-
- Konu Sahibi nanelilimonata
- #2.221
Boşver canım bu kadar bekledik zaten kasımın ilk haftası falan yapabilirsin hem hazırlıkların daha rahat yetişir bilmiyorum eksiklerin var mıydı amaValla kizlar düğün salonunda konuştum ..Eylül full dolmuş Ekim de sadece cuma gününe var ..şehir dışından gelecekler var cuma da pek iyi bir gunndehil.onun harici kasım da var yer sadece ☹.Ekim e çok odaklanmıştım aşırı üzüldüm ...
Valla artık illa haftasonu beklemicez biz hafta içine aldıkValla kizlar düğün salonunda konuştum ..Eylül full dolmuş Ekim de sadece cuma gününe var ..şehir dışından gelecekler var cuma da pek iyi bir gunndehil.onun harici kasım da var yer sadece ☹.Ekim e çok odaklanmıştım aşırı üzüldüm ...
Siz bu durumdan bahsederken birazcık kelimelerinizi özenle seçmenizi rica ediyorum! Ben bayramda nişan yapacaktım erteledik hazirana, yaşlılar için gittikleri yerde 30 gün durması gerekiyor ibaresi mevcut. Eylül 6'da düğünüm var. Siz bir zahmet karamsar olmayın derken bence bunu söylerken düşünerek söylemenizde fayda var.Kimse karamsar olmak istemiyor ama her gün çıkan haberler belli sürekli değişen bi süreçten geçiyoruz. Doğru yanlış bir sürü haber okuyoruz karamsar olmamamak elde mi?
Sizin nişanınız olmadıysa daha düğününüzü ertelemeniz daha kolay aslında nişanlı olup yıllardır bekleyen, evini eşyasını kuranlar tabii ki çok üzgün milllet gelinliğini giyip giyecek mi belli değil.
Yani bi zahmet siz de karamsar olmayın.
Bence siz de kelimelerinizi özenle seçin dediğim gibi şu an dert yarıştırılacak bi durumda değiliz. Ancak daha nişanlı bile olmadığınız için daha esnek olabilirsiniz anlamında konuştum. Kimsenin ilişkisinin arka planını ailesiyle ne yaşadığını bilemeyiz.Siz bu durumdan bahsederken birazcık kelimelerinizi özenle seçmenizi rica ediyorum! Ben bayramda nişan yapacaktım erteledik hazirana, yaşlılar için gittikleri yerde 30 gün durması gerekiyor ibaresi mevcut. Eylül 6'da düğünüm var. Siz bir zahmet karamsar olmayın derken bence bunu söylerken düşünerek söylemenizde fayda var.
Siz hangi tarihten hangi tarihe aldınız?Valla artık illa haftasonu beklemicez biz hafta içine aldık
Siz acaba hangi tarihten Eylül ortasına aldirdiniz?Ben Eylül ortasına aldırıyorum valla olmazsa da düğün falan yapmayacağım gelinliğim gelinlikçide kaldı gider alır evde giyerim
Mart sonuydu düğünüm açılınca hemen yaparız diye konuşulmuştu 9 temmuza hafta içine aldık temmuzda açılma haberleri var diye ama kesinleşmedi tabi dahaSiz hangi tarihten hangi tarihe aldınız?
13 hazirandan 12 eylule cektikSiz acaba hangi tarihten Eylül ortasına aldirdiniz?
Hayırlı olsunn biz de temmuza erteledik başka temmuz düşünen yok diye korkmuştum sevindimTemmuza aldırdım. Bakalım bakalım..
Benim fikrimce temmuz Ağustos Eylül hiçbiri farketmeyecek. Ya seneyi beklemek lazım yada yap gitsin. Bir iki ayla birseylerin değişeceğini düşünmüyorum. Ama tabi benim naçizane fikrim sonuçta uzman yada bilim adamı değilim..Hayırlı olsunn biz de temmuza erteledik başka temmuz düşünen yok diye korkmuştum sevindim
Ben de öyle düşünüyorum maske ve sosyal mesafe için bu yıl böyle geçecek diyorlar o yüzden daha fazla beklemek istemiyorum inşallah temmuzda açılır da yaparız düğünlerimizi.Benim fikrimce temmuz Ağustos Eylül hiçbiri farketmeyecek. Ya seneyi beklemek lazım yada yap gitsin. Bir iki ayla birseylerin değişeceğini düşünmüyorum. Ama tabi benim naçizane fikrim sonuçta uzman yada bilim adamı değilim..
Aynen evlenen evlendi bile bakınBen de öyle düşünüyorum maske ve sosyal mesafe için bu yıl böyle geçecek diyorlar o yüzden daha fazla beklemek istemiyorum inşallah temmuzda açılır da yaparız düğünlerimizi.
Aynen valla biz düğün derdine bekliyoruzAynen evlenen evlendi bile bakın
Bilmiyorum kiAynen valla biz düğün derdine bekliyoruz(artık kendimle de dalga geçmeye başladım ama bi bakmışsın üzüntüden ağlıyorum nasıl düzelcek bu psikolojiler )