2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Ay evet o konuda çok haklısınız makyajdan zaten görünmeyecek ama heves ettim düğünden bir hafta önce yaptırayım o zaman

Merhaba bende nişanlıyım eylül ayında düğünüm olcak
Düğün salonu tutuldu
Nişanlım beyaz eşyaları aldı ankastre kaldi
Benim çeyizimde bir çok şey tamam sayılır
Gelinlik bakmak için erken galiba

Selam kızlar ben de temmuz geliniyim haftaya Fatih'e gelinlik bakmaya gideceğim. Alisse Nuera ya bakacağım modelleri çok güzel ama fiyatları bilmiyorum? Fatih'te bildiğiniz önerdiğiniz gelinlik mağazalarını yazar mısınız bana, önerilerinize ihtiyacım var

bende fatihe gidicem canım elif akyüz vardı eskiden orda onun modellerini beğenirim hala varmı bilmiyorum fiyatlarıda pek bilmiuorım

Kızlar bizim düğün haziran sonunda. Bir düğün bizim bulunduğumuz şehirde diğer düğün de onların olduğu şehirde yapılacak. Bizim oturacağımız ev ise annemlerin olduğu ilde onun işi orada. Nişanlım balayını biraz ertelesek olur mu diyor 1 ay kadar. Çünkü düğünden sonra onların memleketinde kalacağız birkaç gün. Sonra da iş başlıyor onun. İzni ayarlayıp rahat gideriz dedi. Sizce öyle olur mu ? Ben balayı hemen düğünden sonra olur diye mızmızlandım ama

Hayırlı olsunn olur neden olmasınki benim düğünüm iki hafta sonra balayı ayarlamadık kafamıza eserse gideriz bir yerlere olmadı yaza gideriz dedik, böyle şeyler için canınızı sıkmayın :)

Balayında yurtdışı düşünmüş her şeyimizi ayarlamıştık vizeler hazırdi ucak biletleri her şey. Onu iptal ettik düğünümde iptal olmaz umarım. Tüm 2020 gelinlerinin iptal olmaz. Çok emek verdik

İnşallah kimse üzülmeden bu durum bir an önce geçer ülkece mutlu sağlıklı günlere kavuşuruz

Sormayın kızlar bizi buldu bu virüs ben bir de altın fiyatlarından ötürü takılacak takılardan endişeliylm

Hoşgeldin Neden düğünden sonra memleketlerine gidiyorsunuz ki? Önce balayı yapın sonra izin alsın memlekete gidin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…