2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

oooo şimdiden hayırlı olsun ama bence kafanda bekarlığa veda yapmak varsa hazırlıklara ve yapacağın organizasyona karar verip harekete geçmelisin :)
cumartesi günü alışverişe çıkıcam inşallah artık zaten :) nedime çiçeği, taç vs.. alıcam. ben aslında normal bi elbisenin üzerine duvak takmak istiyorum ama nerden kimden bulucam 1 günlüğüne bilemedim. bide yağmur yağmazsa öğlen arkadaşlarla dışarda bi yerde fotoğraf çekilmek istiyorum eğlenceli fotoğraflar :)

Bugün kına eşyalarına baktım bir de davetiyelere? Kızlar benim kına ve düğün bir arada olacak sizce gelinliğin üstüne bindallı kaftanı mı giyeyim yoksa tel kırma mı?

Selam kızlar
Baktım ki böyle bir konu yok bende acayım sohbet edelim dedim
Kısmetse 2020 Haziran geliniyim gelin sohbet edelimmm
Temmuz gelini oluyorum bende ay bitmiyor bu koşturma şimdiden kızlar ufak bi bekarlığa veda düşünüyor musunuz kina gecesi dışında kızlarla yapalım diyoruz ama nasıl bisey olacak fikir lazim

Bugün kına eşyalarına baktım bir de davetiyelere? Kızlar benim kına ve düğün bir arada olacak sizce gelinliğin üstüne bindallı kaftanı mı giyeyim yoksa tel kırma mı?
Gelinligin üstüne sadece kaftan giyiyorlar içini hic değişmeden hoş oluyor bence :)

Benimde aynı şekilde olacak kına ve düğün bir arada ben kaftan giyeceğim , tel kırma ne oluyor bilmiyorum ama kaftan çok hoş oluyor gelinlik üzerinde :)

Tel kırma bu kızlar daha ucuz ve daha kolay giyip çıkarması.

Tel kırmanın kiralanması 50 tl satın alırsan 150 tl ama kaftan satın alırsan en ucuzu 800 tl kiralamasını bilmiyorum.

Acaba ben de öyle bir organizatör mü ayarlasam?

Aslında anlaşma yaptığınız salona bir sorunmutlaka çalıştıkları firmalar ya da önerileri olacaktır, zaten ikinci bir mekan olmadığı için maksimum 2000 Tl fiyat çıkar ki bu da uçuk oldu baya :) 1000-2000 arası halledersiniz ve herseyi içinde olur dağıtılacak kınadan tutun da teflere, nedime kaftanlarına kadar herşeyi içinde uğraşmazsınız ayrı ayrı bunlarla

Acaba ben de öyle bir organizatör mü ayarlasam?

Aslında anlaşma yaptığınız salona bir sorunmutlaka çalıştıkları firmalar ya da önerileri olacaktır, zaten ikinci bir mekan olmadığı için maksimum 2000 Tl fiyat çıkar ki bu da uçuk oldu baya :) 1000-2000 arası halledersiniz ve herseyi içinde olur dağıtılacak kınadan tutun da teflere, nedime kaftanlarına kadar herşeyi içinde uğraşmazsınız ayrı ayrı bunlarla

Zaten du
Tel kırmanın kiralanması 50 tl satın alırsan 150 tl ama kaftan satın alırsan en ucuzu 800 tl kiralamasını bilmiyorum.
Zaten düğün yapacaklara yardım etmeleri gerekirken daha da zorlarlar hep cidden Allah yardım etsin dugundu evi esyasiydi çok zor

O değil de düğün mekanını aradım prosedür değişti dediler şu an çıldırmak üzereyim kızlar anlaştığımız herşey yalan oldu

Temmuz gelini oluyorum bende ay bitmiyor bu koşturma şimdiden kızlar ufak bi bekarlığa veda düşünüyor musunuz kina gecesi dışında kızlarla yapalım diyoruz ama nasıl bisey olacak fikir lazim
yapıcam ben mekan ayarlamadım ama henüz, ay sonu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…