2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Bende Mayıstaki düğünümü Ağustos başına ertelemeyi düşünüyordum. Biraz umutluydum açıkçası rakamların düşmesinden ötürü. Mayıs başı son kararımızı vereceğiz. İşin kötüsü booking para iadesini otel onayı olmadan yapmıyor... gerçekten bizim için kötü oldu:KK43:

Kızlar şuan vakalar iyiye gidiyor da tamamen bitse bile düğüne gelen olur mu ki bugün bi kaç kişi böyle dedi moralim çok bozuldu gerçekten daha fazla da hasret kalmak istemiyorum sevdiğime :KK43:

Benim de düğünüm 29 marttaydı yeni tarihimiz 13 haziran ama o zaman ne olacak belli değil Eylül ayına salon tutsak ikinci dalga gelirse naparız korkusu. Sizler neler yapacaksınız haziran ayında düğünü olanlar? Haziranda düğüne izin verilse bile kimse gelmez düğüne ne yapıcaz hiç bilmiyorum...

Kızlar aranızda nikahi da erteleyen var mi? Tekrar rapor falan almalı mıyız yoksa istediğimiz tarihe erteliyorlar mi?
Rapor tarihinizden itibaren 6 ay içerisindeyse erteleme oluyor. Benimki oldu. Rapor geçerliliği 6 ay çünkü şubatta almıştım raporu ağustosa erteleyebildim. Eylüle olmuyor ama mesela eylül istesem tekrar rapor gerekiyor.

Biz ocakta almıştık raporu eylüle ertelemeyi düşünüyoruz tekrardan mi rapor alacağız ya :KK43: peki para konusunda bir şey dediler mi heralde yatırdığımız para yanmaz

Merhabaa 🖐🏻Bende nişanlıyım daha salon bakmadık yani konuşmadık ama aile arasında Ağustos diyoruz nolur bilmiyorum çok umutsuzum 😒

Benim de kafam karıştı ağustosa mı ertelesek diye düşünüyordum şimdi de durumlar gibi gibi. Ama bayramdan sonra yükselirse tekrar diye korkuyorum. Bir de kimse gelmezse diye annem 😒😒

X