2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Herkes hiç iç açıcı yorum yapmıyor beklemekten başka çare yok. Ben daha nişanımı yapamadım, içim içimi yiyor ama bu kadar karamsar olmuyorum. Düğün ya da başka bir şey 4 5 sene corona içimizde olacak deniliyor. Verilen uygulamalara uymak durumundayız uymazsak eğer 4 5 sene bekleyin geçerse yaoarsınız. İkinci dalgayı da şuan kimse bilemez. Bu insanların elinde olam birşey, herkes tedbire uyarsa olmayabilir, uymazsa elbette olur. Görüyoruz heryerde insanlar iç içe sosyal mesafe desen sıfır. Gelse ikinci dalga şu süreçte gelirdi. Kimseye inanmıyorum sadece yaşayıp göreceğiz. Artık bu felaket senaryolarından da kendinizi bir salın. Bu şekilde depresif ve kötü olursunuz. Benim stresten kaşlarım dökülmeye başladı kime faydası var kimseye. Hepimiz bir yorum yapıyoruz ama elde edilen bir sonuç yok. Bence herkes biraz olsun beklesin sabretsin. Biz burada bir taraflarımızı da yırtsak kimsenin umrunda değil. Istdo başkanı görüşmeler yapıyor ama bu haber konusu bile olmuyor. Umut yaşadığımız sürece var. Devlet zaten birşeyi doğru düzgün yapmıyor. O yüzden kendinizi bu kadar yıpratmayın. Diyeceğim tek şey olan size oluyor.

Kimse karamsar olmak istemiyor ama her gün çıkan haberler belli sürekli değişen bi süreçten geçiyoruz. Doğru yanlış bir sürü haber okuyoruz karamsar olmamamak elde mi?
Sizin nişanınız olmadıysa daha düğününüzü ertelemeniz daha kolay aslında nişanlı olup yıllardır bekleyen, evini eşyasını kuranlar tabii ki çok üzgün milllet gelinliğini giyip giyecek mi belli değil.
Yani bi zahmet siz de karamsar olmayın.

Valla kizlar düğün salonunda konuştum ..Eylül full dolmuş Ekim de sadece cuma gününe var ..şehir dışından gelecekler var cuma da pek iyi bir gunndehil.onun harici kasım da var yer sadece .Ekim e çok odaklanmıştım aşırı üzüldüm ...

Boşver canım bu kadar bekledik zaten kasımın ilk haftası falan yapabilirsin hem hazırlıkların daha rahat yetişir bilmiyorum eksiklerin var mıydı ama

Valla artık illa haftasonu beklemicez biz hafta içine aldık

Siz bu durumdan bahsederken birazcık kelimelerinizi özenle seçmenizi rica ediyorum! Ben bayramda nişan yapacaktım erteledik hazirana, yaşlılar için gittikleri yerde 30 gün durması gerekiyor ibaresi mevcut. Eylül 6'da düğünüm var. Siz bir zahmet karamsar olmayın derken bence bunu söylerken düşünerek söylemenizde fayda var.

Bence siz de kelimelerinizi özenle seçin dediğim gibi şu an dert yarıştırılacak bi durumda değiliz. Ancak daha nişanlı bile olmadığınız için daha esnek olabilirsiniz anlamında konuştum. Kimsenin ilişkisinin arka planını ailesiyle ne yaşadığını bilemeyiz.

Düğün yerim haziranın başında bize bilgi verecekler dedi ama bakalım inşallah temmuz gibi açılır kızlar. Bence açılacak içinizi ferah tutun vakalar git gide daha da düşüyor. Biz de eylül 5e aldık düğünümüzü haziran ayından. Eğer o zaman da olmazsa nikahtan gideceğim ve öyle olursa umrumda bile olmayacak çünkü artık sabrım kalmadı

Hayırlı olsunn biz de temmuza erteledik başka temmuz düşünen yok diye korkmuştum sevindim
Benim fikrimce temmuz Ağustos Eylül hiçbiri farketmeyecek. Ya seneyi beklemek lazım yada yap gitsin. Bir iki ayla birseylerin değişeceğini düşünmüyorum. Ama tabi benim naçizane fikrim sonuçta uzman yada bilim adamı değilim..

Ben de öyle düşünüyorum maske ve sosyal mesafe için bu yıl böyle geçecek diyorlar o yüzden daha fazla beklemek istemiyorum inşallah temmuzda açılır da yaparız düğünlerimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…