- 29 Ocak 2019
- 1.867
- 2.246
-
- Konu Sahibi nanelilimonata
Enza homedan aldım hepsini. Beyaz eşyayı da Arçelik’ten alacağım. Nevresimlerim sarar sarevden küçük ev aletlerini de Arçelik’ten alacağım.
çarşamba nikah işlemlerni halledicektiniz ne yaptınız halledebildinizmi çok fazla uğraştırıyormu acaba :)Bu arada ben yatak odası yemek odası ve salon takımımı aldım. Balayını ayarladım. Nevresim takımı ve havlu vs aldım. Annem teyzemin zamanında diktiği nakışla yatak örtüsü ve masa örtüsü yaptırmıştı onu da hallettik böylece. Düğün mekanım da tutuldu. Çarşamba günü de nikah işlemlerini halledeceğiz nişanlımla
Şu an hallediyoruz Çarşamba yapamadık nişanlımın işi vardıçarşamba nikah işlemlerni halledicektiniz ne yaptınız halledebildinizmi çok fazla uğraştırıyormu acaba :)
HoşgeldinMerhabalar.bende 2019 temmuz gelini olcam inşallah.herkeze simdiden hayirli olsun...
Hoşbulduk cnmHoşgeldin
Pardon şunu mu demek istedin 6 aydan daha uzun bir süre var ise başvurulmaması gerekiyor şeklinde ? Yani son altı ayda yapılmalı anlamında ?Arkadaşlar nikah işlemlerini halledemedim çünkü nikah başvurusu 6 ay önce yapılmalıymış en erken
Nasıl yani nikah kıymayı istediğimiz aydan 6 ay öncesinden mi başvuru yapmalıyız ben doğrumu anladımArkadaşlar nikah işlemlerini halledemedim çünkü nikah başvurusu 6 ay önce yapılmalıymış en erken
Arçelik markasına da bi bak istersen tavsiye eden çok etrafımda kullanan da var ben bi şikayet duymadım henüz ama elektronik birazda şans işi sanırım :)merhaba gelinler ve gelin adayı arkadaşlarım :) benimde ağustosta düğünüm var kısmetse. Mobilyaları hallettik şimdi beyaz eşyalar kaldı. Ama bu konuya çok çok yabancıyım. Hangi marka, hangi özellik bilmiyorum. Bosch ve Samsung çok pahalı. Diğer markaları bilen memnun olan var mı? Tavsiyeye ihtiyacım var
merhaba evet malesef ağustosta düşündüğünüz nikah için marttan önce randevu alamıyorsunuzNasıl yani nikah kıymayı istediğimiz aydan 6 ay öncesinden mi başvuru yapmalıyız ben doğrumu anladımağustostaki düğünüm için benim en geç martta başlamam mı lazım nikah işlemlerine eğer öyleyse gerçekten bu hiç hoşuma gitmedi ve çok mutsuzum
Başvurunun 6 ay geçerliliği var demek istedim mesela ben Eylül’de evleneceğim bana Haziran gibi başvur diye öneride bulundu kadın.Pardon şunu mu demek istedin 6 aydan daha uzun bir süre var ise başvurulmaması gerekiyor şeklinde ? Yani son altı ayda yapılmalı anlamında ?
Bir an panik oldum : )))
Ben bakmaya başladım , sanırım önümüzdeki hafta bir kaç yerden randevu alıp denemelere başlayacağım.Kızlar gelinlik ve nikah elbisesini alan var mı ?
Yarın gelinlik alacağımKızlar gelinlik ve nikah elbisesini alan var mı ?
Olur tabi neden olmasın atsana ayakkabının fotosunu bakalım biBenimkiler hazır ayakkabı bakıyorum fikirlerinize ihtiyacım var. Benim boyum uzun dolayısıyla çok yüksek topuklu giyemiyeceğimbi ayakkabı buldum bir siteden nikah elbisesiyle de gelinliklede uyumlu az topuklu sizce ikisinin altınada aynı ayakkabıyı giysem olur mu
Diktireceksen hemen kaporayı ver çünkü 4 ayda dikiyorlarmış bana öyle dedi gelinlikçilerBen bakmaya başladım , sanırım önümüzdeki hafta bir kaç yerden randevu alıp denemelere başlayacağım.
4 ay kaldı paniklemeye başladım