Gunaydin kizlar
İyi sohbet etmissiniz hepsini tek tek okudum.
Delfin ve kumsal, adet oldunuz mu
Ben 5 kasimi bekliyorum ama daha erken adet olacak gibiyimneyse ovulasyon testi alirim onumuzdeki ay ona gore bakariz. Gecmis sayfalarda bir marka yazilmis, ben de labaquick alacagim. Arkadasim kullanmisti.
Günaydın canım benim belirtilerim 13 gün önce başlardı hemde birçok belirti ama şuan hiç bişey yok bekliyorum bakalım iyihaberlerini alırız birkaç güne inşallah umarım benimkide adet gecikmesi değil bebistir
kızlar sorum olacak ben emzirdiğim için mi hamile kalamıyorum acaba. 14 aylık oğlum var sütten kesemedim. dedim yine de hamile kalana kadar emziriyim ama olmuyor malesef. ovulasyon günlerini değerlendirdiğimiz halde olmuyor. benim gibi durumu olan var mı ?
Hepimiz oyleyiz galiba hayırlısı bakayım bende o belirtide yokAdetime 10 gün var kafamda deli sorular sadece yumurtlama gününden beri göğüs hassasiyetim var başkada birşey yok
Selam canım şahsen ben suan kendim yazdığım ve oynadığım bir film çeviriyorum hahahaaaaa bakalimGünaydın kızlar...
Yeni gelenler hoş gelmiş, hamişlere de hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza inşallah en kısa zamanda
Bu arada konu dışı olacak ama Alya filmine gitmeyen varsa mutlaka izlesin derim harikaydı.
Selam canım şahsen ben suan kendim yazdığım ve oynadığım bir film çeviriyorum hahahaaaaa bakalim
Benim ağrım yok ama kendimi frenliyorum işte belirtiden saymaya başlarsam altından kalkamayacak gibi hissediyorumaynen yakınız bı tarafım olcak gıbı bı tarafım olmıcak gıbı hıssediyorum cok karıstı kafam ama belırtıler cok erken basladı ağrı sancı bel agrısı fln anlamadım bı hafta önceden baslardı ama sımdı 2 hafte öncesınden agrımaya basladı
sağlık ocağı ertesı gun verıyormus canım.ozel hastaneler 1 2 saate verıolarKızlar ya sağlık ocağında kan sonuçlarını hemen vermiyolar diye biliyorum hastanede veriyolar mı? Ben de çıkcam şimdi kan testi yaptırayım dayanamıcam artık yeter 2 gün zor dayandım :) Bana bi bilgi versenize size zahmet
sağlık ocağı ertesı gun verıyormus canım.ozel hastaneler 1 2 saate verıolar
Benim ağrım yok ama kendimi frenliyorum işte belirtiden saymaya başlarsam altından kalkamayacak gibi hissediyorum
Kızlar ya sağlık ocağında kan sonuçlarını hemen vermiyolar diye biliyorum hastanede veriyolar mı? Ben de çıkcam şimdi kan testi yaptırayım dayanamıcam artık yeter 2 gün zor dayandım :) Bana bi bilgi versenize size zahmet
Kan testini gecikme olmadan yapmıyorlar sağlık ocağında hoş nerden bilecek de. Hastanede 1 saat orda ertesi gunEvet ya biliyorum ama şu an 90₺ veremicem geçen ay verdim bide negatifti yine negatifse her ay sokağa 90₺ atamam :/
Nasıl yapayım bilemedim yaaa. İlk idrarımı da yaptım şimdi test alıp gelsem çıkmaz mı ki