2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Yani bu sonuçta sizin düğününüz.Sen ve nişanlin ortak karar vereceksiniz.srn nisanlina guzelce anlat annesini ikna etmek onun görevi,bence tabikide senin istedigin olmali...

Yani açıkcasi dügün senin dügünün. En iyisi onun zevkine uygun gosterisli cok pahali biyerden fiyat al. Kendisine goster mekani nasil diye. Guzel derse fiyatini soyle hahahaha sonra mecbur seninkini kabul etmek zorunda kalir

Merhaba kızlar ben de yeni üye oldum :) 2019 eylül gibi düğünü düşünüyoruz ama bilmiyorum mekanı ancak nisan mayıs gibi tutacağız sanırım sizce yer bulabilir miyiz

Merhaba kızlar ben de yeni üye oldum :) 2019 eylül gibi düğünü düşünüyoruz ama bilmiyorum mekanı ancak nisan mayıs gibi tutacağız sanırım sizce yer bulabilir miyiz

Bende eylulde evleniyorum. Dugun yapmicam ama kina mekanini tuttum. Hatta istedigim gunde yer yoktu. Bir hafta sonraya attim tarihi. Kuafor bile doluydu dusun yani. Bence simdiden mekani ayarla sonra ortada kalirsin.

Bende eylulde evleniyorum. Dugun yapmicam ama kina mekanini tuttum. Hatta istedigim gunde yer yoktu. Bir hafta sonraya attim tarihi. Kuafor bile doluydu dusun yani. Bence simdiden mekani ayarla sonra ortada kalirsin.
Evet sanırım ortada kalacağız ama yapacak bir şey yok çünkü şuan tutulacak durum yok

Ben daha tam anlamıyla başlamadım Eğer nişan yaptıysan ve kabarık tarz giydiysen kınanda bindallı tarzı tercih edebilirsin hafif kabarık olanlardan
Nişan evde oldu çok aşırı sade bi elbise giydim. Kınamda kabarık bişe düşünüyorum. Bindallıyı kına yakılırken giyeceğim düz zaten o yüzden kabarık düşündüm sizleri merak ettim :)

Selam kızlar ben kınada gelinliğin üstüne kaftan ya da tel kırma giyeceğim.

Selamlar kızlar, epey ara vermişim bende, yeni gelinler hoş geldiniz :)
Biz de nişanlımla bu hafta sonu beyaz eşya baktım, her şey ateş pahası ama daha alamıyoruz koyacak yer yok diye , evi tutunca mecbur alacağız. Ancak ben dün şu dyson son model süpürgeleri var ya kablosuz şarjlı yüksek emiş gücü olan efsane süpürgeler, onu gözüme kestirdim, evt biraz pahalı ama hayatımızı kurtaracak bir şey bence, düşünsenize 15 gün toz olmuyormuş, var mı acaba kullananlar bizim grupta ?? Orada denedim bizzat hakikaten etkisini gördüm, ama uzun süre kullananlardan dinlemek daha doğru olacak.

Kızlar merhabalar, gelin saçı ve makyajı için Ankara'da görüşüp fiyat aldığınız yerler oldu mu? 3 aşağı 5 yukarı ne civarda fiyatlar ben birkaç stüdyoya sordum aldığım fiyatlar korkunçtu resmen (1500,2000,2500) o yüzden sizlere de sormak istedim :)

Kanalıma herkesi beklerimmm
Yeni bir kanal ama hepsi denenmiş tarifler

Son düzenleyen: Moderatör:

Gerçekten bu kadar pahalımı ya bu işin içinden nasıl çıkılacak ben artık bilmiyorum sanırım

Bu arada kızlar aranızda Eskişehir düğün salonları hakkında bilgisi olan ve önerebilceğiniz biyer varmı ayrıca gelinlikçi bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…