- 15 Şubat 2019
- 1.006
- 1.547
-
- Konu Sahibi nanelilimonata
- #2.081
Nikah işlemlerini ne yapacaksınız peki. Yani nikah yapıp düğünü mü erteleyeceksiniz. Yoksa ikisini de miBiz yarın arayıp erteleme için neler yapacağımızı öğrenicez sanırım kesinlestirdik çünkü ne ev var ne mobilya. Yetişmesi zor olacak böyle.
Sıkmayın canınızı nasip:)
Biz zaten düğün yapmayacaktık bana fazla masraf gibi geliyor düğün. Durumu da çok iyi değil nisanlımın. Yıllardır biriktirdiği parasını harcaması gerekecekti, kıyamadım. Şu durumda dahi düşünmüyorum açıkçası. Gerekirse ertelerim, bekleriz diyorum.Nikah işlemlerini ne yapacaksınız peki. Yani nikah yapıp düğünü mü erteleyeceksiniz. Yoksa ikisini de mi
İnşallah dediğiniz gibi olur ama bana virüs azalsa da normal hayata dönmemiz uzun sürecek gibi geliyorÖnümüzdeki hafta dügunum vardı hazirana aldık, yurtdışı balayı ayarlamıştık yalan oldu. Haziran’da olacak düğünden umudum var benim bence biter iki ay gibi koca bir zaman var. Yarın vaka sayısı tepe noktasına ulaşacak sonrasında ise azalacaktır. Millet işinden gücünden olmaya başladı o yüzden bu şekilde devam etmeyeceğini düşünüyorum ben
Öyle bir şey yok. Benım dügün salonum bakanlığa bağlı bir yer. Suanlık sadece 30 Nisan’a kadar iptal dedi.Kızlar az evvel annem aradı. Arkadaşı televizyonda gördüm haziran düğünleri iptal demiş. Doğruluk payı var mı ?
Canım biz de ramazan bayramına erteledik düğünü ama benim pek umudum yok yine ertelenecek büyük ihtimalleKızlar bende gecen gün dügün salonuyla görüstüm. 31 Mayısta olcaktı dügünüm. İsterseniz erteleyelim dediler ama bekleyin Mayıs basına kadar , gene erteleriz sıkıntı olmaz dediler. Mayıs basında düzelse bile insanlar dügüne gelmeye korkar mı diye düsünüyorum acıkcası. Büyük ihtimalle erteleyeceğim
Düzelse bile yakin zamanda kimse gelmez bence erteleyin. Ben eylüle erteliycem ve düğün değil nikah yapicam ona bile supheliyim geleceklerinden.Kızlar bende gecen gün dügün salonuyla görüstüm. 31 Mayısta olcaktı dügünüm. İsterseniz erteleyelim dediler ama bekleyin Mayıs basına kadar , gene erteleriz sıkıntı olmaz dediler. Mayıs basında düzelse bile insanlar dügüne gelmeye korkar mı diye düsünüyorum acıkcası.
Bence bu saatten sonra başkaları gelir mi gelmez mi diye düşünmeden iptaller kalkarsa evlenin derim. Başkalarını düşünerek güzel gününüzü mahvetmeyin. Yani 1-2 ay sonrasına gün bulursanız erteleyin ama gün bulamazsanız öncesinde yapın.Kızlar bende gecen gün dügün salonuyla görüstüm. 31 Mayısta olcaktı dügünüm. İsterseniz erteleyelim dediler ama bekleyin Mayıs basına kadar , gene erteleriz sıkıntı olmaz dediler. Mayıs basında düzelse bile insanlar dügüne gelmeye korkar mı diye düsünüyorum acıkcası. Büyük ihtimalle erteleyeceğim
Benim düğünüm kayınpederimin işlettiği salonda olacak adam ben üzülüyorum diye bütün boş tarihleri saatleri belirleyip not etmiş sağolsun kendisi çok umutlu düğün için inşallah onun düşündüğü gibi olurBizim de düğünümüz haziranın 6 sindaydi. Şuan hem haziranın 6 su hem ekimin 3 unu bize ayırdı düğün salonu. Sizler de böyle yapabilirsiniz
İnşallahBenim düğünüm kayınpederimin işlettiği salonda olacak adam ben üzülüyorum diye bütün boş tarihleri saatleri belirleyip not etmiş sağolsun kendisi çok umutlu düğün için inşallah onun düşündüğü gibi olur
Aman AllahımKızlar şimdiye kdr hep olumlu düşünmeye çalışıyordum ama biraz önce nikah dairesini aradım gün alma işlemleri için bu durumları da sordum ne zmna kdr devam eder diye nikahların sadece şahitli olması Ağustosa kdr sürmesi bekleniyor dedi