Bence giriş şarkısı arkadaşın da dediği gibi ayrılık şarkısı, benim dinleyip dinleyip duygulandığım şarkıdır hatta. Daha eğlenceli bir şeyler yapabilirsin.
Kesinlikle kendi iç sesini dinle, bir duvağı ona göre aksesuar seçimini vs belki gelinlikçine bırakabilirsin ama saç? Bana siyah saç yakışıyor ama çok kapattı çok keskin bir renk, bir de saçlarım kulak hizamda, düğüne kadar uzasa da profesyonel bir kuaförde rengi kırdırsam, boyatsam diye sabırsızlanıyorum. Sevmiyorum siyah saçı gelinlikle görünümünde.
Bohem olmak istiyorsan açık dalgalı ve kumral saçlar ve doğal bir makyajla olunabilir. Gelinliği de pinterestten bohem brides başlığı altında bulursun, salonun vs de kasnaklar örgülerle süslenir al sana bohem bir gelin ve ortam, tabi damatta smokin giymemeli, renkli takımlar var yine pinterestte var örnekleri, vakkoda, beymende de o kombinlerden görmüştüm hem de indirimliydi.
Ben de zorlandım ama evlilik erkek arkadaş vs bile yokken beğendiğim bir moda evini takibe başlamıştım ve diktikleri gelinlikleri gördükçe aşık oldum o kadar sayfa ekleyip çıkarmışım birtek orası sabit kaldı.
Gelinlik; shedamoda
Aksesuar,duvak;meric tanın
Saç makyaj; fiyatı uçuk gelmez ise mustafa revan make up studio uçuk gelirse de mac cosmeticste yaptırırım
Fotoğraf; iki ayrı şehirde düğün olcak biri nikah kokteyl olcak fotoğrafçım İsmail Özyurt bu kesin ama zamanı belli değil, düğün günü rahat olmayabilir diye başka bir gün belirlemeye çalışıyorum.
Bir de, birkaç kare hatıra kalsın diye ismail ile yapacağımız çekim haricinde ankaradaki düğünde anıtkabirde ve birkaç yerde fotoğrafım olsun istediğim için ona da herhangi bir fotoğrafçı düşünüyorum.
Salonlarda hazır
Ne kaldı geriye
Kına olmayacak gelin hamamı yaparız arkadaşlarla.
Böyle işte