2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Merhaba canlar yalnız değilmişim şanssızlıkta bir nebzede olsa içim rahatladı yoksa neden ben neden ben diyordum, haziranın ilk haftası düğünüm herşeyim hazır korona yüzünden eksiklerimi alamıyorum tabi o ayrı..bizim planımız mayıs başı herşeyi bitirmek düğüne odaklanmak ama olmadı zor bir süreçten geçiyoruz bundanda bir hayır var diyerek telkinliyorım kendimi.. umarım biran önce geçer bu süreç.. davetiyelerimiz hazır balayımızı kasımda aldık italya tatili o derece planlıydık😔😔 biraz dertleşeyim sizinle diye tekrar foruma giriş yaptık uzun zamandır kullanmıyordum
Bu arada nisan sonuna kadar bu süreç netleşmezse ki uzunca bir süre gündemde kalıcak gibi düğünümüzü de ileri tarihe erteleyeceğiz

Hanım efendiler önceden belirtiyim. Ben erkeğim forumda diğer kadın arkadaşlar gibi bizimde 2020'nin Nisan 12 sinde düğünüm olucakti. Malesef malum sebepten bizde düğününüzü ertelemek zorunda kaldık. Bu sürecte eşim diyim. ( Nikahimiz özel bir tarih olsun diye 20.02.2020' de kıyılmıştı.) Hem maddi hem manevi sıkıntılarımız oldu. Ben eşime belirtim. Bu süreçte sen nasıl istiyorsan öyle bir yol izliyecegiz diye. Kendisi hayatında ilk kez gelinlik giyeceğini hep hayali olduğunu , dostlarımızın da mutluluğumuza ortak olmasını istediği için biz Eylül' nün 6 sına erteledik düğünümüzü. İnanıyorum ki herkes bu zorlu süreci atlaticak. Mazide bir anı olarak kalıcak. Tüm kadın arkadaşlarım hiç biriniz üzülmeyin. Bu süreçte eşlerimize, nişanlilarimiza sıkı sıkıya sarılarak bu kötü süreci atlaticagiz. Herkese şimdiden bir ömür mutluluklar....

Kızlar bu şarkı bize gelsin🤣
Umutlarım bir bir söndüler
Dost bildiğim kalleşler
Yoldan döndüler
Uykular haram oldu gençliğim bak talan da oldu çok sevdim yalan oldu
Zalım koronaa🤣🤣🤣
Erkan Petekkaya favorimdi yeni favorim o zaman haydee kına gecelerimizde çalalım çaldıralım

Benimde 29 nisan da düğünüm vardı yeni tarihi hazirana aldık ama bu illet o zamana geçmeyecek belli ama düşünüyorum düşünüyorum çıkamıyorum işin içinde bir iki senesi var bu olayın bitmesinin o zamana kadar düğün yapamayacak mıyız beklesek dert beklemesek ayrı dert

Bende haziran sonundan umutsuz olmaya başladım acaba günler dolmadan Eylüle mi alsam diye düşünüyorum? düzelse bile ne ara ev bakıp tutucaz? daha tabak bile almamıştım 😶
Bende senin gibiyim. Birde msj atıp hazırlıklar nasıl diye soran var. Ya ne hazırlığı Allah aşkına. Offf. Valla düğün ertelemesi değil de insanlar daha çok canımı sıkıyor bazen!!

Bende senin gibiyim. Birde msj atıp hazırlıklar nasıl diye soran var. Ya ne hazırlığı Allah aşkına. Offf. Valla düğün ertelemesi değil de insanlar daha çok canımı sıkıyor bazen!!
Biz yarın arayıp erteleme için neler yapacağımızı öğrenicez sanırım kesinlestirdik çünkü ne ev var ne mobilya. Yetişmesi zor olacak böyle.
Sıkmayın canınızı nasip:)

X