- 5 Kasım 2017
- 327
- 302
-
- Konu Sahibi nanelilimonata
Bence çok az vaktin var koş derimSelamlar herkese, İlk sayfadan itibaren okudum ve galiba korkmaya başladım, 2019 Haziran gelini olacağım kısmetse, düğün mekanımız dışında hiç bir şey hazır değil; saçma bir rahatlık içindeyiz galiba :) :)
Yatak odası: baza yatak başlık komidin kapaklı dolap etejer ve şifonyer 8350 tl.
Salon takımı: 2 tane 3lü ve 1 berjer 6000tl
Yemek odası: 180 masa ve 6 sandalye 2338 tl
Çarşamba günü nikah işlemlerini halledeceğim bilgilendiririm tabii ki
Yatak odası: baza yatak başlık komidin kapaklı dolap etejer ve şifonyer 8350 tl.
Salon takımı: 2 tane 3lü ve 1 berjer 6000tl
Yemek odası: 180 masa ve 6 sandalye 2338 tl
Çarşamba günü nikah işlemlerini halledeceğim bilgilendiririm tabii ki
Bence çok az vaktin var koş derim
Yaa deme öyle , ev eşyaları için ev tutmadan hareket edemiyoruz malum evi de ancak bir ay öncesinde tutacağız, benim sanırım gelinlik işine girmem gerekiyor öncelikle..
Bence 1 ay çok az bir süre kesinlikle yetişmez , yetişse de alelacele olur size de yorgunluktan başka bişey kalmaz
Senin yine düğün salonun hazır bizim o bile hazır değil o rahatlık bizde de var nasıl işin içinden çıkacağız bilmiyorumSelamlar herkese, İlk sayfadan itibaren okudum ve galiba korkmaya başladım, 2019 Haziran gelini olacağım kısmetse, düğün mekanımız dışında hiç bir şey hazır değil; saçma bir rahatlık içindeyiz galiba :) :)
Peki gezilecek vakit geçirilecek güzel yerler var mı biz hiç gitmedik görmek istiyoruz da :)Kıbrıs çok sıcak oluyor yaz dönemi. Benim tercih edeceğim bir yer değil çünkü her zaman gidebilirim nişanlım Kıbrıs vatandaşı.
yaaa siz böyle dedikçe beni bi korku sarıyor bide akşam 7ye kadar çalışıyorum bi pazar boştayım siz böyle dedikçe hangisine yetişicem ben diye endişelenmeye başladım ama ağustos sonu yetişir heralde :)
Bence çok az vaktin var koş derim
Hahaha o zaman ben sevinebilirim :)Senin yine düğün salonun hazır bizim o bile hazır değil o rahatlık bizde de var nasıl işin içinden çıkacağız bilmiyorumama yanıma birini bulduğuma sevindim bu konuda en azından yalnz değilmişim
Hahaha o zaman ben sevinebilirim :)
Senin düğün tarihin ne zaman canım
bence gayet iyi eylüle de çok var ama eğer mutfak için küçük ev aletlerin yoksa bu ötv indiriminden yararlan derim şuan ben onlara bakıyorum :)1 eylülde düğünüm var. yavaş yavaş düşürdükçe eşyalarımı alıyorum şu ana kadar tv, elektrik süpürgesi fön makinesi ve mini fırın aldım. çeyizim çok geniş kayınvalidem ve annem sağolsun. yatak takımlarım havlularım bornozlarım bir sürü. düğün yerimiz kına yerimiz orkestramız hazır onun dışında daha bir şey yapmadık. ilerleme durumumuz nasıl sizce çünkü ben durduk yerde panik yapıyorum bazen çok mu geç kalıyoruz acaba diye
1 martta beyaz eşyalarımı alıcam nakit biriktiriyordum ama şu an sadece çamaşır ve bulaşık makinesini karşılayabiliyorum buzdolabını da kredi kartına taksit yaptırıcam. Siemens almayı düşünüyorum en sağlam o var benim gördüğüm o yüzden paraya kıyıp siemens'den alıcam. geriye bi mikrodalga ve mutfak robotu kalıyor sanırım kettle kahve makinesi çaycı tost makinesi falan annem almıştı zaten geçmiş yıllarda :)bence gayet iyi eylüle de çok var ama eğer mutfak için küçük ev aletlerin yoksa bu ötv indiriminden yararlan derim şuan ben onlara bakıyorum :)
yaaa ne güzel benim annemde modası geçer diye almamış hiç o tarz şeyler sadece havlular bornolar yastklar nevresimler o tarz şeyler var geriye kalan hiç bişey elimizde yok şuan siemens evet benimde aklımda ama bide hotpoint güzel benim gördüğüm kadarıyla ama şu mutfak için kahve mak tost mak hangi marka alabilirim bilgin var mı herkes başka marka söylüyor iyisi hangisi kafam karıştı1 martta beyaz eşyalarımı alıcam nakit biriktiriyordum ama şu an sadece çamaşır ve bulaşık makinesini karşılayabiliyorum buzdolabını da kredi kartına taksit yaptırıcam. Siemens almayı düşünüyorum en sağlam o var benim gördüğüm o yüzden paraya kıyıp siemens'den alıcam. geriye bi mikrodalga ve mutfak robotu kalıyor sanırım kettle kahve makinesi çaycı tost makinesi falan annem almıştı zaten geçmiş yıllarda :)
canım bende Fakir'in elektrikli cezvesi var tost makinesi de aynı şekilde. fakir'in küçük ev aletleri mükemmel oluyo annem yıllarca kullandı hiç bozulma falan olmadı. o yüzden içine sine sine alabilirsin. piyasaya göre bi tık pahalı ama değer bence. fön makinemi de fakirin aldım ben.yaaa ne güzel benim annemde modası geçer diye almamış hiç o tarz şeyler sadece havlular bornolar yastklar nevresimler o tarz şeyler var geriye kalan hiç bişey elimizde yok şuan siemens evet benimde aklımda ama bide hotpoint güzel benim gördüğüm kadarıyla ama şu mutfak için kahve mak tost mak hangi marka alabilirim bilgin var mı herkes başka marka söylüyor iyisi hangisi kafam karıştı
Fakire ağırlık veriyim o zaman sağol canım bu pazar alıcam bakalım aldığımda yazarım hangi marka aldığımı burayada :)canım bende Fakir'in elektrikli cezvesi var tost makinesi de aynı şekilde. fakir'in küçük ev aletleri mükemmel oluyo annem yıllarca kullandı hiç bozulma falan olmadı. o yüzden içine sine sine alabilirsin. piyasaya göre bi tık pahalı ama değer bence. fön makinemi de fakirin aldım ben.
Enza homedan aldım hepsini. Beyaz eşyayı da Arçelik’ten alacağım. Nevresimlerim sarar sarevden küçük ev aletlerini de Arçelik’ten alacağım.Mobilyaları nereden aldınız acaba bizde şuan mobilya arayışındayız :)
Nisanda ev tutun bence ve gelinlik eğer hazır almayacaksan diktireceksen şimdiden o işe girişYaa deme öyle , ev eşyaları için ev tutmadan hareket edemiyoruz malum evi de ancak bir ay öncesinde tutacağız, benim sanırım gelinlik işine girmem gerekiyor öncelikle..
Kıbrıs’ta gazimagosayı gez bence oralar baya güzelPeki gezilecek vakit geçirilecek güzel yerler var mı biz hiç gitmedik görmek istiyoruz da :)
Ya : (( bir de o bir ay öncesi Ramazan ayı oluyor. Daha da zorlaşacak. Haklısın, Nisan ayından tutmak daha mantıklı olacak