- 8 Aralık 2019
- 2.522
- 2.897
- 32
-
- Konu Sahibi nanelilimonata
- #2.041
Zaten bu çevremizdekilerin derdi nedir anlayamadım neden “ertelenir” baskısı yaparak insanların hayallerini yıkıyolar anlamıyorum. Destek olacaklarına köstek oluyorlar bari kapat çeneni de köstek olma. Duydukça sinirlerim bozuluyor ya.kızlar ya benimkide 28 hazirana salon tutmuştık herkes ertelenir diyor ben hep olumlu düşünmeye çalıştım ertelenmez dedim ama acayip stresli ve üzgünüm lütfen biri moral versin o kdr sürmez desin buna çok ihtiyacımız var
Benım cevremdekilerde öyle. Nisanlım dısında herkes 31 Mayıs ertelenir diyor. Yok işte senin düğünde güme gitti falan diyip gülen mi dersin. Gerçekten bazen cok sinirleniyorumZaten bu çevremizdekilerin derdi nedir anlayamadım neden “ertelenir” baskısı yaparak insanların hayallerini yıkıyolar anlamıyorum. Destek olacaklarına köstek oluyorlar bari kapat çeneni de köstek olma. Duydukça sinirlerim bozuluyor ya.
ay evet sizin kavuşma vaktiniz gelmis :)2 yıllık nişanlıyız
Henüz hayır belki bi umut diyip bekliyoruz. :)Siz ertelediniz mi canım
Bide pişkin pişkin güleni var doğru diyorsunBenım cevremdekilerde öyle. Nisanlım dısında herkes 31 Mayıs ertelenir diyor. Yok işte senin düğünde güme gitti falan diyip gülen mi dersin. Gerçekten bazen cok sinirleniyorum
Birtek nisanlım moralimi yüksek tutmak icin ertelenmeyecek evleneceğiz bak görürsün diyor
Canım benim çok teşekkür ederim Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahay evet sizin kavuşma vaktiniz gelmis :)
ben daha aralık sonunda nişanlamıştım, sizin icin daha cok dua ediciimm:) rabbim kavuştursun istediğiniz vakitte :) bu arada günümüz aynıymış benimde 28 haziran
Aynen ya öyle olumsuz konuşuyorlar ki temmuz düğünleri bile olması diyorlarZaten bu çevremizdekilerin derdi nedir anlayamadım neden “ertelenir” baskısı yaparak insanların hayallerini yıkıyolar anlamıyorum. Destek olacaklarına köstek oluyorlar bari kapat çeneni de köstek olma. Duydukça sinirlerim bozuluyor ya.
Ayy zaten nolcak bilmiyoruz bi de böyle sürekli sorup can sıkanlar varBenim bir arkadaşım var hemen hemen her gün " Eee ne olacak sizin düğün iptal mi ?" diye soruyorben de bilmiyorum diyorum.
O değil de iptal olmasa dahi çok kişi gelmez sanırım şansa bak
Vallahi onuda düşündüm dedim kimse gelmezse gelmesin o gün asla kendimi üzmeyeceğim böyle bir şey olursa. Olabildiğince eğlenip tadını çıkaracağımm inşallah sadece şu günleri atlatalım yeter diyorumBenim bir arkadaşım var hemen hemen her gün " Eee ne olacak sizin düğün iptal mi ?" diye soruyorben de bilmiyorum diyorum.
Aynı düşüncedeyim o gün hiçbir şeyin beni ve sevdiceğimi üzmesine izin vermicem inşallahVallahi onuda düşündüm dedim kimse gelmezse gelmesin o gün asla kendimi üzmeyeceğim böyle bir şey olursa. Olabildiğince eğlenip tadını çıkaracağımm inşallah sadece şu günleri atlatalım yeter diyorum
Benim bir arkadaşım var hemen hemen her gün " Eee ne olacak sizin düğün iptal mi ?" diye soruyorben de bilmiyorum diyorum.
Bencede sanırım çoğu kişi gelmez çünkü tamamen kesilmez yayılım azalır. Ammaann bossveer gökhan özenden acın dinleyin kader arkadaşlarım:) hayirlisi bağalım ben istiyor muyum düğünümdeBenim bir arkadaşım var hemen hemen her gün " Eee ne olacak sizin düğün iptal mi ?" diye soruyorben de bilmiyorum diyorum.
Ayy canımm, üzülme hiç. Anlayabiliyoruz biz seni şuan bir kapana sıkışmış gibi hissediyorsun. Ama hiç içini karartma insanların dediğini de duyma. Hazirana bitmiş olur bu illet inşallah. Mayısta bitmesini ön görüyorlar. Sen hiç sıkma canını ertelemeyin de bence. Daha kaç ay var o zamana kadar bir yol bulunur. Hem havalarda ısınıyor. Bu illet yavaş yavaş kesilecek. Sıcak ortamda bu virüs yok oluyormuş. O yüzden hiç içini karartma :)kızlar ya benimkide 28 hazirana salon tutmuştık herkes ertelenir diyor ben hep olumlu düşünmeye çalıştım ertelenmez dedim ama acayip stresli ve üzgünüm lütfen biri moral versin o kdr sürmez desin buna çok ihtiyacımız var
Canım ben Allah razı olsun işte böyle mesajlar bize gerçekten moral veriyor..en kötüsünü hepimiz biliyoruz ztn ama şu an olumlu sözlere ihtiyacımız varAyy canımm, üzülme hiç. Anlayabiliyoruz biz seni şuan bir kapana sıkışmış gibi hissediyorsun. Ama hiç içini karartma insanların dediğini de duyma. Hazirana bitmiş olur bu illet inşallah. Mayısta bitmesini ön görüyorlar. Sen hiç sıkma canını ertelemeyin de bence. Daha kaç ay var o zamana kadar bir yol bulunur. Hem havalarda ısınıyor. Bu illet yavaş yavaş kesilecek. Sıcak ortamda bu virüs yok oluyormuş. O yüzden hiç içini karartma :)
Hazirandaki düğünüme gelmem diyen yakınlarım oldu benimBenim bir arkadaşım var hemen hemen her gün " Eee ne olacak sizin düğün iptal mi ?" diye soruyorben de bilmiyorum diyorum.
Artık saldım gitti zaten düğünümüzü yapsak yeter diyorumBencede sanırım çoğu kişi gelmez çünkü tamamen kesilmez yayılım azalır. Ammaann bossveer gökhan özenden acın dinleyin kader arkadaşlarım:) hayirlisi bağalım ben istiyor muyum düğünümde