- 11 Mayıs 2015
- 809
- 1.575
-
- Konu Sahibi nanelilimonata
cumartesi günü alışverişe çıkıcam inşallah artık zaten :) nedime çiçeği, taç vs.. alıcam. ben aslında normal bi elbisenin üzerine duvak takmak istiyorum ama nerden kimden bulucam 1 günlüğüne bilemedim. bide yağmur yağmazsa öğlen arkadaşlarla dışarda bi yerde fotoğraf çekilmek istiyorum eğlenceli fotoğraflar :)oooo şimdiden hayırlı olsun ama bence kafanda bekarlığa veda yapmak varsa hazırlıklara ve yapacağın organizasyona karar verip harekete geçmelisin :)
Temmuz gelini oluyorum bende ay bitmiyor bu koşturma şimdidenSelam kızlar
Baktım ki böyle bir konu yok bende acayım sohbet edelim dedim
Kısmetse 2020 Haziran geliniyimgelin sohbet edelimmm
Gelinligin üstüne sadece kaftan giyiyorlar içini hic değişmeden hoş oluyor bence :)Bugün kına eşyalarına baktım bir de davetiyelere? Kızlar benim kına ve düğün bir arada olacak sizce gelinliğin üstüne bindallı kaftanı mı giyeyim yoksa tel kırma mı?
Bugün kına eşyalarına baktım bir de davetiyelere? Kızlar benim kına ve düğün bir arada olacak sizce gelinliğin üstüne bindallı kaftanı mı giyeyim yoksa tel kırma mı?
Tel kırmanın kiralanması 50 tl satın alırsan 150 tl ama kaftan satın alırsan en ucuzu 800 tl kiralamasını bilmiyorum.
Ben kına organizasyonu İçin bir firma ile anlaşmadım bana çok pahalı geldiBenim kına organizasyonu için anlaştığım firmadan kaftan kiralaması 200 tl o yüzden ben kaftan tercih edeceğim :)
Ben kına organizasyonu İçin bir firma ile anlaşmadım bana çok pahalı geldi
Acaba ben de öyle bir organizatör mü ayarlasam?Benim tuttuğum salonun anlaşmalı olduğu firma vardı, onunla anlaştım toplam 1500 tl herşey dahil ekstra sadece 200 tl kaftan parası olacak o kadar.
Acaba ben de öyle bir organizatör mü ayarlasam?
Acaba ben de öyle bir organizatör mü ayarlasam?
Zaten düğün yapacaklara yardım etmeleri gerekirken daha da zorlarlar hep cidden Allah yardım etsin dugundu evi esyasiydi çok zorTel kırmanın kiralanması 50 tl satın alırsan 150 tl ama kaftan satın alırsan en ucuzu 800 tl kiralamasını bilmiyorum.
O değil de düğün mekanını aradım prosedür değişti dediler şu an çıldırmak üzereyim kızlar anlaştığımız herşey yalan oldu
hangi şehirAcaba ben de öyle bir organizatör mü ayarlasam?
yapıcam benTemmuz gelini oluyorum bende ay bitmiyor bu koşturma şimdidenkızlar ufak bi bekarlığa veda düşünüyor musunuz kina gecesi dışında kızlarla yapalım diyoruz ama nasıl bisey olacak fikir lazim
Düğün mekanı devredilmiş bizim paketin dışına çıkılmış vs vsNasıl yani prosedür değişti biraz daha açar mısın tam olarak ne olduğunu bir de düğün ne zaman
Ben Antalya’da yaşıyorum düğün ve Küba İstanbul’da olacak aynı günhangi şehir