onlarla iletişime geçtim, gelinliğin fotoğrafını attım ve gelinlikçim bu danteli ilerleyen zamanda bulmak zorlaşır tercih edilir ve hemen biter çok güzel çünkü dediği için danteller kumaşlar önceden alınacak,
Ben haziranda gideceğim ilk ölçüye.
Bence karar ver ve harekete geç, ben çok sevinmiştim gelinlikçimin bu kadar ilgili ve bilgili olmasına, yoksa ben de beklerdim temmuza kadar.
Ben pinterestten gelinliği, instagramdan da moda evini buldum. Kolay olmadı ama en güzelleri oldu diyebilirim. Pintereste bir bak derim, ingilizce arama yap çünkü o zaman daha çok seçenek çıkıyorNe güzel ya ne kadar şanslısın. Benim beğendiğim, karar verdiğim bir model de yok gelinlikçi de.
Ayyy bizimle de paylaş buna çok ihtiyacım varDüğün kına şarkılarını seçtim kızlar
Selam hangi şehirde diktiriyorsun gelinliğini?Hellloooo kizlaaarr artık benimde dikilmeye başlanan bir gelinliğim var çok heyecanlı, mutlu ve aşırı merak içindeyim nasıl bir sonuç çıkacak inanılmaz merak ediyorum