2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Ya kizlar aklıma takıldı bu takı sandığı olacak ya onu nereye koyacağız başında illa biri durması lazım galiba kim duracak ki gün geçtikçe bir sürü detay aklıma takılır oldu

Bizimde aynı gün düğünümüz seneye nşsan yada mayısa erteleyeceğiz :/

merhaba kizlar yatak ortusu ihtiyaci olan var mi ankaradan.2016da 350 liraya almistim bir iki kere serdim oylece duruyor.isteyene verebilirim ucretsiz.

16 Eylül için tarih alacağız ama bu durumlardan dolayı korku var hala..Kır düğünü şu durumda en mantıklısı diye düşünüp, tercihimiz bu yönde oldu.. Umarım bu sene evlenecek herkesin dilediği gibi olur düğünleri...

Biz de hazirandan ekime aldık balayini iptal ettik ama daha parası yatmadı bekliyoruz. Ekim de evlenebilirsek inşallah yakın bir yerlere gideriz diye düşünüyoruz

Biz de balayi için yerimizi ayarladık ağustos basında düğünümüz olacak ,o zamana kadar herşey düzelir diye düşünüyorum ama olmazsa da yapacak birşey yok tabii

Kızlar biz düğün yapmaktan vazgeçtik çünkü kimse gelmeyecek gibiydi boşuna masraf olacaktı nikah yapıp ardından da ailelerimizle birlikte küçük bir teknede kutlama yemeği yemeği düşünüyoruz inşallah ikilemde kalan varsa belki bu da bir fikir olur diye yazmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…