2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Günaydın kızlar hazırlıklar ne alemde? :) Şu sıralar dikey süpürge arayışındayım elimin altında rahatça kullanabileceğim bir süpürge istiyorum hatta hem el süpürgesi hem de dikey olarak kullanımı olanlardan istiyorum. Bu konuda önerileriniz var mı acaba?

Kızlar süpürge bende de büyük bir sorun olmaya başladı. Çok fazla model ve marka var seçim yapamıyorum. Elektrolux mü philips mi rowenta mı ? Tercih yapamıyorum

Günaydın kızlar hazırlıklar ne alemde? :) Şu sıralar dikey süpürge arayışındayım elimin altında rahatça kullanabileceğim bir süpürge istiyorum hatta hem el süpürgesi hem de dikey olarak kullanımı olanlardan istiyorum. Bu konuda önerileriniz var mı acaba?

Kesinlikle dyson diyorum ; media markt da bizzat denedim, inanılmaz rahat. Ben henüz almadım ama kesin onu alacağım, çok yüksek çekiş gücü ve süpürme sonrası silmeye gerek kalmayacak ölçüde bir parlaklık yaratıyor zeminde, bence araştırın ve onu alın. Birazcık maliyetli ama büyük rahatlık olacaktır.
(Dyson V8 Absolute 21.6 V Dikey Şarjlı Süpürge)

Kızlar süpürge bende de büyük bir sorun olmaya başladı. Çok fazla model ve marka var seçim yapamıyorum. Elektrolux mü philips mi rowenta mı ? Tercih yapamıyorum

Ben büyük süpürge olarak philips ultimate marathon serisi tercih ettim, kendi evimizde yıllardır kullanıyoruz ablam a evinde kullanıyor oldukça memnun

Kesinlikle dyson diyorum ; media markt da bizzat denedim, inanılmaz rahat. Ben henüz almadım ama kesin onu alacağım, çok yüksek çekiş gücü ve süpürme sonrası silmeye gerek kalmayacak ölçüde bir parlaklık yaratıyor zeminde, bence araştırın ve onu alın. Birazcık maliyetli ama büyük rahatlık olacaktır.
(Dyson V8 Absolute 21.6 V Dikey Şarjlı Süpürge)

Teşekkür ederim yorum için, dyson lar cidden harika ama ben el altında kullanmak amaçlı daha uygun fiyatlı bişey almayı düşünüyorum masraflar zaten çok fazla ileride belki dyson alabilirim :)

Kızlar merhaba bugün evimizi tuttuk ve buzdolabı çamaşır makinesi bulaşık makinesi tv aldık. Cenaze hastalık falan derken bu yenilikler iyi geldi biraz.

Kızlar iyi geceler herkese ☺️ Nasıl gidiyor hazırlıklar? Benim nikaha 10 gün kaldı 🙏🏻 Yüzümde garip bi şekilde sivilce çıkıyor hep korkmuşumdur korktuğumda başıma geldi işte 😔

Kızlar merhaba bugün evimizi tuttuk ve buzdolabı çamaşır makinesi bulaşık makinesi tv aldık. Cenaze hastalık falan derken bu yenilikler iyi geldi biraz.

Hayırlı olsun ağız tadıyla oturmak nasip olsun :)
beyaz eşyaları hangi marka ve nekadara aldınız bizde araştırıyoruz da bu aralar çok sık

Kızlar iyi geceler herkese ☺ Nasıl gidiyor hazırlıklar? Benim nikaha 10 gün kaldı 🙏🏻 Yüzümde garip bi şekilde sivilce çıkıyor hep korkmuşumdur korktuğumda başıma geldi işte 😔

Nikah tarihi alıcaz bizde çalışıyorum çok zor oluyor ne gibi evraklar istediler bilgi verebilirmisin biraz ya çok iyi olur gerçekten :)
sivilceden de korkma eminim 10 güne geçer evde biraz buhar yap yüzüne bol bol temizle eminim bişey kalmaz

Nikah tarihi alıcaz bizde çalışıyorum çok zor oluyor ne gibi evraklar istediler bilgi verebilirmisin biraz ya çok iyi olur gerçekten :)
sivilceden de korkma eminim 10 güne geçer evde biraz buhar yap yüzüne bol bol temizle eminim bişey kalmaz
İnşallah geçer 🙏🏻 Nikah içinde 4 adet vesikalık fotoğraf Sağlık raporu ve yAnlış hatırlamıyorsam nüfus cüzdanı fotokopisi istemişlerdi bu kadarcık sadece ☺️ Birde belediyenin veznesine gidip evlilik cüzdanına ödeme yapıyorsun bir de o makbuzun fotokobisi

Hayırlı olsun ağız tadıyla oturmak nasip olsun :)
beyaz eşyaları hangi marka ve nekadara aldınız bizde araştırıyoruz da bu aralar çok sık
Bulaşık makinesini annemler aldı beko. Buzdolabı çamaşır makinesi ve tv Arçelik’ten

kızlarr nişanlım şehir dışında ve onun bulunduğu il de nikahımız kıyılacak sağlık raporu için aile hekimine salı günü gidicem nişanlım da yarın gidicek bu raporlar imzalandıktan sonra nikah ı kıyacağıımz belediye de mi karşılaştırılacak ikimizin rapor sonuçlarını yok sa sadece rapor u nikah dairesine mi teslim edicez

nüfüs cüzdanımı yenilettiğim de nüfüs dairesinde ki bayan nüfüs kayıt örneğini nikahı kıyacağınız belediyeden yada e devletten de alabilirsiniz dedi nişanlımda nikah dairesinden öğrenmiş burdan çıkartırılır demiş siz nasıl yaptınız muhtardan da her ihtimale karşı ikametgah kaydını alıcam nişanlımın ikamet ettiği belediyeden de alabiliyormuşuz onu ama ben yinede muhtardan alıcam eksik evrak bulunmasın elimizde

X