- 5 Aralık 2019
- 91
- 95
- 30
-
- Konu Sahibi nanelilimonata
- #2.141
Ertelenmez yine yapılır fakat az kişiyle yapılır Kasım’da ikinci dalga gelebilir dediler haberlerdebenim de 30 ağustosta . bilmiyorum ertelenebiilir çok üzgünüm
Var mı arttıran?ramazan bayramında izolasyona devam kurbanda çifte bayram yaparsınız dedin dün
az önce bazı haber sitelerinde salonların bu yaz açılmasını beklemedikleri yazıyorduVar mı arttıran?
Ne olcak böyle ya walla iyice bunaldim ne illet bisey çıktı bu virüs yabenim de 30 ağustosta . bilmiyorum ertelenebiilir çok üzgünüm
Aynı günüz senin ile. Biz erteleme yapmadık bekliyoruzKızlar benim düğünüm Haziran 28. Gelinlikçimi, kuaförümü her şeyimi ayarlamıştım. Bilmiyorum haziran başı normale dönmeye başlarsak düğün olur mu ki ...
Biz de erteleme yapmadık ama çok kararsız kaldık. Annem kimse gelmez diye pek istemiyor. Nişanlım gelen gelir biz yapalım diyor. BilmiyorumAynı günüz senin ile. Biz erteleme yapmadık bekliyoruz
Rapor tarihinizden itibaren 6 ay içerisindeyse erteleme oluyor. Benimki oldu. Rapor geçerliliği 6 ay çünkü şubatta almıştım raporu ağustosa erteleyebildim. Eylüle olmuyor ama mesela eylül istesem tekrar rapor gerekiyor.Kızlar aranızda nikahi da erteleyen var mi? Tekrar rapor falan almalı mıyız yoksa istediğimiz tarihe erteliyorlar mi?
Biz de nikah tarihimiz geçti yapmadık nikahı düğünde yapcaz dedik ama raporla ilgili falan özel bi konuşma olmadı. Biz de şubatta almıştık raporu.Kızlar aranızda nikahi da erteleyen var mi? Tekrar rapor falan almalı mıyız yoksa istediğimiz tarihe erteliyorlar mi?
Ya %100 aynıyız.Biz de erteleme yapmadık ama çok kararsız kaldık. Annem kimse gelmez diye pek istemiyor. Nişanlım gelen gelir biz yapalım diyor. Bilmiyorum