2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Kizlar moralinizi bozmak istemem ama bu corona gecse bile 2020 dugun ve nikah icin uygun bir sene degilmis astrologlar aksine bu sene bosanlamalarin olacagi sene diyor. Gezegenler rotro pozisyonunda taa ki 2020 araliga kadar. Nikah ve dugun icin tek olumlu gecen zamanlar agustos ayi ve eylul ortasina kadarmis. Yani bu zamanlar disinda adim atanlar evlilik nisan vs evliligi yanlis zamanda oldugu icin hep kotu etkilere ve zorlanmalara maruz kalirmis. Hepiniz icin hayirlisi olsun o sureci degerlendirebilirseniz iyi sahsen ben koronadan cok bazi tarihlerin iyi gelip gelmedigine inaniyorum. Hakkimizda hayirlisi

Durun bakalım daha neler duyacağız, bakalım daha ne kadar aşşağı çekileceğiz :))):)):)))
Yani tabi soyle biseyde var enflasyon yoluna gormedikce bu surec devam eder 2021 de altin fiyatlarinin degisecegini cokta sanmiyorum ben. Suan bende sozluyum ama ne kenarda param ne de ailemde birikim var cok zormus bu isler erkek tarafininda borclari varmis ben hayalini bile kuramiyorum kurudum kaldim

Valla bende öyleyim soran olsa bile moralim bozulmuyor. Nasip kısmet ayrıca sevdiklerimin ve benim canımız sağ olsun da her sey yolunu bulur. Varsayalım bir sene daha nişanlı kalacağız, dünyanın sonu mu? bence burdaki arkiler kendini fazla üzüyor.
Nişanlımin annesi koah, babasının kalp damarlarının bir ikisi tikali. Beni bu daha cok endişelendiriyor. Herkesin canı sağ olsun.

Ben bunlara pek inanmiyorum

Kendinizi üzmeyin inanın her seyin uygun fiyatlisi da var. Öyle yaparsiniz

Valla ister inanin ister inanmayin yasadigimiz yer yuzunde gezegenlerin etkisindeyiz. Bunlar hurafe gibi bisey degil yani elle tutulup gozle gorulen seylerden bahsediyolar hayal urunu degil hic biri. Siz evlenecek misiniz bu yaz?
Kesfedemediğimiz daha nice gezegenler vardır oooo:) onlarin nasıl etkilediğini nerden bilcez? ayrıca bilimde bildiğim kadarıyla kabul etmiyor burçları. Birkac video izlemiştim bununla alakalı. Tabi bu da sizin fikriniz asla terslesmek icin yazmadim, inanmadigim icin buna gore karar vermiyorum.
Benim normalde haziran 28di artık sanmiyorum yetişsin.

Geçmiş olsun canım hayırlı şifalar dilerim tabiki herşeyin başı sağlık ama benim gbi 2 yıllık nişanlı olanlar var özel sorunları olanlar var o yüzden üzülmemek elde değil

Arkadaşlar ağustos 15 de düğünüm olacaktı ama malum virüs var benim gibi olanlar ne yapacak siniz ben ne gelinlik bakalimdim ne kuaförler açık ne mutfak eşyamı aldim bi akıl verin

Arkadaşlar ağustos 15 de düğünüm olacaktı ama malum virüs var benim gibi olanlar ne yapacak siniz ben ne gelinlik bakalimdim ne kuaförler açık ne mutfak eşyamı aldim bi akıl verin
Ağustosta olma ihtimali olabilir diye düşünerek ben mayısta olan düğünümü ağustosa aldım. Hem haziran gibi biterse bu iş en azından biraz hazırlık yapabilmek adına. Çünkü şu ortamda ne bir hazırlık yapabiliyorum ne bişey. Ağustosa daha 3,5 ay var hazırlık yetişir 1 1,5 ay kala bitse bile bu işler.

Herkes yüklenecek gelinlik kuaför felan yer bulma gelinlik hazırlatmış ne bilim şimdi düşmüş olan ürünlerin yükselmesi nasıl olur sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…