Merhabalar
Tam 1 yıl önce tüp bebek tek çare olduğunu öğrendik. Tahlil vs yaptırdık. eşimde bende çalıştığımız için fırsat buldukça gittik dr a.
Benden size bir tavsiye yaz olsun tatil yaparız moduna sakın girmeyin bu durumda olan varsa hemen başlasın.
Mayıs Haziran Ramazan derken gittik dr a.
Tüp bebek merkezi OMÜ güzel fakat tek ve en kötü nokta bağlantılı olduğu üroloji dr undan randevu almak çok çok zor. bir ay önceden almak lazımmış. önümüzdeki ay dıye dıye 1 yıl bitti.
Şuan sadece Omepa diye bir ilaç ve folik asit içiyorum.
3 ay boyunca eşimde iğne vuruldu. eşimi yeniden tahlil vs yapacak. ben adetin 2. günü gideceğim daha. bakalım bizi ne bekliyor. 3 ekim ve 9 ekim arası bakalım ne kadar yol ilerlemiş olcaz.
Allah razi olsun canim. Bekleme git dr a. Ben normal denedim olmadi gittik dr a sende birsey yok bosuna ugrasma tup bebege git baska yolu yok dedi. Sperm tahlili sonucunu görünce. Tüp bebekde git gel yapiyoruz daha biseye baslayamadik. Çünkü eşim icin dr un net bisey demesi lazim.Allah yardımcınız olsun demeye geldim.
Henüz hiç tüp bebek denemedim, ama bizde o yoldayız..
Ahh canim ahh valla zor calisip ugrasmak. Bizde de morfoliji ve Sperm sayisi düşük yok kadar. Eşim genetik test de yaptırdı sebebi belli degil. Uroloji dr u o ile başlayan bir igne verdi. Kadinlar kullaniyomus. Ama bu spermi guclendirmek icinmis ignenin yarisini pazartesi yaris8ni persembe 3 ay bekledik bu sekilde. Simdi sonuç gostermeye gidecektik yani yeniden sperm testi falan yaoilcakti ama dr 1 ay sonraya randevu aliniyormus. Bugünü bekledik ekimin randevusunu aldik bakalim ne olcak.Merhaba zaten bu çalışıpta gidememezlikler bitiriyor bizi.
2.5 yıl tedavi gördüm bende aynı şekilde tek sıkıntı morfoloji kadın doğum uzmanı artık yapabiliceğim birşey kalmadı deyip aşılama merkezine yönlendirdi neyse ki eşim hastanede çalışıyor orada üreme uzmanına gittim oda aşılama ihtimalimin düşük olduğunu tüp bebek yapabiliceğimizi önerdi salı günü tüp bebek için ilk randevum ama çok korkuyorum
eşiniz neden iğne oldu tüp bebek aşamasında iğne yapılıyor mu eşlere?
Ahh canim ahh valla zor calisip ugrasmak. Bizde de morfoliji ve Sperm sayisi düşük yok kadar. Eşim genetik test de yaptırdı sebebi belli degil. Uroloji dr u o ile başlayan bir igne verdi. Kadinlar kullaniyomus. Ama bu spermi guclendirmek icinmis ignenin yarisini pazartesi yaris8ni persembe 3 ay bekledik bu sekilde. Simdi sonuç gostermeye gidecektik yani yeniden sperm testi falan yaoilcakti ama dr 1 ay sonraya randevu aliniyormus. Bugünü bekledik ekimin randevusunu aldik bakalim ne olcak.
Aslinda tam bilgi verseler olcak bu is de vermiyorlar ki. Ben vardiali çalışıyorum bi sekilde hallederim diye düşünüyorum ama benlik kisma hala gecemedik. Izin gununden izin gününe dr gidiyoruz. Ayin 3 u bi gidelim de bakalim ne oluyo. Bide 3 kusure randevu verdiler o saatte tahlil olmuyo. Zaten uroloji dr ozel. Prof oldugu için universiye hastanesi parali. Ona ragmen halledemiyoruz işimizi. 3 e randevu veripde tahlil veremeyecek gibi duruyoruz ama biz sabahtan gitcez. Yazarim burdan nasipse. Ayin 4 u gitme ihtimalimiz yok cunkuAllah yardımcımız olsun bizimde denemediğimiz kalmadı çok zor ve kimse kimsenin halinden anlamıyor
sırf bu yüzden işten çıkacağm şimdi tedaviye rahat gidip gelebileyim diye
Allah razi olsun canim. Bekleme git dr a. Ben normal denedim olmadi gittik dr a sende birsey yok bosuna ugrasma tup bebege git baska yolu yok dedi. Sperm tahlili sonucunu görünce. Tüp bebekde git gel yapiyoruz daha biseye baslayamadik. Çünkü eşim icin dr un net bisey demesi lazim.
AminnnnTüp bebek merkezleriyle ön görüşmeler yapıyorum..
O kadar çok seçenek var ki, kararsızım..
Rabbim bu yolda çabalayan herkese emeklerinin
karşılığını versin inşallah..
Aminnnn
Biz medicana ya gittik. Ortalama bir fiyat vermediler bize. Baya çok dediler fiyatta ama duruma göre degisir şu islem su para bu işlem bu n para. Biz de vaz gectik zaten altindan kalkamazdik. Üniversite hastanesinde gitmeye çalışıyoruz simdi. Birde medikal park var ama bir turlu görüşme bile yapamadik. Bakalim hayirlisi inşallah
Hayirlisi olsun canim. Herkes de dinlendirme yapmiyorlar ama direk de transfer yapiyorlar. Hayirlisi olsun yine de. Bende dr dayim suan. Bakalim ne olcakSlm kızlar..
Bende 5 yıllık uğraşlar sonucunda hep negatifler aldım.. ilk tüp bebek denemesine ağustos ayında adım attım. Yumoşlarım toplandı, döllendi, donduruldu:)) şuan rahim dinlendirme sürecindeyim inşallah hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun.. zaman geçmek bilmiyor bir an önce transfer günü gelsin istiyorumbanada dua edin lütfen..
Benim gittiğim merkez herkese mecburi rahim dinlendirme veriyor.. ama benim ki biraz daha uzun. Çünkü ben opu işleminde aynı zamanda histereskopide oldum. Oyüzden dinlendirme uzun sürüyor..Hayirlisi olsun canim. Herkes de dinlendirme yapmiyorlar ama direk de transfer yapiyorlar. Hayirlisi olsun yine de. Bende dr dayim suan. Bakalim ne olcak
omu derken cnm samsundami universitedemi yaptiriyosun tup bebegiMerhabalar
Tam 1 yıl önce tüp bebek tek çare olduğunu öğrendik. Tahlil vs yaptırdık. eşimde bende çalıştığımız için fırsat buldukça gittik dr a.
Benden size bir tavsiye yaz olsun tatil yaparız moduna sakın girmeyin bu durumda olan varsa hemen başlasın.
Mayıs Haziran Ramazan derken gittik dr a.
Tüp bebek merkezi OMÜ güzel fakat tek ve en kötü nokta bağlantılı olduğu üroloji dr undan randevu almak çok çok zor. bir ay önceden almak lazımmış. önümüzdeki ay dıye dıye 1 yıl bitti.
Şuan sadece Omepa diye bir ilaç ve folik asit içiyorum.
3 ay boyunca eşimde iğne vuruldu. eşimi yeniden tahlil vs yapacak. ben adetin 2. günü gideceğim daha. bakalım bizi ne bekliyor. 3 ekim ve 9 ekim arası bakalım ne kadar yol ilerlemiş olcaz.
Aynen canim konyaya ilk tasindigimizda raporlari gosterme amacli bi doktora gitmistik 6 bin tutar demisti ilac dahil. Ustune dolar yukseldi bu islerde genelde dolara bagli calisiyor. Vardir bununda da bi hayirrr beee. Ciktik bi yola yuzumuzun akiyla cikariz insallahhhhcanım bende yeni başladım bahçecide tüp bebek tedavisine 8 bin tl ama ben bir kaç merkezle konuştum hepsinin fiyatı hemen hemen aynı dolar yükselince her merkez fiyatını artırmış hakkımızda hayırlısı
Canim ne zaman transfer olacaksin.Slm kızlar..
Bende 5 yıllık uğraşlar sonucunda hep negatifler aldım.. ilk tüp bebek denemesine ağustos ayında adım attım. Yumoşlarım toplandı, döllendi, donduruldu:)) şuan rahim dinlendirme sürecindeyim inşallah hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun.. zaman geçmek bilmiyor bir an önce transfer günü gelsin istiyorumbanada dua edin lütfen..