2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Sanırım artık bunu ciddi ciddi düşünmem lazım bana bi pazar Ankara yolu gözüküyor sanırım ama Ankarayı bilmedende gelinlikçileri nasıl bulucam aklım ona takılıyor varmı önerebilceğiniz biyer veya semt olarak nerede :)

And çarşısında çok fazla seçenek var ancak kötü haber pazar günleri Çarşı kapalı, tunalida bikac yer var onlara bakabilirsiniz bir de benim anlaşma yaptığım Ayşen gelinligin ikinci şubesi var İzmir caddesinde kizilayda pazar günleri de açık oluyor instagram sayfasından da inceleyebilirsiniz kesinlikle tavsiye ederim , eminim gelince dediğimiz yerlere bakınca kafanızda şekillenir 😊

Ankaraya gidin bence de, hızlı trenle 1.5 saat. Tunalı Hilmi caddesinde fazlasıyla gelinlikçi var, And çarşısında da zira... pronovias ve vakko gibi daha üst kademe (aslında oralarda da çok uygun gelinlikler oluyor) gelinlik mağazalardı da Tunalı civarında. İzin gününüzde gelseniz 1 günde gezersiniz, kafanızda şekillenir,

Ben daha çok moda evlerinin instagram hesapları üzerinden takip ettim, en beğendiğim shedamoda oldu, vakko weddingte sergilenen markaları ayrı tutuyorum.
Bunları not aldım hemen çok teşekkür ederim :KK200:

İşlerden güçlerden sürekli bakamıyorum buraya, ama herkesin telaşını heyecanla takip ediyorum. Son mesajıma da yorumlarınızı fikirlerinizi iletmişsiniz çok teşekkür ederim her birinize ; on gün geçmiş bile aradan : )
Biz bu süre zarfında biraz ilerledik, ev tuttuk, ardından yatak odası ve salon takımlarını aldık. Ben yatak odası olayında bir farklılık yaptım evde bir oda fazla şu anda, orayı giyinme odası yapmaya karar verdik, yatak odasının dolabını almadık karyola,tuvalet masası ve iki komodin şeklinde country tasarım tercih ettim içime de çok sindi, sizlerden de var mı giyinme odası şeklinde yapan, bir taraftan da zor olur mu acaba diyorum ? Tecrübesi olan yazarsa ve farklı fikirleri olan verirse de çok sevinirim.

İşlerden güçlerden sürekli bakamıyorum buraya, ama herkesin telaşını heyecanla takip ediyorum. Son mesajıma da yorumlarınızı fikirlerinizi iletmişsiniz çok teşekkür ederim her birinize ; on gün geçmiş bile aradan : )
Biz bu süre zarfında biraz ilerledik, ev tuttuk, ardından yatak odası ve salon takımlarını aldık. Ben yatak odası olayında bir farklılık yaptım evde bir oda fazla şu anda, orayı giyinme odası yapmaya karar verdik, yatak odasının dolabını almadık karyola,tuvalet masası ve iki komodin şeklinde country tasarım tercih ettim içime de çok sindi, sizlerden de var mı giyinme odası şeklinde yapan, bir taraftan da zor olur mu acaba diyorum ? Tecrübesi olan yazarsa ve farklı fikirleri olan verirse de çok sevinirim.
Ben şuan tek yaşıyorum normalde ve bi oda giyinme odam bi yandan kesinlikle çok güzel oluyor bi yandan sıkıntı olabiliyor aslında yada bana öyle geliyor çalışıyorum ve bazen nedense o odaya gidip kıyafet seçip giyinmek eziyet gibi geliyor :) ama alıştıktan sonra güzel bi seçenek daha ferah oluyor bi dolaba sığdırmaya çalışmıyorsun eşyaları en azından ayakkabılarım bile kutularıyla o oda da duruyor hiç bişey sıkış tepiş değil ve düzenli :halay:

And çarşısında çok fazla seçenek var ancak kötü haber pazar günleri Çarşı kapalı, tunalida bikac yer var onlara bakabilirsiniz bir de benim anlaşma yaptığım Ayşen gelinligin ikinci şubesi var İzmir caddesinde kizilayda pazar günleri de açık oluyor instagram sayfasından da inceleyebilirsiniz kesinlikle tavsiye ederim , eminim gelince dediğimiz yerlere bakınca kafanızda şekillenir 😊

Teşekkür ederim bi gelinlik modeli buldum internetten eskişehirde dikebilcek birini bulabilirsem Ankaraya pek gerek kalmıcak gibi bakalım araştırmadayım şuan :)

Kızlar size bi fikir sormak istiyorum ben çok kararsız kaldım gözümde de canlanmadı şimdi şöyle salon koltuklarım iki adet 2lü koyu gri rengi 2 tekli krem yemek odası takımıda konsol denen şey ve masa ahsap rengi ağaç görünümde biraz ama koyu değil nede açık arada bi ton sandalyeleride koyu gri şeklinde ben salona tv ünitesi yerine duvarın tekini tamamen raf şeklinde sabit bir ünite yaptrmak istiyorum beyaz düşünüyorum ama sizce nasıl olur veya hangi renk daha güzel olur yardımcı olsanız nasıl mutlu olurum bir ikide örnek bırakıyorum buraya :halay:
2259379
2259381

Kızlar size bi fikir sormak istiyorum ben çok kararsız kaldım gözümde de canlanmadı şimdi şöyle salon koltuklarım iki adet 2lü koyu gri rengi 2 tekli krem yemek odası takımıda konsol denen şey ve masa ahsap rengi ağaç görünümde biraz ama koyu değil nede açık arada bi ton sandalyeleride koyu gri şeklinde ben salona tv ünitesi yerine duvarın tekini tamamen raf şeklinde sabit bir ünite yaptrmak istiyorum beyaz düşünüyorum ama sizce nasıl olur veya hangi renk daha güzel olur yardımcı olsanız nasıl mutlu olurum bir ikide örnek bırakıyorum buraya :halay:Eki Görüntüle 2259379 Eki Görüntüle 2259381
onuda ahşap tonlarında mı yapsan yada füme

Kızlar nasıl gelinlikler düşünüyorsunuz burda paylaşsak birbirimize fikir olur belki ben özel dikim yaptırdığım için her gelinlikten bi detay beğendim sizinkiler nasıl

Selamlar gelin kızlar : )
Ben şimdi burada da pek konuşmadığımız daha dün aklıma gelip bir an paniklediğim bir konuyu danışıcağm size. Davetiyelerrrr : )
Düğün 15 haziranda, sizce davetiyeler ne zaman dağıtılmalı resmen 6-7 hafta kalmış düğüne..

Selamlar gelin kızlar : )
Ben şimdi burada da pek konuşmadığımız daha dün aklıma gelip bir an paniklediğim bir konuyu danışıcağm size. Davetiyelerrrr : )
Düğün 15 haziranda, sizce davetiyeler ne zaman dağıtılmalı resmen 6-7 hafta kalmış düğüne..

çok az kalmışş hayırlı olsun ilk önce :) Davetiye benimde aklımdaki soru bana düğüne bir hafta on gün kala dağıtılır dediler insanlar unutmasın diyeymiş ama ne biliyim bana göre çok geç :KK43:

çok az kalmışş hayırlı olsun ilk önce :) Davetiye benimde aklımdaki soru bana düğüne bir hafta on gün kala dağıtılır dediler insanlar unutmasın diyeymiş ama ne biliyim bana göre çok geç :KK43:
Çok teşekkür ederim öncelikle :)
Bana kalırsa bir iki hafta kala çok geç, bir de düğünüm yemekli LCV yapılması gerekiyor, sonrasında da masa düzeni. Kim kimle oturacak vs uzun iş yani, ama en azından mayıs başı mı dağıtsak daha mı doğru olur, zaman kalır mı sonrası için bilemedim ?

X