2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Bende mekanı tuttum. Şimdi ev tutmaya uğraşıyorum. Çok yoğun ilerliyor

Bende mekanı tuttum. Şimdi ev tutmaya uğraşıyorum. Çok yoğun ilerliyor

evet kesinlikle bi anda yoğunlaşmaya başladı nereye yetişeceğini şaşırıyor insan üstelik düğün ağustosta biz kendi evimize geçicez ve kiracı kontratı dolmadan çıkmayacak sanrım temmuzda doluyormuş ben bir ayda nasıl yerleşicem bilmiyorum

Ama şöyle bir durum da olabilir, Gelin makyajı için farklı malzemeler kullanılabiliyor, diğer günlük için o kadar özenli olmuyorlar kalıcılık etkisi için de.
Yine de sen bilirsin tabi

Bu arada kızlar aranızda Eskişehir düğün salonları hakkında bilgisi olan ve önerebilceğiniz biyer varmı ayrıca gelinlikçi bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim
m
Mrbalar,düğün salonu olarak uzak olmaz dersen batikenttekiler guzel twentysix ler sanirim 3 tane fln var.bize oralar cok uzak oldugu icin Marwa oteli tercih ettik,gelinlikci olarakta hamamyolunda leydin gelinlik var orasi guzel esnaf sarayinda da birduru gelinlikci var oralara bakabilirsin.
Bu arada kızlar aranızda Eskişehir düğün salonları hakkında bilgisi olan ve önerebilceğiniz biyer varmı ayrıca gelinlikçi bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim

Hayirli olsun hangi dugunsalonunu tuttunuz?

Ama şöyle bir durum da olabilir, Gelin makyajı için farklı malzemeler kullanılabiliyor, diğer günlük için o kadar özenli olmuyorlar kalıcılık etkisi için de.
Yine de sen bilirsin tabi

Yarı porselen makyaj olacak zaten benim anlaştığımda o şekilde oluyor o yüzden sıkıntı olacağını düşünmüyorum :)

Kızlar merhabalar.düğüne ilk giriş dans şarkınızı fln seçebildiniz mi?bnm eşim çok tez canlı biran önce onlarida secmemizi istiyor.bikac gundur bakiyorum ama karar veremedim.var mi tavsiyeleriniz ?

Kızlar merhabalar.düğüne ilk giriş dans şarkınızı fln seçebildiniz mi?bnm eşim çok tez canlı biran önce onlarida secmemizi istiyor.bikac gundur bakiyorum ama karar veremedim.var mi tavsiyeleriniz ?
karsu- bırak beni böyle (dinle bi istersen)
yada
bana ellerini ver ( eski ama çok severim )

bunlardan birini yapıcam allah izin verirse ben. iki ayım kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…