- 29 Ocak 2019
- 1.867
- 2.246
-
- Konu Sahibi nanelilimonata
Düğün mekanı devredilmiş bizim paketin dışına çıkılmış vs vs
Düğün mekanı devredilmiş bizim paketin dışına çıkılmış vs vs
Yeni alan kişi ile uğraşıyorum şu andaAaaa cidden mi çok üzüldüm şuan acaba yapılacak bişey yok mu ya da sözleşmede bu duruma göre bir madde yer alıyor mu onlara bakın isterseniz
Günaydın kızlar hazırlıklar ne alemde? :) Şu sıralar dikey süpürge arayışındayım elimin altında rahatça kullanabileceğim bir süpürge istiyorum hatta hem el süpürgesi hem de dikey olarak kullanımı olanlardan istiyorum. Bu konuda önerileriniz var mı acaba?
Kızlar süpürge bende de büyük bir sorun olmaya başladı. Çok fazla model ve marka var seçim yapamıyorum. Elektrolux mü philips mi rowenta mı ? Tercih yapamıyorum
Kesinlikle dyson diyorum ; media markt da bizzat denedim, inanılmaz rahat. Ben henüz almadım ama kesin onu alacağım, çok yüksek çekiş gücü ve süpürme sonrası silmeye gerek kalmayacak ölçüde bir parlaklık yaratıyor zeminde, bence araştırın ve onu alın. Birazcık maliyetli ama büyük rahatlık olacaktır.
(Dyson V8 Absolute 21.6 V Dikey Şarjlı Süpürge)
Kızlar merhaba bugün evimizi tuttuk ve buzdolabı çamaşır makinesi bulaşık makinesi tv aldık. Cenaze hastalık falan derken bu yenilikler iyi geldi biraz.
Kızlar iyi geceler herkese ☺ Nasıl gidiyor hazırlıklar? Benim nikaha 10 gün kaldıYüzümde garip bi şekilde sivilce çıkıyor hep korkmuşumdur korktuğumda başıma geldi işte
İnşallah geçerNikah tarihi alıcaz bizde çalışıyorum çok zor oluyor ne gibi evraklar istediler bilgi verebilirmisin biraz ya çok iyi olur gerçekten :)
sivilceden de korkma eminim 10 güne geçer evde biraz buhar yap yüzüne bol bol temizle eminim bişey kalmaz
Bulaşık makinesini annemler aldı beko. Buzdolabı çamaşır makinesi ve tv Arçelik’tenHayırlı olsun ağız tadıyla oturmak nasip olsun :)
beyaz eşyaları hangi marka ve nekadara aldınız bizde araştırıyoruz da bu aralar çok sık