2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Başvurunun 6 ay geçerliliği var demek istedim mesela ben Eylül’de evleneceğim bana Haziran gibi başvur diye öneride bulundu kadın.

Her belediyenin nikah defter açış süreleri farklı oluyormuş. Ben Şişli belediyesine sordum Eylül için defter Mayısta açılacakmış. Fatih belediyesi Nikahtan 3 ay önce başvuru alıyormuş. Yani hani belediyeye başvuracaksınız telefonla defter açma tarihlerini öğrenin :)

Slm kizlar.bizimde düğün 27 temmuz Allah nasip ederse.nikahimizi kasimda kıydık.bende bu hafta gelinliklere baktim ve bi modaeviyle anlastim.A kesim tamami dantel olan bir gelinlik seçtim.nisan sonunda dikime başlayacakmiş.Bu arada mobilya ve beyaz esya tamam.en son anlastre set kalmisti ondan da hep bosch a bakiyordum ama dun nolduysa gözümü karartip gittim ve hotpoint aldim.eşimde açıkcasi kizdi biraz pek bilmedigimiz kullanmadigimiz bir markayi neden hmn gidip aldin diye.Var mi aramizda hotpoint kullanan yada bir fikri olan?

Selam canım hoşgeldin

aynı dertten bende yakınıyorum ben gelinliğimi diktiricem o yüzden gelinlikçi gezmiyorum ama boy 1.75 olunca topuklular hayal sanrm ben olsam giyerim ikisinde de aynı ayakkabıyı bence problem olmaz ama tabi senin görüşün daha önemli bu konuda

iç rahatlığıyla kullanabilirsin bizim evdeki herşey hotpoint ve yengemde yeni aldı 6 ay falan oldu hiç birimiz şikayetçi değiliz şuan umarm böyle devam eder :)

bende dün mutfak için küçük ev aleti aldmama arzum setini aldım aranızda kullanan veya bilgisi olan varmı şans eseri çok uyguna denk getirdim öyle olunca gittim aldım iyimi yaptım kötümü bilemedim şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…