- 11 Mart 2020
- 116
- 0
- 30
-
- Konu Sahibi nanelilimonata
- #2.181
Aslında salon sahipleri bile bilmiyor ne olacağınıHerkes nabza göre şerbet veriyor herhalde anlam veremedim. Neyse. Teşekkürler :)
Ben hep olumlu düşünmeye çalıştım tabiki insan ister istemez çok üzülüyor ama millet teselli edip destek vereceğine resmen alay konusu haline geldik artık kimse bizim duygularımızı hayallerimizi düşünmüyorArtık hiç kafama dahi takmıyorum olmazsa nikah olur diyorum insan deliriyor sürekli düşününce oluruna bırakmak en güzeli bakalım açıklama yaparsalar göreceğiz neler olacak. Sizde üzmeyin kendinizi lütfen artık.
Biz ailelere nikah yapıp evimize geçmeyi kabul ettiremedik en son nişanlımla ailelere siz düğün tarihini bize söyleyin biz gelelim dedik, dediğin gibi düşünmekten uyku uyuyamıyoruz artık hayırlısı diyoruz.Artık hiç kafama dahi takmıyorum olmazsa nikah olur diyorum insan deliriyor sürekli düşününce oluruna bırakmak en güzeli bakalım açıklama yaparsalar göreceğiz neler olacak. Sizde üzmeyin kendinizi lütfen artık.
Yaaa inşallahh çook dua edelim kızlar yuvalarımıza kavuşalım hayırlısıyla en kısa zamandaBi yerde okudum kizlaarr genelge yayınlamışlar 1 temmuzda düğün salonları sinemalar vs açılıyormuş inşallah vakalar azalmaya devam eder de gerçekleşir
Herkes bunla ilgili bir şeyler atmış gerçek mi nolur gerçek olsun mutluluktan ağlamak istiyorumArkadaşlar elimde normalleşme planı bilgisi var buraya ekleyemedim düğünler 1 Temmuzda olacak tedbirler o zaman kalkacak diyor sevgiler.❤
YA banada geldi o haber doğru mu yaaa inşallah doğrudur şimdiden sevinçten gözlerim dolduBi yerde okudum kizlaarr genelge yayınlamışlar 1 temmuzda düğün salonları sinemalar vs açılıyormuş inşallah vakalar azalmaya devam eder de gerçekleşir