- 8 Haziran 2010
- 658
- 1.282
- 34
-
- Konu Sahibi nanelilimonata
Ben de izmirdeyim ama burda güzel bir moda evi bulamadım. Ankarada diktiricem. Düğünüm de Ankarada olcak. Gidip gelmek zor olcak ama yeterki gelinlik güzel olsun.bende temmuz geliniyimmm :) 29 temmuz , izmir de olup gelinliğini alan var mı ? gelinlik alacağız güvenilir bir yer arıyorum
Ayyy bizimle de paylaş buna çok ihtiyacım var
Evet bizimle de paylaş lütfen, gerçi ben nikah kokteyl yapıcam ankarada hisar kasrıda. Sizce süreç nasıl işler yani, dans olur mu müzik olmazsa insanlar sıkılır mı.Düğün kına şarkılarını seçtim kızlar
ay bende gittim bildirdim salona cumartesi günü şarkılarımıDüğün kına şarkılarını seçtim kızlar
Kızlar bende gelinliğimi diktiriyorum biliyorsunuz tasarımcım diyor ki sen buğday tenlisin kesinlikle biraz daha bronzlaş ve siyah saçla patlat kendini ama bana nişanlım hafif sarı tonlar düşünüyordu..
Kısacık saçların olsun çok fresh olursun bide duvağını takarsın bohem olmak istiyorsan salaş olman gerek dedi kafam çok karıştı genelde gelinler siyah saç yapar gelinlikle birlikte dedi sizce ??
Bırak beni böyle güzel şarkı ama ayrılık şarkısı yani düğün şarkınızda bırak beni diye sözleri olan şarkı absürt değil miay bende gittim bildirdim salona cumartesi günü şarkılarımı
giriş dansı - karsu-bırak beni böyle
misafilerin dans şarkısı- bana ellerini ver ve herşey seninle güzel(eda baba)
pasta kesme- bir elmanın yarısı (pinhani)
çiçek atma- athena- arsız gönül ( ama daha güzel bişi bulursam değişicem)
Selam hangi şehirde diktiriyorsun gelinliğini?
ay bende gittim bildirdim salona cumartesi günü şarkılarımı
giriş dansı - karsu-bırak beni böyle
misafilerin dans şarkısı- bana ellerini ver ve herşey seninle güzel(eda baba)
pasta kesme- bir elmanın yarısı (pinhani)
çiçek atma- athena- arsız gönül ( ama daha güzel bişi bulursam değişicem)
Kesinlikle kendi iç sesini dinle, bir duvağı ona göre aksesuar seçimini vs belki gelinlikçine bırakabilirsin ama saç? Bana siyah saç yakışıyor ama çok kapattı çok keskin bir renk, bir de saçlarım kulak hizamda, düğüne kadar uzasa da profesyonel bir kuaförde rengi kırdırsam, boyatsam diye sabırsızlanıyorum. Sevmiyorum siyah saçı gelinlikle görünümünde.Kızlar bende gelinliğimi diktiriyorum biliyorsunuz tasarımcım diyor ki sen buğday tenlisin kesinlikle biraz daha bronzlaş ve siyah saçla patlat kendini ama bana nişanlım hafif sarı tonlar düşünüyordu..
Kısacık saçların olsun çok fresh olursun bide duvağını takarsın bohem olmak istiyorsan salaş olman gerek dedi kafam çok karıştı genelde gelinler siyah saç yapar gelinlikle birlikte dedi sizce ??
Kızlar bu gelinlik beğenme işi ne kadar zormuş gerçekten bide tam kafandakini bulmak baya baya zormuş
bi model buldum onu dikebilcek biyer bulmakta zorluk çekiyorum sinir sistemim çökmüş durumda
gelinlik bulup diktirmeye başlayanlar çok şanslısınızzz :)
Bence giriş şarkısı arkadaşın da dediği gibi ayrılık şarkısı, benim dinleyip dinleyip duygulandığım şarkıdır hatta. Daha eğlenceli bir şeyler yapabilirsin.
Kesinlikle kendi iç sesini dinle, bir duvağı ona göre aksesuar seçimini vs belki gelinlikçine bırakabilirsin ama saç? Bana siyah saç yakışıyor ama çok kapattı çok keskin bir renk, bir de saçlarım kulak hizamda, düğüne kadar uzasa da profesyonel bir kuaförde rengi kırdırsam, boyatsam diye sabırsızlanıyorum. Sevmiyorum siyah saçı gelinlikle görünümünde.
Bohem olmak istiyorsan açık dalgalı ve kumral saçlar ve doğal bir makyajla olunabilir. Gelinliği de pinterestten bohem brides başlığı altında bulursun, salonun vs de kasnaklar örgülerle süslenir al sana bohem bir gelin ve ortam, tabi damatta smokin giymemeli, renkli takımlar var yine pinterestte var örnekleri, vakkoda, beymende de o kombinlerden görmüştüm hem de indirimliydi.
Ben de zorlandım ama evlilik erkek arkadaş vs bile yokken beğendiğim bir moda evini takibe başlamıştım ve diktikleri gelinlikleri gördükçe aşık oldum o kadar sayfa ekleyip çıkarmışım birtek orası sabit kaldı.
Gelinlik; shedamoda
Aksesuar,duvak;meric tanın
Saç makyaj; fiyatı uçuk gelmez ise mustafa revan make up studio uçuk gelirse de mac cosmeticste yaptırırım
Fotoğraf; iki ayrı şehirde düğün olcak biri nikah kokteyl olcak fotoğrafçım İsmail Özyurt bu kesin ama zamanı belli değil, düğün günü rahat olmayabilir diye başka bir gün belirlemeye çalışıyorum.
Bir de, birkaç kare hatıra kalsın diye ismail ile yapacağımız çekim haricinde ankaradaki düğünde anıtkabirde ve birkaç yerde fotoğrafım olsun istediğim için ona da herhangi bir fotoğrafçı düşünüyorum.
Salonlarda hazır
Ne kaldı geriye
Kına olmayacak gelin hamamı yaparız arkadaşlarla.
Böyle işte
Kalmaz olur mu hiçNe mi kaldı geriye hiç birşey kalmamış ki tebrik ederim
Benim bu konularda hiçbir fikrim yok ama gereksiz masrafa girmeyin cidden artık insanların gözünde değil böyle şeylerkızlar düğünde damada bişe takılır mı? nişanda saat takmıştık
takı gelin ve damada takılıyor zaten. ayrıca bişey almanıza gerek yok bence.kızlar düğünde damada bişe takılır mı? nişanda saat takmıştık
Kızlar bu gelinlik beğenme işi ne kadar zormuş gerçekten bide tam kafandakini bulmak baya baya zormuş
bi model buldum onu dikebilcek biyer bulmakta zorluk çekiyorum sinir sistemim çökmüş durumda
gelinlik bulup diktirmeye başlayanlar çok şanslısınızzz :)
yok yani benim ailem eşime bişe takacak mı?takı gelin ve damada takılıyor zaten. ayrıca bişey almanıza gerek yok bence.
annem çok kafaya takıyor yaa böyle şeyleri. nişanda bana onun ailesi bişe takmadı diye kendine dert edindi. şimdi kınayı bekliyor bakalım kaynana avcuma altın koyacakmıymışBenim bu konularda hiçbir fikrim yok ama gereksiz masrafa girmeyin cidden artık insanların gözünde değil böyle şeyler
Eskişehirdeyim ve Eskişehir gidip alma konusunda malesef sınırlı yanlış hatırlamıyorsam sadece gidip alabilceğim 8 magaza var onlarda 4-5 model koymuş söyledikleri tek şey isterseniz üzerinde değişiklik yapabiliriz veya istediğiniz bi model varsa dikebiliriz tam istediğim gibi bi gelinlikte malesef hiç denk gelmedim aslında çokta zor bi model istemiyorum yakın şehirlere gidip gezelim dedik mobilya vs koşuşturmasından onada vaktim kalmıyor ne yazıkkineden diktiriyosunuz ki hemen hemen her yerde aynı modeller zaten. fabrikasyon bi yere gidin ve direkt alın derim.
annem çok kafaya takıyor yaa böyle şeyleri. nişanda bana onun ailesi bişe takmadı diye kendine dert edindi. şimdi kınayı bekliyor bakalım kaynana avcuma altın koyacakmıymışeşim de bana laf çakıyor damada da takılır yanlız gibisinden. arada kaldım