2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Nikah işlemlerini ne yapacaksınız peki. Yani nikah yapıp düğünü mü erteleyeceksiniz. Yoksa ikisini de mi
Biz zaten düğün yapmayacaktık bana fazla masraf gibi geliyor düğün. Durumu da çok iyi değil nisanlımın. Yıllardır biriktirdiği parasını harcaması gerekecekti, kıyamadım. Şu durumda dahi düşünmüyorum açıkçası. Gerekirse ertelerim, bekleriz diyorum.
Nikâh işlemlerini sormak için bugün görüşeceğiz telefonla. Bilgi alırsam yazarım buraya :) sanırım ekstrem bir durum olduğu için yeniden rapor vs istemezler diye umuyorum yoksa hastaneye gitmekte gereksiz olacak. Eğer öyle isterlerse ertelemeden bekliycez mecburen.

Önümüzdeki hafta dügunum vardı hazirana aldık, yurtdışı balayı ayarlamıştık yalan oldu. Haziran’da olacak düğünden umudum var benim bence biter iki ay gibi koca bir zaman var. Yarın vaka sayısı tepe noktasına ulaşacak sonrasında ise azalacaktır. Millet işinden gücünden olmaya başladı o yüzden bu şekilde devam etmeyeceğini düşünüyorum ben

Biz aradık görüştük sanırım belediyeye göre değişiyor. Bizim bağlı olduğumuz belediye su an hicbir şekilde işlem yapmıyormuş. "Ileri bir tarihe atamayız, yeni gün veremeyiz sadece iptal edebiliriz." dediler. Bizde mecbur beklemeye devam edeceğiz. Hazirana evet belki bitebilir ama bizim ev yok mobilya yok ayrıca bitse bile tamamen bitmeyecektir , belki birçok kişi gelmek istemeyecek. Ben bu yüzden ertelemek istiyordum.

Önümüzdeki hafta dügunum vardı hazirana aldık, yurtdışı balayı ayarlamıştık yalan oldu. Haziran’da olacak düğünden umudum var benim bence biter iki ay gibi koca bir zaman var. Yarın vaka sayısı tepe noktasına ulaşacak sonrasında ise azalacaktır. Millet işinden gücünden olmaya başladı o yüzden bu şekilde devam etmeyeceğini düşünüyorum ben
İnşallah dediğiniz gibi olur ama bana virüs azalsa da normal hayata dönmemiz uzun sürecek gibi geliyor

Bizim nişanımız mayıstaydı evde olacaktı. Acaba ne zamana erteleyebiliriz. Haziranda yapsak olur mu, belirsizlik en zoru :KK43:
Eylülün ilk haftası da düğün

Kızlar bende gecen gün dügün salonuyla görüstüm. 31 Mayısta olcaktı dügünüm. İsterseniz erteleyelim dediler ama bekleyin Mayıs basına kadar , gene erteleriz sıkıntı olmaz dediler. Mayıs basında düzelse bile insanlar dügüne gelmeye korkar mı diye düsünüyorum acıkcası. Büyük ihtimalle erteleyeceğim😭

Kızlar bende gecen gün dügün salonuyla görüstüm. 31 Mayısta olcaktı dügünüm. İsterseniz erteleyelim dediler ama bekleyin Mayıs basına kadar , gene erteleriz sıkıntı olmaz dediler. Mayıs basında düzelse bile insanlar dügüne gelmeye korkar mı diye düsünüyorum acıkcası. Büyük ihtimalle erteleyeceğim😭
Canım biz de ramazan bayramına erteledik düğünü ama benim pek umudum yok yine ertelenecek büyük ihtimalle :KK43:

Kızlar bende gecen gün dügün salonuyla görüstüm. 31 Mayısta olcaktı dügünüm. İsterseniz erteleyelim dediler ama bekleyin Mayıs basına kadar , gene erteleriz sıkıntı olmaz dediler. Mayıs basında düzelse bile insanlar dügüne gelmeye korkar mı diye düsünüyorum acıkcası.
Düzelse bile yakin zamanda kimse gelmez bence erteleyin. Ben eylüle erteliycem ve düğün değil nikah yapicam ona bile supheliyim geleceklerinden.
O değil de kına gecesi yapamazsam üzülücem :)

Bence bu saatten sonra başkaları gelir mi gelmez mi diye düşünmeden iptaller kalkarsa evlenin derim. Başkalarını düşünerek güzel gününüzü mahvetmeyin. Yani 1-2 ay sonrasına gün bulursanız erteleyin ama gün bulamazsanız öncesinde yapın.

Bizim de düğünümüz haziranın 6 sindaydi. Şuan hem haziranın 6 su hem ekimin 3 unu bize ayırdı düğün salonu. Sizler de böyle yapabilirsiniz
Benim düğünüm kayınpederimin işlettiği salonda olacak adam ben üzülüyorum diye bütün boş tarihleri saatleri belirleyip not etmiş sağolsun kendisi çok umutlu düğün için inşallah onun düşündüğü gibi olur :KK33:

Kızlar şimdiye kdr hep olumlu düşünmeye çalışıyordum ama biraz önce nikah dairesini aradım gün alma işlemleri için bu durumları da sordum ne zmna kdr devam eder diye nikahların sadece şahitli olması Ağustosa kdr sürmesi bekleniyor dedi

Kızlar ben saldım iyice yaa. Umrumda değil iptal olursada düğün nikah yapar geçerim. Of kafaya taka taka modum düşüyor. Sanki şanssız biri gibi hissediyorum. Bugün yine biri sordu düğünümüzü. Ayyyy sormayın artık sürekli diyesim geliyor.

Önce ağlıyorum sonra kendimi teselli ediyorum yok canım o kdr da kötüsü olmaz heralde birkaç aya kalmaz geçer gider diyorum sonra hopp bir olumsuz yorum herşeyi berbat ediyor kimse bizi düşünmüyor😭

X