- 20 Şubat 2020
- 49
- 25
- 29
-
- Konu Sahibi nanelilimonata
- #2.061
Bunu bende düşünmedim değilTakılarını yollasalar bariağlanacak halimize gülüyoruz artık
Benim arkadaş da onu ima ediyor amaan gelmesinlerHazirandaki düğünüme gelmem diyen yakınlarım oldu benim
Ne kadar kötü kalpli insanlar ya, zaten üzgünüz bu gibi şeylerin daha çok üzeceğini bilmiyorlar mı. Allah ıslah etsinŞu illet çıkmasaydı önümüzdeki günlerde Bekarlığa veda partisi yapıcaktım herşeyim hazırdı..şimdi msj atıp senin bekarlığa vedan da yalan oldu diyenler var
Hahahah düğünlerimizde çaldıralımKızlar bu şarkı bize gelsin
Umutlarım bir bir söndüler
Dost bildiğim kalleşler
Yoldan döndüler
Uykular haram oldu gençliğim bak talan da oldu çok sevdim yalan oldu
Zalım koronaa
Merhaba Haziran kaç ? Bende 6 Haziran ama ertelenecek gibiSelam kızlar
Baktım ki böyle bir konu yok bende acayım sohbet edelim dedim
Kısmetse 2020 Haziran geliniyimgelin sohbet edelimmm
Kızlar az evvel annem aradı. Arkadaşı televizyonda gördüm haziran düğünleri iptal demiş. Doğruluk payı var mı ?
Erkan Petekkaya favorimdi yeni favorim o zaman haydee kına gecelerimizde çalalım çaldıralımKızlar bu şarkı bize gelsin
Umutlarım bir bir söndüler
Dost bildiğim kalleşler
Yoldan döndüler
Uykular haram oldu gençliğim bak talan da oldu çok sevdim yalan oldu
Zalım koronaa
Demeyin şöyle şeyler ya vallaha çöküyorum resmen böyle şeyler duyuncaKızlar az evvel annem aradı. Arkadaşı televizyonda gördüm haziran düğünleri iptal demiş. Doğruluk payı var mı ?
Bende senin gibiyim. Birde msj atıp hazırlıklar nasıl diye soran var. Ya ne hazırlığı Allah aşkına. Offf. Valla düğün ertelemesi değil de insanlar daha çok canımı sıkıyor bazen!!Bende haziran sonundan umutsuz olmaya başladım acaba günler dolmadan Eylüle mi alsam diye düşünüyorum? düzelse bile ne ara ev bakıp tutucaz? daha tabak bile almamıştım
Biz yarın arayıp erteleme için neler yapacağımızı öğrenicez sanırım kesinlestirdik çünkü ne ev var ne mobilya. Yetişmesi zor olacak böyle.Bende senin gibiyim. Birde msj atıp hazırlıklar nasıl diye soran var. Ya ne hazırlığı Allah aşkına. Offf. Valla düğün ertelemesi değil de insanlar daha çok canımı sıkıyor bazen!!