- 11 Mart 2020
- 116
- 0
- 30
-
- Konu Sahibi nanelilimonata
- #2.121
Bende Haziran geliniydim..artık o kdr umudu kalmamış ki geliniydim diyorumArkadaşlar ağustos 15 de düğünüm olacaktı ama malum virüs var benim gibi olanlar ne yapacak siniz ben ne gelinlik bakalimdim ne kuaförler açık ne mutfak eşyamı aldim bi akıl verin
Ne olacak böyle ya nisainissim bu sene nikah yapalım seneye düğünü yapalım diyoBende Haziran geliniydim..artık o kdr umudu kalmamış ki geliniydim diyorumBende hiçbirşey ayarlayamadım ztn istesek de ayarlayamayız gelinlikçiler her yer kapalı
Mutfak eşyalarını internet üzerinden alabilirsin ben yemek setim hariç geri kalan elektronik mutfak aletleri de dahil hep internetten aldım bu virüsten önce şimdide eksiklerimi tamamlıyorum kargo şirketleri çalışıyor hala. Kuaförü bulursun da gelinlik bilmiyorum şansa hemen de bulabilirsin. Temmuz geliniyim bende henüz gelinlik bakamadım.Arkadaşlar ağustos 15 de düğünüm olacaktı ama malum virüs var benim gibi olanlar ne yapacak siniz ben ne gelinlik bakalimdim ne kuaförler açık ne mutfak eşyamı aldim bi akıl verin
Valla biz ev de bakamadık . Eviniz varsa ii bizde bir de ev bulma sıkıntısı var şuan.Herkes yüklenecek gelinlik kuaför felan yer bulma gelinlik hazırlatmış ne bilim şimdi düşmüş olan ürünlerin yükselmesi nasıl olur sizce
Biz ev de bulamıyoruzValla biz ev de bakamadık . Eviniz varsa ii bizde bir de ev bulma sıkıntısı var şuan.
Gelinliği de artık çok o hayallerimin gelinliği olsun modundan uzaktayım. Eli ayağı düzgün kaliteli duran bir gelinlik olsun razıyım. Çok fazla takılmıcam.
Acaba şanslı mıyızBi evlenelim dedik yer yerinden oynadı 2020 gelinleri çok şansısız
Bende genelde internetten aldim daha uygun oluyor. Bir de bim çok iyi:)bu cuma demir döküm tencere ve sahan gelecek mesela. Çok uyguna geliyor.Mutfak eşyalarını internet üzerinden alabilirsin ben yemek setim hariç geri kalan elektronik mutfak aletleri de dahil hep internetten aldım bu virüsten önce şimdide eksiklerimi tamamlıyorum kargo şirketleri çalışıyor hala. Kuaförü bulursun da gelinlik bilmiyorum şansa hemen de bulabilirsin. Temmuz geliniyim bende henüz gelinlik bakamadım.
Nerden duydunuz ?İnsallah ama 2021 e kadar düğünler yasaklanmış öyle bir haber duydum
Benimde 28 canımKızlar benim düğünüm Haziran 28. Gelinlikçimi, kuaförümü her şeyimi ayarlamıştım. Bilmiyorum haziran başı normale dönmeye başlarsak düğün olur mu ki ...
İnsallah ama 2021 e kadar düğünler yasaklanmış öyle bir haber duydum
Eee 2021 de yeni bir şey olmayacağı ne malum? Sanmıyorum öyle olacağınıİnsallah ama 2021 e kadar düğünler yasaklanmış öyle bir haber duydum
Arkadaşlar ağustos 15 de düğünüm olacaktı ama malum virüs var benim gibi olanlar ne yapacak siniz ben ne gelinlik bakalimdim ne kuaförler açık ne mutfak eşyamı aldim bi akıl verin