2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Herkese merhaba kızlar 2019 Eylül geliniyim ancak gelinlik ile ilgili herhangi bir fikrim yok ve kafam inanılmaz karışık. Sizce hazırlıklara ve araştırmalara ne zaman başlamalıyım?
(Diktirmeyi düşünüyorum hazır almak yerine )

Al benden de o kadar üstelik bi gelinlik beğendim ve bence bana göre fiyatı yüksekti hazırlar biraz pahalı sanırım 5980 dediler fotoğraf çektirmiyorlar diktirelim kafam çok karışık sen bu sonuca varabildinmi

Kesinlikle çok haklısın inanılmaz pahalı hazırlar , fotoğraf konusu da adeta facia yani asla izin vermiyorlar ne olacak bilmiyorum bu şekilde

rapor için ayrıca vesikalık resim gerekli mi sağlık raporlarında genelde lazım oluyor
Evet sağlık raporu için de fotoğraf gerekiyor
Sonrasında bu raporu, kimlik fotokopisi ve 4 fotoğraf ile başvuruyorsunuz başka bir şeye gerek yok, ikamet vs. eskidenmiş biz geçen hafta hallettik, bunlar yeterliydi.

Kesinlikle çok haklısın inanılmaz pahalı hazırlar , fotoğraf konusu da adeta facia yani asla izin vermiyorlar ne olacak bilmiyorum bu şekilde
Vakko, pronavias mağazalarına baktınız mı ? Çok pahalı diye insanlar kapısından girmeye çekiniyor ama kampanyalı çok güzel ürünleri var ben full dantel çok hoş bir gelinlik denedim 2,700 dediler inanamadım. Tabi ki 100 bine de gelinlik var oralarda ama inanın bütçeye uygun da bulunuyor, ayrıca fotoğraf serbest , iki randevuya gittim onlarca video fotoğraf çektim hiç sıkıntı yok, adamlar kendilerinden emin çünkü öyle bir kısıtlamaya girmiyorlar. Şimdi çektiklerim arasından karar verme aşamasındayım. Bence bir deneyin.

Teşekkür ederim kesinlikle bakacağım :)

Kızlar uzun zamandır giremedim nasılsınız biz tarihlerimizi aldık kınam 26 Ağustos düğünüm 28 Ağustos kır düğünü olacağı için bende vazgeçtim alacağım gelinlikten özel dikim yaptırmaya karar verdim bi kaç model topladım kafamda hayırlısıyla bi an önce Ağustos gelsin istiyorum balayı oteli konusunda çok kararsızım siz nereleri seçtiniz

Hadi hayırlı olsun canım :) biz kıbrıs düşünüyoruz

Hadi hayırlı olsun canım :) biz kıbrıs düşünüyoruz
Bende nişanlımı kırmak istemiyorum aşırı derecede Kıbrıs istiyor bende phuket istemiştim arada kaldık şimdilik seneye Maldivler olacak söz veriyorum şimdilik bu olsun dedi zaten çok masraf var kabul ettim siz hangi oteli düşündünüz canım

ahh ahh ne güzel dedin ne hoş konuştun ama sanırım istanbul veya izmirdesin öyle düşündm niyeyse çünkü ben eskişehirdeyim ve ne vakko magazası nede pronavias gördüm duydum oturup ağlamama ramak kalmış olabilir üstelik

Bekarlığa vedamı da yapacağım mekanı belirledim bi kaç yakın arkadaşımı çağırıp dansözlü bi mekanda eğlence yapıcam kafamda taç ve kısa bi duvak elbisemi de raisa Vanessa’dan almıştım zaten mini bi elbise giycem kınamda da roman stili bi elbise diktirip önünde yırtmaç düşünüyorum ve organizasyonlar burda aşırı pahalı o yüzden vazgeçtim kaftan da giymek yerine özel kimono diktirip bi farklılık yaratıcam

Azcık konuya atladım ama bizde kıbrıs düşünüyoruz kıbrısta yaşayan yakın arkadaşım var nuhun gemisine gönderiyolar genelde ama merkezide görmek biraz gezmek istiyorsanız merkeze çok uzak otelin içinden çıkamazsınız kıysında köşesinde hiç bişey yok dedi belki bu bilgi sizinde işinize yarar bide merit varmış sanırım bi kaç oteli varmş merkezde de varmış güzelmişte ayrıca nuhun gemisinden iyi dediler bide şeye dikkat edin biz ordan otelde çalışan biriyle görüştük herşey dahil olmayabiliyormuş oranın çoğu oteli araştırın iyice mutlaka yani sadece oda parası şeklinde olabiliyormuş büyük otellerde bile onun dışında herşey paralı oluyormuş bu bilgide burda dursun birine lazım olur belki dedim :)

Çok sevindim bunları duyduğuma benim deli sevgilim para Tuzağı makineler ve kumar hayali kurduğundan bilemedim bak şimdi phukette de yemekler yenilmiyor Türk mutfağı var mı bilemiyoruz yanı aslında benim hayalim faralya perdue oteldi..
Fakat bi Türkiye’de bi otele bu kadar para vermektense üzerine biraz daha koyar Male’ye falan giderim

Arkadaşlar dün tahlilli yaptırdım verem savaştan da röntgen istedi aile hekimi bugün tahlil sonuçlarımı almaya gittim çıkmadı dedi biraz dışarıda oyalanıp tektar uğradım git gel yapmak istemedim ama bu sefer tekrar gittiğimde çıkmadığını söyledi bende internetten akşam üstü baktım çıkmış ama ilginç olan evlilik ile ilgili yapılan tesler çalışmadı yazıyor değerler diğer kan sayımı testinde ise çalışılmış yani değerlerim görünüyor bu nedemek ben kendisine bana tam kan sayımı testi yaptır demedim ki evlilik sağlık raporu dedim bana tam kan sayıı testide yapmış en önemli yapılması gerekende neden çalışılmadı yazıyor aklım almadı

Kızlar Benim kayınvalidem çok alıngan oğullarına da deli gibi düşkün en küçük oğlu da benim nişanlım.. bugün abisi ameliyat oldu yanına gittik daha yeni odaya çıkartılıyordu eltim yanında yardımcı olmaya çalışıyordu hemşireye narkozun etkisiyle dedi ki benim en küçük kardeşim nişanlandı yeni, ama annem yeni gelini kıskanıyor, geçenlerde bulaşık yıkamamış o yüzden bile üzülüyor falan..ama baya baya saydı ben orda şok oldum çünkü kadın bana belli etmiyor ne olduğunu.. sadece geçenlerde onlardayken laf arasında size ev buldum hem uygun hem içini yeni yaptırmışlar hemde çok yakın dedi.. ben bişey demeden abileri atladı allahtan anne onlar burda oturmak istemiyo sen anlamıyo musun gör artık bi rahat bırak çocukları dedi.. ama ben çok takıldım yani şimdi bana trip atıyo şuan bu stresle onu hiç çekemiyorum

işte bu kadar anlayışsız olduk öryargılar ve sürekli müdahele annemde nişanlımı istemiyor şehirdışıymış yok ikinci evlilğimiş yok işini beğenmemiş sanki ben değil o evlenicek stres stres boğuldum arada kalmaktan

İşte dışarıdan herşey çok güzel ama içerden öyle değil malesef..
geçen gün romantik bi masa hazırladım aylar sonra ilk defa beraber kalacaktık aradı anne ben gelemicem müşterim çok dedi ne kadar geç olursa olsun gel eğer için rahat etcekse beni böyle tek bırakmaya gelme oğlum sen bilirsin dedi nişanlım da beni öylece bırakıp gitmek zorunda kaldı kapıyı suratına kapadım bi kaç gün konuşmadım sonra yine el mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…