2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Enza homedan aldım hepsini. Beyaz eşyayı da Arçelik’ten alacağım. Nevresimlerim sarar sarevden küçük ev aletlerini de Arçelik’ten alacağım.

Teşekkür ederim, bende beyaz eşyalarımı Arçelikten aldım, nevresimlerim karaca özdilek vs karışık, küçük ev aletlerim de tefal, fakir,korkmaz tercih ettim :)

Arkadaşlar bi konu açtım fakat yeni üyeyim nasıl kopyalıycam bilmiyorum. Lütfen bana akıl verin artk moralim çok ama çok bozuk :KK43:

Bu arada ben yatak odası yemek odası ve salon takımımı aldım. Balayını ayarladım. Nevresim takımı ve havlu vs aldım. Annem teyzemin zamanında diktiği nakışla yatak örtüsü ve masa örtüsü yaptırmıştı onu da hallettik böylece. Düğün mekanım da tutuldu. Çarşamba günü de nikah işlemlerini halledeceğiz nişanlımla
çarşamba nikah işlemlerni halledicektiniz ne yaptınız halledebildinizmi çok fazla uğraştırıyormu acaba :)

merhaba gelinler ve gelin adayı arkadaşlarım :) benimde ağustosta düğünüm var kısmetse. Mobilyaları hallettik şimdi beyaz eşyalar kaldı. Ama bu konuya çok çok yabancıyım. Hangi marka, hangi özellik bilmiyorum. Bosch ve Samsung çok pahalı. Diğer markaları bilen memnun olan var mı? Tavsiyeye ihtiyacım var :110:

Arkadaşlar nikah işlemlerini halledemedim çünkü nikah başvurusu 6 ay önce yapılmalıymış en erken

Arkadaşlar nikah işlemlerini halledemedim çünkü nikah başvurusu 6 ay önce yapılmalıymış en erken
Pardon şunu mu demek istedin 6 aydan daha uzun bir süre var ise başvurulmaması gerekiyor şeklinde ? Yani son altı ayda yapılmalı anlamında ?
Bir an panik oldum : )))

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl yani nikah kıymayı istediğimiz aydan 6 ay öncesinden mi başvuru yapmalıyız ben doğrumu anladım :110: ağustostaki düğünüm için benim en geç martta başlamam mı lazım nikah işlemlerine eğer öyleyse gerçekten bu hiç hoşuma gitmedi ve çok mutsuzum :KK12:

merhaba gelinler ve gelin adayı arkadaşlarım :) benimde ağustosta düğünüm var kısmetse. Mobilyaları hallettik şimdi beyaz eşyalar kaldı. Ama bu konuya çok çok yabancıyım. Hangi marka, hangi özellik bilmiyorum. Bosch ve Samsung çok pahalı. Diğer markaları bilen memnun olan var mı? Tavsiyeye ihtiyacım var :110:
Arçelik markasına da bi bak istersen tavsiye eden çok etrafımda kullanan da var ben bi şikayet duymadım henüz ama elektronik birazda şans işi sanırım :)

Kızlar merhaba tekrardan bir sorum olacak sizlere.
Nasıl yani nikah kıymayı istediğimiz aydan 6 ay öncesinden mi başvuru yapmalıyız ben doğrumu anladım :110: ağustostaki düğünüm için benim en geç martta başlamam mı lazım nikah işlemlerine eğer öyleyse gerçekten bu hiç hoşuma gitmedi ve çok mutsuzum :KK12:
merhaba evet malesef ağustosta düşündüğünüz nikah için marttan önce randevu alamıyorsunuz :bicak:

Pardon şunu mu demek istedin 6 aydan daha uzun bir süre var ise başvurulmaması gerekiyor şeklinde ? Yani son altı ayda yapılmalı anlamında ?
Bir an panik oldum : )))
Başvurunun 6 ay geçerliliği var demek istedim mesela ben Eylül’de evleneceğim bana Haziran gibi başvur diye öneride bulundu kadın.

Benimkiler hazır ayakkabı bakıyorum fikirlerinize ihtiyacım var. Benim boyum uzun dolayısıyla çok yüksek topuklu giyemiyeceğim :KK43: bi ayakkabı buldum bir siteden nikah elbisesiyle de gelinliklede uyumlu az topuklu sizce ikisinin altınada aynı ayakkabıyı giysem olur mu

Benimkiler hazır ayakkabı bakıyorum fikirlerinize ihtiyacım var. Benim boyum uzun dolayısıyla çok yüksek topuklu giyemiyeceğim :KK43: bi ayakkabı buldum bir siteden nikah elbisesiyle de gelinliklede uyumlu az topuklu sizce ikisinin altınada aynı ayakkabıyı giysem olur mu
Olur tabi neden olmasın atsana ayakkabının fotosunu bakalım bi

X