2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Çok teşekkür ederim öncelikle :)
Bana kalırsa bir iki hafta kala çok geç, bir de düğünüm yemekli LCV yapılması gerekiyor, sonrasında da masa düzeni. Kim kimle oturacak vs uzun iş yani, ama en azından mayıs başı mı dağıtsak daha mı doğru olur, zaman kalır mı sonrası için bilemedim ?
bana şuan 2 hafta kaldı. dün dağıtmaya başladım. dedikleri gibi akıllarında kalmaz erken dağıtırsanız. 15-20 gün yeterli bence

Çok teşekkür ederim öncelikle :)
Bana kalırsa bir iki hafta kala çok geç, bir de düğünüm yemekli LCV yapılması gerekiyor, sonrasında da masa düzeni. Kim kimle oturacak vs uzun iş yani, ama en azından mayıs başı mı dağıtsak daha mı doğru olur, zaman kalır mı sonrası için bilemedim ?

Bence de Hazirandaysa Mayıs ilk haftası ikinci haftası dağıtılması mantıklı kesinlikle iki hafta kala çok geç dediğin gibi

Selamlar gelin kızlar : )
Ben şimdi burada da pek konuşmadığımız daha dün aklıma gelip bir an paniklediğim bir konuyu danışıcağm size. Davetiyelerrrr : )
Düğün 15 haziranda, sizce davetiyeler ne zaman dağıtılmalı resmen 6-7 hafta kalmış düğüne..
Ben nişanda 20 gün kala başlamıştım dağıtmaya. Yemekli olduğundan 1 hafta kala da teyit etmiştim herkesi. Ben erken dağıtmaktan yanayım insanlar da ona göre program yapsınlar.

Merhaba arkadaşlar ben Eylül 2019 gelini olacağım, sizce gelinlik için ne zaman harekete geçmeliyim? Kimisi erken kimisi geç diyor da...

Merhaba ; hayırlı olsun öncelikle.
Ben haziran düğünüm için şubatta başladım bakmaya, eğer benim gibi zor beğenen kararsız biriysen mayıs itibariyle bakmaya başlamalısın, zira ben iki buçuk ayda ancak seçebildim : )))

Merhaba ; hayırlı olsun öncelikle.
Ben haziran düğünüm için şubatta başladım bakmaya, eğer benim gibi zor beğenen kararsız biriysen mayıs itibariyle bakmaya başlamalısın, zira ben iki buçuk ayda ancak seçebildim : )))
esasen pek zor beğenmek gibi huyum yoktu ama iş düğünle ilgili şeyler olunca aşırı detaycı oldum. Hepimize hayırlı olsun inşallah :)))

Bizim düğün 27 temmuz nasipse,bizde dün basım icin verdik davetiyeleri 2 güne hazir olur ama dagitmak icin cok erken dedi davetiyecide.biz ramazan bayraminda ziyaretler esnasinda dagitmayi planladik.bnm esim cok acileci ona kalsa ocakta dağıtacaktı😄😄

gerçekten mi çook teşekkür ederim :21::KK200:
Rica ederim cnm ben cok arastirdim hatta bi ara yurtdisindan gidip alayim (ailem yurtdisinda)diye düşündüm sonra bikac kisiden ayni moda evi ni duyunca bi gidip goreyim dedim gercekten cok modern,özenli ve güzel gelinlikler diktigini gördüm.Bende bugun provaya gitcem bu 3.provam olacak inşallah hepimizki çok güzel olur kızlar🙏

Merhaba arkadaşlar ben Eylül 2019 gelini olacağım, sizce gelinlik için ne zaman harekete geçmeliyim? Kimisi erken kimisi geç diyor da...
Benim düğünüm de Ekimde olacak, gelinlik modeline ve dikecek moda evine karar verdim ve hemen onlarla iletişime geçtim, gelinliğin fotoğrafını attım ve gelinlikçim bu danteli ilerleyen zamanda bulmak zorlaşır tercih edilir ve hemen biter çok güzel çünkü dediği için danteller kumaşlar önceden alınacak,
Ben haziranda gideceğim ilk ölçüye.
Bence karar ver ve harekete geç, ben çok sevinmiştim gelinlikçimin bu kadar ilgili ve bilgili olmasına, yoksa ben de beklerdim temmuza kadar.

Benim düğünüm de Ekimde olacak, gelinlik modeline ve dikecek moda evine karar verdim ve hemen onlarla iletişime geçtim, gelinliğin fotoğrafını attım ve gelinlikçim bu danteli ilerleyen zamanda bulmak zorlaşır tercih edilir ve hemen biter çok güzel çünkü dediği için danteller kumaşlar önceden alınacak,
Ben haziranda gideceğim ilk ölçüye.
Bence karar ver ve harekete geç, ben çok sevinmiştim gelinlikçimin bu kadar ilgili ve bilgili olmasına, yoksa ben de beklerdim temmuza kadar.
Ne güzel ya ne kadar şanslısın. Benim beğendiğim, karar verdiğim bir model de yok gelinlikçi de.

Ne güzel ya ne kadar şanslısın. Benim beğendiğim, karar verdiğim bir model de yok gelinlikçi de.
Ben pinterestten gelinliği, instagramdan da moda evini buldum. Kolay olmadı ama en güzelleri oldu diyebilirim. Pintereste bir bak derim, ingilizce arama yap çünkü o zaman daha çok seçenek çıkıyor

Kuzular benim gelinlikte dikiliyor 2. Provam oldu jartiyer üstü gibi olucak birazcık gepiyer deniliyor sanırım İngiliz gelinleri önceden öyle giyerlermiş ben eski vintage şeyleri sevdiğim için bana bunu uygun gördüler anlattığımda yaptıran arkadaşlar ufak detay paylaşırlarsa sevinirim bende paylaşıcam yakında belki bi fikir olur öpüyorum hepinizi :KK54:

Kızlar herkese merhabalar yeniden sizlere bir sorum olacak:) Ankara'daki makyaj artistlerinden Mustafa Cebeci hakkında bilgisi olan var mı? Daha önce ona makyaj yaptıran ya da onunla çalışan bir tanıdığı vs olan? Bilgi verirseniz çok sevinirim:))

Gelin buketime karar verdim. Uzun süre kalıcı olsun diye yapay çiçek tercihim olacak. Ortanca, orkide ve erguvandan oluşan muhteşem bir buket tasarlıyorum. Tacı ve yaka çiçeği ile set olacak.

bende temmuz geliniyimmm :) 29 temmuz , izmir de olup gelinliğini alan var mı ? gelinlik alacağız güvenilir bir yer arıyorum

X