- 5 Kasım 2017
- 327
- 302
-
- Konu Sahibi nanelilimonata
Diktireceksen hemen kaporayı ver çünkü 4 ayda dikiyorlarmış bana öyle dedi gelinlikçilerBen bakmaya başladım , sanırım önümüzdeki hafta bir kaç yerden randevu alıp denemelere başlayacağım.
4 ay kaldı paniklemeye başladım
Nasıl ?Olur tabi neden olmasın atsana ayakkabının fotosunu bakalım bi
Başvurunun 6 ay geçerliliği var demek istedim mesela ben Eylül’de evleneceğim bana Haziran gibi başvur diye öneride bulundu kadın.
GüzelmişNasıl ?
Selam canım hoşgeldinSlm kizlar.bizimde düğün 27 temmuz Allah nasip ederse.nikahimizi kasimda kıydık.bende bu hafta gelinliklere baktim ve bi modaeviyle anlastim.A kesim tamami dantel olan bir gelinlik seçtim.nisan sonunda dikime başlayacakmiş.Bu arada mobilya ve beyaz esya tamam.en son anlastre set kalmisti ondan da hep bosch a bakiyordum ama dun nolduysa gözümü karartip gittim ve hotpoint aldim.eşimde açıkcasi kizdi biraz pek bilmedigimiz kullanmadigimiz bir markayi neden hmn gidip aldin diye.Var mi aramizda hotpoint kullanan yada bir fikri olan?
aynı dertten bende yakınıyorum ben gelinliğimi diktiricem o yüzden gelinlikçi gezmiyorum ama boy 1.75 olunca topuklular hayal sanrm ben olsam giyerim ikisinde de aynı ayakkabıyı bence problem olmaz ama tabi senin görüşün daha önemli bu konudaBenimkiler hazır ayakkabı bakıyorum fikirlerinize ihtiyacım var. Benim boyum uzun dolayısıyla çok yüksek topuklu giyemiyeceğimbi ayakkabı buldum bir siteden nikah elbisesiyle de gelinliklede uyumlu az topuklu sizce ikisinin altınada aynı ayakkabıyı giysem olur mu
zaten evlilik hazırlıgı zor yardımcı olsalar ölür bu sistem bize bide onlar sorun çıkarsınlar gerçekten çok güzeKızlar merhaba tekrardan bir sorum olacak sizlere.
merhaba evet malesef ağustosta düşündüğünüz nikah için marttan önce randevu alamıyorsunuz
aaa ben bunlara bayıldımmm bu tarz bişey arıyordum teşekkürlerNasıl ?
Hatta siteyide paylaşırmısın ? çok çok sevinirimmmNasıl ?
Slm kizlar.bizimde düğün 27 temmuz Allah nasip ederse.nikahimizi kasimda kıydık.bende bu hafta gelinliklere baktim ve bi modaeviyle anlastim.A kesim tamami dantel olan bir gelinlik seçtim.nisan sonunda dikime başlayacakmiş.Bu arada mobilya ve beyaz esya tamam.en son anlastre set kalmisti ondan da hep bosch a bakiyordum ama dun nolduysa gözümü karartip gittim ve hotpoint aldim.eşimde açıkcasi kizdi biraz pek bilmedigimiz kullanmadigimiz bir markayi neden hmn gidip aldin diye.Var mi aramizda hotpoint kullanan yada bir fikri olan?
iç rahatlığıyla kullanabilirsin bizim evdeki herşey hotpoint ve yengemde yeni aldı 6 ay falan oldu hiç birimiz şikayetçi değiliz şuan umarm böyle devam eder :)
bende dün mutfak için küçük ev aleti aldmama arzum setini aldım aranızda kullanan veya bilgisi olan varmı şans eseri çok uyguna denk getirdim öyle olunca gittim aldım iyimi yaptım kötümü bilemedim şuan
Çok iyi yapmişsın cnm güle güle kullan.Annem yillardir mutfakta arzum un urunlrini kullaniyor cokta memnun.bana kalsa bennde arzum alacaktim ama esim fazlasiyla takintili oldugu icin gidip tefal aldik.yok rondosu ciftbicakli olacakmis yok blendiri soyle boyle olacakmis fuzuli para israfi ama anlatamadim.bende dün mutfak için küçük ev aleti aldmama arzum setini aldım aranızda kullanan veya bilgisi olan varmı şans eseri çok uyguna denk getirdim öyle olunca gittim aldım iyimi yaptım kötümü bilemedim şuan
Tabi ki :) inst. Gelinistan diye canım istediğin boy ve modelde yapıyorlarHatta siteyide paylaşırmısın ? çok çok sevinirimmm
Teşekkürler canmTabi ki :) inst. Gelinistan diye canım istediğin boy ve modelde yapıyorlar
Rica ederim iletişimde kalalım canımTeşekkürler canm
Hayirli olsun,düğün ne zaman?Bugün gelinliğimi aldım