2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

yakın şehirden alsanız bile tadilat için bir ay sonraya gün verirler. aynı gün alıp çıkayım işi çok zor. yine de ankaraya gidip gelinebilir belki.

Kızlaar neden kimse yazmıyor artık buralaraaa acaba buraya hazırlık süreçlerimizi neleri nerden ne kadara aldığımızı vb şeyleri yazsak tavsiyeler falan bizden sonra okuyanlara fikirmi olsa diye düşündüm nasıl olur acaba hem belki daha almayanlara bile fikir olabilir diyorum siz ne dersiniz bu konuda

Açıkçası ben benim aldığım giydiğim taktığım ya da çalacağım şarkıları başkası da yapsın istemiyorum

Daha önce size mi cevap yazdım hatırlamıyorum ancak ben kendi sürecimi şöyle anlatayım

Ben izmirdeyim gelinliğim Ankarada dikilecek.
Modaevim belli: shedamoda
Gelinlik modelimi pinterestten beğendim,
Modaevinin sahibesi Damla hanımla görüştük whatsapptan gelinliğin fotoğraflarını attım fiyat istedim o da bana bi maliyet çıkardı ancak şunu da belirtti “ sen bütçeni söyle ona göre de hazırlarız bu istediğin gelinliği” dedi, yani danteli ya da başka şeyleri bilmiyorum bir tık alt modelden halledebilirdi.
Gelinlikte takıntılı olduğum için bütçe siz ne derseniz o dedim ve fiyat verdi tamam dedim.
Bana birkaç dantel modeli attı, sende de dursun içinden istediğin motifleri seçeriz dedi, yani farklı dantellerden farklı çiçek motifleri vs. Ona da tamam dedim. Ben Ankaraya bayramda gideceğim ve onlarla işk buluşmamız haziran ayında olacak. Sonra sanırım 2 kere daha giderim.
Bu çok zor değil kendine dert etme bu kadar. Ankaraya gitmek ve gelinlik için zaman ayırmakta zor değil. Mobilya vs düğünden sonra da halledilir ancak gelinlik makyaj gibi kişisel şeyler sonraya bırakılmamalı.
Benim makyajım kötü olsa gelinliğim içime sinmese bütün düğün ve fotoğraf çekimleri zindan olur bana.

Ben yazıyorum genelde ama fiyat belirtmemiştim
Hemen yazayım bakalım

Ankara düğün mekanı: Hisar Kasrı 7.000 TL

Ankara saç/makyaj : Mustafa Revan make up studio/ fiyat almadım ama 2.000-2500tl sanırım

Gelinlik: Shedamoda/ 7500-8500 tl

Gelin çiçeği: Dandelion Design/ 800 TL

Saç aksesuarı: karar veremedim ama meriç tanın ya da yine dandelion design yaklaşık
500-800TL arası

Fotoğrafçı: İsmail Özyurt tabikiii başkası düşünülemez ve o da yaklaşık 4000 TL

Gelin arabası kiralanacak mercedes vito gibi bir araç ancak günlüğü nedir bilmiyorum onlardan fiyat almadım henüz.

Bu arada bu fiyatlar bütçeye göre değişiyor bazılarına uçuk gelebilir ama mesela fotoğrafçımda benim seçtiğim paket konsept vs farklı, gelinlik keza öyle. Siz işini iyi yapanı seçin onlar sizin bütçenize göre sizlere seçenek sunuyorlar. Bu pahalıdır deyip uzak durmayın, bütçenize göre olsun ama iyisi olsun.

Benim de nikah konusunda herhangi bir fikrim yok, bizim ikametlerimiz aynı şehirde ancak nikah burada kıyılmayacak.

Biz nasıl bir yol izleyeceğiz bilmiyoruz, sizlerin bilgisi var mı?

Ya cok sacma olucak belki kızlar ama nisanınızda, düğününüzde calan herhangi bir sanatcı ya da dj ile irtibatta mısınız? Ya da böyle birini tanıyor musunuz =) =) Beni yönlendirebilir misiniz

Gerçekten böyle uzaktanda yardımcı olabiliyolar mı çok sevindim içim rahatladı şuan teşekkür ederim bu bilgi için ben sürekli gitmek zorunda kalırım zor olur diye tereddüt ediyordum

En azından aynı şehirlerden biri geldiğinde okuduğunda fikir edinebilir belki birilerine bu süreçte biraz kolaylık sağlamış oluruz çok iyi olmuş yazıdıgın teşekkür ederim :) bende hepsini hallettiğimde yazıcam buraya tek tek şimdi hala eksikler var :)

Makyaj 1000 tl imiş, çok şaşırdım ve sevindim, herhangi bir yerdeki makyaj zaten 750 tl den başlıyor ve instagramdan bahsettiğim studyodaki makyözlerin fotoğraflarına bakarlarsa kaliteyi anlayacaklar, çiçek 650 tlye halledildi bu arada

Bence de yazılmalı sonuçta herkesin düğünü aynı salonda aynı davetlilerle yapılmıyor.
Ve gerçekten araştıranlara büyük kolaylık olur.
Olumlu olumsuz tecrübeler de yol gösterici olur. Ben kişisel olan her şeyimi içime sinerek hallediyorum çok şükür, hep istediğim yerler oluyor. Sonra mutsuz olmak istemem çünkü...

Gerçekten böyle uzaktanda yardımcı olabiliyolar mı çok sevindim içim rahatladı şuan teşekkür ederim bu bilgi için ben sürekli gitmek zorunda kalırım zor olur diye tereddüt ediyordum

Evet dert etmene gerek yok :)
Dantel seçimini whatsapptan dahi yapabilirsin :) benim diktireceğim moda evine bir bak istersen, instagram sayfasından da bakabilirsin. Zaten o sayfadan sonra keşfetine o tarzda başka moda evleri de düşer, onların saygalarında da gez ve sonra iletişime geç.

Ben hiç yüz yüze gelmeden kaporayı bile ödedim, birkaç dantel modeli de gönderdiler mesela (whatsapptan).

Bence gelinliğe karar vermek en zor iş, eğer bütçen varsa moda evi kolay. Bu konuda instagramı kullan.

çok güzel seçimler

Hanimlar nasilsiniz bende gelinligimi dikttcem ama icimde süpheler var insallah dogru düzgün dikebilirler bide sürekli zayifliyrum bedenime uyar insallah..
Dugunde de harmandali vals dusunuyoruz giriste ama insallah rezil olmayiz

Sizinde kaynana tarafi ucuza kaciyomu ya. Gelinlikci nasil duvak verck bilmiyorum ama ben dabtelli istiyorum simdi kaynanam gelinlikci veriyo düz duvak almamiza gerek yok dicek cekilcek kenara cok stresliyim bi ben mi bu durumdayim merak ettim sizde nasil durumlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…