2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Yanı nisan ve kına zaten kız tarafına aittir. Hem yapmayıp hem birde komple evi karsı taraf düzsün derseniz onların bakıs acısına göre gücenebilirler. En azından beyaz esyaları ve mutfak aletlerini almaya calısın bence.

ama nişan ve kına giysilerini ayrıca ikramları da erkek verir sadece salonu kız tutar bu gibi durumlarda. Bir de takısı var nişan takısı . Bu masrafları olmayacak sonuçta.
Gerçi bu gidişle düğün ne olacak bilemiyoruz

Benimde 28 haziran bende çok endişeliyim canım
Ne kadar çok 28 haziran varmis:)
hiç aklıma gelmezdi aldığımız tarihte acabaa evlenebilcek miyiimm diye düşüneceğim ertelemedikte düzelebilir diye. Bekledikçe de aylar doluyor sonra kış geliyor, kışın ikinci dalga gelebilir diyoolaaa.
Bence nisanliligin tadını çıkaralım alışalım ona..ötelemeyelim elimizde bi o vaa:)

2 yıllık nişanlıyız

kızlar ya benimkide 28 hazirana salon tutmuştık herkes ertelenir diyor ben hep olumlu düşünmeye çalıştım ertelenmez dedim ama acayip stresli ve üzgünüm lütfen biri moral versin o kdr sürmez desin buna çok ihtiyacımız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…