- 11 Mart 2020
- 116
- 0
- 30
-
- Konu Sahibi nanelilimonata
- #2.161
Ağustos garanti ay gibi görünüyor ama ben 2 yıllık nişanlı olduğum için dha fazla ertelenmesini istemiyorumBenim de kafam karıştı ağustosa mı ertelesek diye düşünüyordum şimdi de durumlar gibi gibi. Ama bayramdan sonra yükselirse tekrar diye korkuyorum. Bir de kimse gelmezse diye annem
Ne zamandan ne zamana ertelediniz ?Düğünümü erteledim gerçekten zor olduşimdi Cumhurbaşkanı açıklama falan yaptı diyorum acaba herşey normale dönecek mi acele mi ettim birçok şey belirsiz
13 Haziran Kına 21 Haziran düğün tarihimdi 26 Eylül kına 4 ekim düğün olarak değiştirdikNe zamandan ne zamana ertelediniz ?
Ahahahahaah ben de istemiyorumBen nisanı hazirana ertelemiştim, hazirani da erteleyecek miyim bilmiyorum cidden berbat bir durum oldu gerçekten yaşım da bayağı var bir sene daha bekar kalmak istemiyorum
Haberlerde 1 eylül söylenmiş öyle duydum yıkıldım doğru mu kızlarkızlaaar lostsecret 15 temmuzdan sonra düğün salonları açılacak demiş younowdan
O kadar uzar mi ki ya ben ağustos başı açılır diye düşünmüştümHaberlerde 1 eylül söylenmiş öyle duydum yıkıldım doğru mu kızlar
Ama hiçbiri net değil ki güzel düşünmek istiyorum ya valla üzüntüden uyuyamaz oldumArkadaşlar düğünler iptal bu sene eylülden sonra anca esneme varmış haberlerde gördüm
Ya benim salonum 25inde açıklama gelecek dedi nişanlımın salonu 11inde demişMerhaba kızlar, 18 mayısya resmi açıklama gelecekmiş düğün salonları ile ilgili sizinde bilginiz olsun. Bugün bir düğün salonundan bu bilgiyi aldım. Sevgiler..