2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Benim de kafam karıştı ağustosa mı ertelesek diye düşünüyordum şimdi de durumlar gibi gibi. Ama bayramdan sonra yükselirse tekrar diye korkuyorum. Bir de kimse gelmezse diye annem
Ağustos garanti ay gibi görünüyor ama ben 2 yıllık nişanlı olduğum için dha fazla ertelenmesini istemiyorumBayramdan sonra herşey dha net belli olucak sanırım

Düğünümü erteledim gerçekten zor oldu şimdi Cumhurbaşkanı açıklama falan yaptı diyorum acaba herşey normale dönecek mi acele mi ettim birçok şey belirsiz

Ben nisanı hazirana ertelemiştim, hazirani da erteleyecek miyim bilmiyorum cidden berbat bir durum oldu gerçekten yaşım da bayağı var bir sene daha bekar kalmak istemiyorum

Açık alan düğünleri ile konserler arasındaki farkı biri bana söyleyebilir mi?
Konserlere izin verilip düğünlerin ertelenmesinin mantığını ben çözemedim, çözen varsa lütfen bana anlatsın.

Ben kesin bir haber göremedim bu konuyla ilgili. Aksine adliyeleri bile açacaklarına göre ağustosta yapılacak açık alan düğünlerinin iptal olması için bir sebep yok.

Tabii hergün gündem değişiyor. Bilemiyoruz.

Merhaba kızlar, 18 mayısya resmi açıklama gelecekmiş düğün salonları ile ilgili sizinde bilginiz olsun. Bugün bir düğün salonundan bu bilgiyi aldım. Sevgiler..

Merhaba kızlar, 18 mayısya resmi açıklama gelecekmiş düğün salonları ile ilgili sizinde bilginiz olsun. Bugün bir düğün salonundan bu bilgiyi aldım. Sevgiler..
Ya benim salonum 25inde açıklama gelecek dedi nişanlımın salonu 11inde demişbi an önce bizim için olumlu bi açıklama yapsınlar artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…