- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 30
-
- Konu Sahibi nanelilimonata
- #2.021
Yanı nisan ve kına zaten kız tarafına aittir. Hem yapmayıp hem birde komple evi karsı taraf düzsün derseniz onların bakıs acısına göre gücenebilirler. En azından beyaz esyaları ve mutfak aletlerini almaya calısın bence.teşekkür ederim . Ya işte beyaz eşyayı sen alacaksın da halıyı ben alıcam gibi ? Biz nişan kına yapmıyoruz. Bi takı isteme de olmayacak . Düğün olacak bir tek. Bunun karşılığında evi o düzsün istiyorum . Böyle bir şey uygun karşılanır mı ?
Yanı nisan ve kına zaten kız tarafına aittir. Hem yapmayıp hem birde komple evi karsı taraf düzsün derseniz onların bakıs acısına göre gücenebilirler. En azından beyaz esyaları ve mutfak aletlerini almaya calısın bence.
Bende Haziran geliniyim canım şu virüsten dolayı ertelenecek diye korkuyorumSelam kızlar
Baktım ki böyle bir konu yok bende acayım sohbet edelim dedim
Kısmetse 2020 Haziran geliniyimgelin sohbet edelimmm
Ben de Hazirandan temmuza mı ertelesem diye düşünüp duruyorum ama yer kalmamıştır tahminimce.Bende hazirana erteledim düğünü umarım bunda da bir sıkıntı çıkmaz
bu bir işaret mi yoksa hepimize.Acaba 2020 gelinleri olarak yüzyılın şanssızlari miyiz yaaa. Tövbe estafurullah Allah'ım sen hepimizi koru nolur
28 Haziranda olacak düğünüm için endişeliyim ne olacak acaba
Benimde 28 haziran canım bende çok endişeliyim
Benimde 28 haziran bende çok endişeliyim canım28 Haziranda olacak düğünüm için endişeliyim ne olacak acaba
Benim Haziran 28 (di)Haziran ayına nikah günü alan var mı aranızda
Ne kadar çok 28 haziran varmis:)Benimde 28 haziran bende çok endişeliyim canım
Siz ertelediniz mi canımBenim Haziran 28 (di)
Evlenicek yılı bulduk kizlar hepimizi alkisliyorum.
Ne kadar çok 28 haziran varmis:)
hiç aklıma gelmezdi aldığımız tarihte acabaa evlenebilcek miyiimm diye düşüneceğimertelemedikte düzelebilir diye. Bekledikçe de aylar doluyor sonra kış geliyor, kışın ikinci dalga gelebilir diyoolaaa.
Bence nisanliligin tadını çıkaralım alışalım ona..ötelemeyelim elimizde bi o vaa:)
2 yıllık nişanlıyızNe kadar çok 28 haziran varmis:)
hiç aklıma gelmezdi aldığımız tarihte acabaa evlenebilcek miyiimm diye düşüneceğimertelemedikte düzelebilir diye. Bekledikçe de aylar doluyor sonra kış geliyor, kışın ikinci dalga gelebilir diyoolaaa.
Bence nisanliligin tadını çıkaralım alışalım ona..ötelemeyelim elimizde bi o vaa:)
Bende buraya yazmıştım şimdi kizimizi bekliyoruz vay be darısı sizlere kizlarMrb arkadaşlar benim daha tam ay belli değil haziran temmuz ağustos 3 ünden biri hayirlisiyla
Hayırlı olsun sağlıcakla alın inşallah kucağınıza :)Bende buraya yazmıştım şimdi kizimizi bekliyoruz vay be darısı sizlere kizlar