- 29 Ocak 2019
- 1.867
- 2.246
-
- Konu Sahibi nanelilimonata
Gerçekten bu kadar pahalımı ya bu işin içinden nasıl çıkılacak ben artık bilmiyorum sanırım
ben nişanım için bi elbise almıştım sonradan vazgeçtim giymedim başka aldım. onu giymeyi düşünüyorum balık modeli. bindallıyı da tuttuğum salon veriyorKızlar merhabalar nasıl gidiyor hazırlıklar ? Kına kıyafeti bakan var mı ? Düz mü kabarık mı tercihiniz?
kuzucum insanlar isterse çıplak gelsin, düğünün en dikkat çekeni gelinliğinle sen olucaksın merak etmeKızlar merhabalar herkese çok saçma bi sorunla geldim size gerçi sorunda değil kıskançlık benim kiyakın bi arkadaşım aldığı kıyafeti gösterdi bana o kadar yakışmış ki ışıl ışıl anlatamam sanki tüm gözler onda olacak gelin olarak ben sönük kalırmıyım kaygısı başladı bende ne saçma dimi ama ne biliyim dertleşmeye ihtiyacım var kızlar benim gibi hisseden var mı hiç
bende almadım ama samsung düşünüyoruz bizmerhaba gelinler ve gelin adayı arkadaşlarım :) benimde ağustosta düğünüm var kısmetse. Mobilyaları hallettik şimdi beyaz eşyalar kaldı. Ama bu konuya çok çok yabancıyım. Hangi marka, hangi özellik bilmiyorum. Bosch ve Samsung çok pahalı. Diğer markaları bilen memnun olan var mı? Tavsiyeye ihtiyacım var
bende almadım ama samsung düşünüyoruz biz
bende almadım ama samsung düşünüyoruz biz
merhaba gelinler ve gelin adayı arkadaşlarım :) benimde ağustosta düğünüm var kısmetse. Mobilyaları hallettik şimdi beyaz eşyalar kaldı. Ama bu konuya çok çok yabancıyım. Hangi marka, hangi özellik bilmiyorum. Bosch ve Samsung çok pahalı. Diğer markaları bilen memnun olan var mı? Tavsiyeye ihtiyacım var
Ay böyle diyince siz nasıl içim rahat ediyo :)kuzucum insanlar isterse çıplak gelsin, düğünün en dikkat çekeni gelinliğinle sen olucaksın merak etme:)
Ankarayı bilmiyorum ama ben de İstanbulda aldım minimum rakam 2000 TL : ((Gerçekten bu kadar pahalımı ya bu işin içinden nasıl çıkılacak ben artık bilmiyorum sanırım
Ankarayı bilmiyorum ama ben de İstanbulda aldım minimum rakam 2000 TL : ((
Hoşgeldinnn :)))) Yok yok geride kalmadınMerhabaaa Agustos 2019 inşallah. Keşke daha önce görseymişim bu başlığı. Çok geride kaldım
Hayırlısı olsunKizlar bende agustosta evlenicem 3 hafta sonrada nisanim var ama nikah tarihi ne zaman alinmali bir fikriniz var mi? Salon bakmadan almak istemiyorduk ama gec kaliriz gun kalmaz diye korkuyorum. Sizce agustos icin dolmaya baslamis midir nikah salonlari? Izmir fuar da istiyoruz
Hayırlısı olsun allah kavuştursunSaat 02:25 ve 30 sayfayı üşenmeden okudum
Nasipse 2019 geliniyim eylül ekim gibi henüz tarih almadık. Nişanlım askerde atarsa 17
Çeyizimdede çoğu şeyi tamamladım diye düşünüyorumçamaşır bulaşık makinesi aldım taksitleri bitmedi henüz
Bi ütü masası ve ütüm yok. Philips kazanlımı kazansız mı derken kaldı
Bir de kına mekanı bakmaya başladım ama fiyatlar fenaa
Bu arada çeyiz listesi yaptım tavsiye ederim çok faydalı oluyor
Hayırlısı olsunGünaydın kızlar haftaya bugün nişanlanıyorum ve inanılmaz heyecanloyim nişanda böyle olursa düğünde ne yaparım bilemiyorum:))
Hayırlısı olsunBenim 1 ay kaldı Çıldırmış gibi bişeler tamamlaya çalışıyosun Şuan için heyecan yok koşturmaktan o gün görcem ama