2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Arkadaşlar ağustos 15 de düğünüm olacaktı ama malum virüs var benim gibi olanlar ne yapacak siniz ben ne gelinlik bakalimdim ne kuaförler açık ne mutfak eşyamı aldim bi akıl verin
Bende Haziran geliniydim..artık o kdr umudu kalmamış ki geliniydim diyorumBende hiçbirşey ayarlayamadım ztn istesek de ayarlayamayız gelinlikçiler her yer kapalı

Arkadaşlar ağustos 15 de düğünüm olacaktı ama malum virüs var benim gibi olanlar ne yapacak siniz ben ne gelinlik bakalimdim ne kuaförler açık ne mutfak eşyamı aldim bi akıl verin
Mutfak eşyalarını internet üzerinden alabilirsin ben yemek setim hariç geri kalan elektronik mutfak aletleri de dahil hep internetten aldım bu virüsten önce şimdide eksiklerimi tamamlıyorum kargo şirketleri çalışıyor hala. Kuaförü bulursun da gelinlik bilmiyorum şansa hemen de bulabilirsin. Temmuz geliniyim bende henüz gelinlik bakamadım.

Herkes yüklenecek gelinlik kuaför felan yer bulma gelinlik hazırlatmış ne bilim şimdi düşmüş olan ürünlerin yükselmesi nasıl olur sizce
Valla biz ev de bakamadık . Eviniz varsa ii bizde bir de ev bulma sıkıntısı var şuan.
Gelinliği de artık çok o hayallerimin gelinliği olsun modundan uzaktayım. Eli ayağı düzgün kaliteli duran bir gelinlik olsun razıyım. Çok fazla takılmıcam.

Bende genelde internetten aldim daha uygun oluyor. Bir de bim çok iyi:)bu cuma demir döküm tencere ve sahan gelecek mesela. Çok uyguna geliyor.

25 Mayısta nişanım var hala bir umut ertelemedik ama kafam dumanlı artık sıkıntıdan kendimi yiyorum. Yaklaşık 1,5 aydır home office çalışıyorum. Vallahi artık bitsin bu ya bitsin psikolojik olarak hiç iyi değilim. Uykularım kaçıyor. Ne olacak nasıl yapacağızı düşünüyorum hep. Allahım yardım et bize ne olur....

ben 13 Eylül de düğün yapacaktım ama su an hiç umudum yok..nişanlım sadece nikah yapalım diyor ama kına falan da olmayacak onları sonradan yapmak da bana mantıksız geliyor cünkü nikahtan sonra onun yanına gideceğim ne yapacağım bilemedim beklemek de istemiyorum bu virüs çok üzdü

Kızlar benim düğünüm Haziran 28. Gelinlikçimi, kuaförümü her şeyimi ayarlamıştım. Bilmiyorum haziran başı normale dönmeye başlarsak düğün olur mu ki ...

Bilmiyorum daha resmî bir şey yok ben de Twitter’dan öğrendim ama insallah gerçek değildir ama Ramazan’dan sonra düzeleceğini sanmam insanları panik yapmamak için davranıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…